17.Spitalul

717 50 12
                                    

In absolut nimic. Copacii mi se pare ca au ochi ,iar frunzele ma urmaresc. Fosnetul lor se aude pretutindeni si niciunde. In acest moment viata mi se ppare un calvar. Harry e plecat, Cap-de-Mort e la puetere si la orice pas ma pandeste moartea atat pe mine cat si pe cei dragi mie. Ca sa nu mai mentionez ca Hogwarts nu mai e Hogwarts. Fara Dumbledore totul a luat orazna.El a fost un fel de aparator al oamenilor. Cat el a fost la Hogwarts sau mai bine zis in viata totul a fost in ordine. Decand a murit lupta pe front a inceput. Oamenii mor unul cate unul si eu stau intr-o
padure incercand sa convingem niste centauri sa ni se alature. Si in plus imi fac griji de dramele mele de adolescenta in loc sa-mi fac griji ca pot fi omorata in orice minut. In acest moment dramele de adolesenta indragotita nu prea mai conteaza. Asta e realitatea. Nimic nutine cu mine. Trebuie sa accept realitatea oricat de cruda ar fii ea. Trebuie sa accept ca anii copilariei sau scurs pe langa mine fara sa-i apreciez si trebuie sa pasesc spre maturitate cu fruntea sus. Sa nu mai traiesc in amintiri si sa incep sa vad cu alti ochi prezentul. Asta e important. Asta voi fi eu de acum in colo. O lumina puternica ma orbeste in timp ce o lovitura puternica ma tranteste la pamant. Totul devine atat de neclar. Cu toate puterile mele deschid putin ochii si vd o silueta, apoi nu mai imi amintesc nimic. 
Ma trezesc naucita. unde sunt? In fata mea vad numai alb. Alb.
-Am murit? Sunt in rai? Intreb eu cu voce tare.

- Daca ai fi murit eu as mai fi aratat in felul asta?imi raspunde o voce cunoscuta.

-Neville,spun eu incet. Luna. Ce faceti aici? Cat timp am dormit?

-Doua zile.

- Ce s-a intamplat? De ce am ajuns in spital?

-Pai, te-a lovit un centaur,raspunde Neville.

-Cu Hagrid ce s-a intamplat? Ele bine.

- El a fugit. Cat ai fost inconstienta el a tinut o intalnire ,,Tineti cu Harry Potter". Nu prea a mers bine.

-Apropo de tineti cu Harry Potter. Tu ce ai patit la fata?

Tocmai acum am observat ca era vinetiu tot.
-Obisnuitele neintelegeri cu fratii Carrow. Eu ii enervez,ei ma lovesc. Programul meu obisnuit de vineri.

Schitez un suras. Ma uit in jur sa vad daca e cineva in spital. Inafara de noi locul era la fel de gol cum este si capul lui Reacredinta.

-A.D. Anunta ,ora 7, C.N. spun eu codat.
-Ok. Spune Luna. Ne vedem acolo.

Atunci au plecat si vizitatorii mei. Singurii mei vizitatori. Sa fim seriosi. Inafara de Luna si Neviile nu cred ca o sa ma mai viziteze nimeni.

Dar,banuielile mele au fost,pentru prima oara, gresite. Imediat dupa ce au plecat Luna si Neville a intrat pe usa doamna profesoara McGonagall.

-Doamna profesoara, nu vreau sa par nepoliticoasa, dar ce cautati aici?intreb eu, surprinsa.

-Am venit sa te vad,cu un ton de ,,Nu e evident/"

-Dar puteti sa aveti probleme.

-Ma indoiesc,spune ea cu dispret. Am auzit ce ai vorbit cu Poponeata si cu Lovegood.Trebuie sa actionam, cat mai repede.

-Noi?

-Da, noi. Credeti ca o sa va lasam voua toata distractia?Spune ea cu un zambet discret pe fata.

-Bine,atunci. Sper ca ati inteles la ce ma refer.

-Desigur,n. Noapte buna,Ginny!

Am trecut de la Weasley la Ginny. E un pas mare. Sincera sa fiu nu ma asteptam la asta din partea profesooarei McGonagall. E a a fost mereu genul de om care respecta regulile chiar dac nu-i convin. Dar trebuiia sa-mi dau seama case va alatura luptei,doar e din Ordin,nu?
Am postat astazi asa cum am promis. De acum voi posta in fiecare marti la aceasta carte. La ,,The Camp of Magic" sincera sa fiu nu prea stiu dar sper ca o sa gasesc eu o zi. Sper ca va place in continuare cartea,caci comm-urile ,voturile su view-urile au scazut. Asta nu e un semn lrea bun. Love u!

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now