7.Decizia din Camera Necesitatii

1K 64 22
                                    

M-am gandit si sa nu va suparati o sa scriu de acum cartea mai mult din perspectiva autorului si mai putin prin cea a lui Ginny.

Cercetasii se mirau cu totii ca de pe locul doi (dupa viperini), au ajuns pe ultimul loc pentru cupa caselor, dar niciunui cerecetas nu-i mai pasa de cupa caselor, avand in vedere tot ce se intampla inafara si in interiorul castelului. Teroare.Acesta e cuvantul care descrie starea oamenilor de pretutindeni. Toti copii din castel erau foarte speriati ca in orice moment al zilei , putea sa vina cineva sa le spuna ca vre-o ruda de a lor e moarta. Dar speranta nu este pierduta, ultima lor sansa de a castiga razboiul contra fortelor intunericului este pusa intr-un baiat de 17 ani , in baiatul care a supravietuit, in Harry Potter. Dar nimeni nu credea mai mult in baiatul cu ochii de smarald, decat roscata noastra. Dupa toate aceste esecuri, ea inca avea speranta si credea ca iubirea va invinge raul.

Asa se face ca in aceasta dimineata Ginny era mai vesela cum nu mai fusese de mult timp. In noaptea precedenta, cand era foarte deprimata si- a adus aminte de ce ii spusese Harry. A spus ca o sa fie nefericit numai atunci cand nu o sa mai creada in ea sau cand nu o sa mai lupte pentru ce crede. Asta era raspunsul. Mereu puternica.Nimic nu putea sa o opreasca in lupta ei contra regimului Carrow.

Cand a coborat in camera de zi Neville era deja acolo, asteptand-o ca s a coboare amandoi la micul dejun.

-Vad ca esti fericita, chiar si dupa esecul de-aseara.

-Da, m-a ajutat o persoana speciala pentru mine.Crezi ca Luna e bine?

-Da , ea e o persoana optimista, sunt sigur ca e bine. Voiam sa-ti spun ca m-am mai gandit la ce-ai spus.

-Vrei sa spui ca te-ai mai gandit la ideea sa-i cumparam de Craciun lui Plesneala un sampon, ca bietul de el , nu are si i-ar cam trebui unul ca parul ala al lui slinos nu se spala singur.

Neville rade pe infundate si adauga:

-Nu, dar si asta ar fi o idee buna. Voiam sa-ti spun de A.D.

-Aha! Si ce e cu el?

-Trebuie sa-l reinfiintam. Carrow ne scoate deja din sarite cu Detasamentul lui Inchizitorial, asa ca ne trebuie si noua intariri. Propun sa ne intalnim si cu Luna si sa trimitem mesaje pe galionii aia falsi care i-a facut Hermione.

-Bine, uite cum facem. Eu si Luna avem fereastra ora a treia. Tu ce ai atunci?

-Si eu am fereastra. Ne vedem toti trei in Camera Necesitatii. Acolo s-a sfarsit totul , tot acolo va renaste faimoasa noastra armata.

-Ok, atunci asa ramane.

Ajunsi in Marea Sala, ii explicara si Lunei planul si plecara cu totii la ore.

Ginny si Luna, care aveau Transfigurare si Farmece s-au distrat foarte tare. McGonagall si Filtwitch au devenit cei mai buni profesori, pentru ca nici ei, la fel ca elevii, nu-i suportau nici pe Carrow, nici pe Plesneala, dar cu toate asta inca ii avertizau sa nu faca vre-o prostie.

Asa a venit si ora a treia, fereastra. Drumul pana la Camera Necesitatii a fost plin de obstacole. Au dat peste mata lui Filch, peste Doamna Norris si la etajul sapte, erau Reacredinta cu gorilele lui de garda la intrarea in camera, dar l-am lovit cu un Blestem Confundus si am reusit sa intram. Inauntru, le astepta Neville cu galionii pe masa.

-Am crezut ca nu mai veniti. Mai e Reacredinta la intrare?

-Da, au raspuns amadoua in cor.

-Neville,adauga Ginny, m-am gandit si inainte de a reinfinta armata, eu zic sa scriem pe pereti niste mesaje incurajatoare, de genul ,,Armata lui Dumbledore traieste. Se fac inscrieri". Ce ziceti?

-E o superidee! Cand o facem? Spune Neville.

-În seara asta. La miezul noptii.

Pam, pam ,pam. Credeti ca-si vor duce planul la bun sfarsit? Surprizica. Vreau sa mai spun ca aceasta intamplare va decurge pe parcursul a doua, poate trei capitole mai scurte ,putin. Sper sa ne vedem saptamana asta!Bye!

P.S. Dau dedicatii. vot+comentariu(chiar si scurt)=dedicatie.
P.P.S. La 1k vizualizari o sa fac un capitol cu recomandari de carti.

The Girl Who Waited ( a Hinny Story)Where stories live. Discover now