Prolog

84 4 1
                                    

Jeg åbnet øjene og kigget op i loftet. Hvorfor vågner jeg altid sådan her? ?. Jeg lå der bare indtil ' knock knock '. " Kom ind " døren åbnet og en hund kom ind, og satte sig på gulvet ved siden af sengen. " Det var vist godt jeg lærte dig at åbne døren " sagde jeg til Lion. "Vov vov ' Ja det er det' " svaret han, og så blev der stille igen. Jeg drejet hovede og kigget på ham. " Hvad er der " sagde jeg til ham. " Voof Voof ' du skal op ' " svaret Lion. Jeg rejste mig op som en zombi. " Ja ja " svaret jeg og satte mig op og strakte mig og gav et gab fra mig.
" Voof Voof ' kom nu.... du er forsendt på den ' " kom det fra Lion. Jeg kigget på klokken, " Ooh Shit " kom det fra mig, da jeg gravet mig ned i tøj bunken på gulvet, " den her ser ren ud " sagde jeg med en trøje i hånden. " Voof Voof ' Ja men den lugter ' " piv Lion. " Arrr " kom det fra mig.
Jeg tog en anden trøje " den her " råbte jeg og kigget på Lion, for at se om han syntes noget andet. Men det gjorde han ikke.
Jeg løb mod døren da den åbnet og ramte mig i hovede. " Isa er du oki " sagde min mor, da hun hev mig op fra gulvet. " Ja, men næste gang du vil slå mig i hovede, så lad være med at bruge døren " råbte jeg og løb ud af døren. Min mor lavet en fryse besværgelse på mig. " Ikke så hurtigt hvor skal du hen i den fart " sagde hun. " I skole " råbte jeg.
Hun begyndte at grine, og til sidst faldte hun om af grin. " Hvad er det der er så sjovt?" Råbte jeg højder ind før. " Det LØRDAG " sagde hun og flækket af grin igen.

Jeg blev så sur at jeg fik besværgelse væk. " Lion du er så død " råbte jeg og vente mig om, og løb efter Lion. Min mor begyndte at grine inu mere. " Var det Lion der sagde det " kunne hun lige sige inden hun fik et grine amok flip.
Da jeg fik fat i Lion, lavet han det der Undskyld-jeg-gør-det-aldrig-igen blik, så selvfølgelig kunne jeg ikke hævede mig. " Næste gang der du færdig " sagde jeg. " Voof Voof ' jeg gøre det ikke igen ' " sagde han med krydset bagben. " Ja ja, det sagde du også sidst " svaret jeg med et fnys, efter min ord. " Piv piv ' Undskyld ' " kom det fra Lion. Jeg lagde mig på sofaen, og lytte til min mor der stadig grinet, ja hun kan blive ved i flere timer!! Og jeg kom med et 'suk'.
" Pip pip ' luftpost. Luftpost til Isa Wildwood' " sagde en solsort uden for vinduet. Men den stakelse solsort, fløj direkte ind i vinduet. " Er du oki " sagde jeg da jeg åbnet vinduet. " Pip pip ' Ja jeg er helt okay ' " svaret solsorten. Solsorten gav mig brevet, da jeg brudte sejlet, begyndte den at flyve i luften og begyndte at læse op.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
" Kære Isa Wildwood
Det er nu slut med at gå på en noby skole
Fra og med i morgen starter du på det internationale magic of the Word akademi for unge troldmænd og kvinder.
Du behøves intet, vi har værelset klar til dig.
For at komme til skolen brug rejse besværlsen ' Tropu Magic Akademi '.
Vi ses i morgen
Hilsen Hr. Goldenstein"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
" Oki, men tak " sagde jeg. Og brevet begyndte at brænde og til sidst var der kun støv, der fløj ud af vinduet. " Vov vov ' hvad er en noby ' " spurte Lion. " Det er en der ikke har kræfter " svaret jeg. Og lagde mig på sofaen og gav tegn til solsorten den godt måtte flyve igen. Tænk at den internationale magic of the Word akademi vil havde mig til at gå der..

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now