Skole emblemet

35 2 0
                                    

Som alle andre skoler, har vi også skole fester. Men her er det vores emblemer, der bestemmer hvem vi går til fest med. I følge denne bog, jeg fandt på biblioteket tidligere, så har 20 % af eleverne på denne skole, haft længer varig forhold efter festen, med den partner de havde med til.

Her på skolen har vi 5 forskellige afdelinger, også først års eleverne, og dem der ikke passer ind på en af vejene.

1: magi politi uddannelsen
2: mixturer uddannelsen
3: have magi uddannelsen
4:små lykke hekse/troldmænd uddannelsen
5: ministeriet uddannelsen

Number 1 siger jo sig selv, man bliver politi, som skal sørger for at, andre ikke bruger magi i noby verdenen. Nummer 2 er dem der laver medicin, i gamle dage, var man anset som noget godt, og senere vil de brænde os, fordi vi hjælper dem, og for de ikke selv kan lærer at bruge magi. Nummer 3, er dem der dyrker de magiske planter, til mixologerne. Nummer 4, er hekse eller troldmænd, der af tilladelse til at bruge magi, i noby verden. De skaber Held for nogle, men også karma. Og nummer 5 det er dem der har en lovene fram tid, man vælger ikke vejen, det er vejen der vælger dig. Så har vi første års eleverne, de får først valgt vej et halvt år, inde i deres opstart. Og så har vi dem der ikke passer ind under noget. De er der i de 5 år det tag at, værer der, de får værken bevis, eller noget.

Det mindre mig om, vi skal hente vores emblemer i morgen. Og så har vi 2 dage, med emblemer på, og så er der fest.

I dag har jeg en aftale, med min ukendte onkel, som jeg ikke viste eksisteret, før 12 dage siden, i de tolv dage, har jeg været ned og besøge dem. Det er nemlig kun de to, Rasmus er den eneste på have magi uddannelsen. Og min onkel Emil er lærer. Vi aftalte at jeg, kunne komme ned og hjælpe til, så vil min onkel, fortælle historier om familien. Det var også der for jeg var på biblioteket tidligere, jeg ville finde min slægts historie, og stamtavle, men jeg kunne ikke finde et eneste sted, med min familie. Jeg kan ikke forstå hvorfor, fordi min onkel sagde at Wildwood familien var en, kendt slægt, og havde rigtig mange historier, at byde på. Foreksempel var der noget med en profeti.

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now