Dagen før

18 1 0
                                    

Jeg har en fornemmelse af at jeg bliver holdt øje med, da jeg gik ned af gangen  men da jeg drejet hoved, var der igen.
Klokken er 06.00, og jeg står og venter unden foran kontoret, " er jeg tidligt på den " sagde jeg til mig selv. Jeg ventet lidt og folk begyndte at samle sig. Da døren lige pludselig åbnet. " Hej " sagde en stemme fra døren. " Kom ind " forsatte stemmen. 
Det fredag og i morgen er festen fast sat til at starte, kl. 17.30. Alle har travlt med at, stå i kø for at få en tilladelse til at forlade skolens område. For de fleste skal ud og købe tøj og sko, til i morgen.  Da jeg kom ud af kontoret,  og baseret folk på vej mod portalen,  kigget alle underligt på mit emblem. " Bare fordi det en lille smule rødt" mumblet jeg.

Jeg har aftalt med Rasmus at mødes klokken 17.00 i morgen, så nu mangler jeg bare at finde en kjole.

jeg nynnet,  da jeg gik ned til portalen. Jeg gav portal vogteren m min tilladelse. " Ja, du kan bare gå ind, din tilladelse ser fin ud " sagde han. Jeg stod og kiggede på portalen lidt,  da jeg kunne mærke et puf fra portal vogteren da han samtidig sagde " Hvad venter du på" .. Selve turen gennem portalen, føltes som en glide bane blandet med en vaskemaskine tur. Da jeg så enden af portal tunnelen, fløj jeg ud og ramte en person, og ladet på ham. " Det må du unds.. " fik jeg sagt inden jeg blev afbrudt, " du kan da ikke holde fingerne fra mig" sagde Rasmus, inde vi begge begyndte at grine.. da vi var færdig med at grine og vi kunne få vejret, opdaget jeg at jeg stadig sad oven på ham. " Undskyld " sagde jeg da jeg flyttede, mig fra ham. " Ja det må du nok sige" svaret han med et smil. " nu hvor du alligevel er bumpet ind i mig, skal vi så ikke føgles til byen" sagde han mens vi rejste os op, og kigget på mig med sine flotte øjene. "Hvorfor ikk " sagde jeg.

Da vi gik mod byen, spurte Rasmus hvad jeg skulle havde. " Jeg skal købe en kjole, for det er ikke ligefrem det jeg har mest af i mit skab " svaret jeg. " Ja, du jo heller ikke en pige pige " sagde han. " HEY, hvad ved du om det " svaret jeg. Han stoppet op og rodet i mit hår. " HEY, hvad tror du lige du har gang i" råbte jeg, så alle nobys kigget på os. " Undskyld " sagde han, da han vente sig om og gik. Jeg fulgte efter i tavshed.

Da vi nået til en tøj forhandler, sagde han" Værsgod, du skal ikke vente på mig, når du er færdig,  jeg skal selv orden noget, så jeg går ikke med ind eller føgles af tilbage" sagde han, " tak " råbte jeg, efter ham da han gik. Jeg stod og kiggede på butikken... " så det nu, min første kjole" sagde jeg til mig selv...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fra Alexia (forfattern) : Undskyld den lange vente tid.  Men jeg har lige afsluttet min uddannelse. Så nu burde der være masser tid til at afslutte.  Isa Wildwoods historie.  :)

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now