Helvede

12 1 0
                                    

"Du vanvigtig" råbte Elenor til mig, jeg gik mod trappen og hun fulgte med, "du får ikke lov" sagde hun, "det bestemmer du ikke" snerte jeg, og forsatte ind på mit værelse "høre du mig, du får ikke lov" sagde hun, "du ikke min mor og vi er lige gamle så, kør ikke det der pis på mig" råbte jeg, tog mine ting i min taske og skubbet hende væk fra døren så jeg kunne komme forbi. "du skal ikke bare gå fra mig" sagde hun og fulgte efter igen. 

da vi kom ned stod Ivan og Isabell i køkkenet sammen med Rasmus, "mor sig noget til hende" sagde Elenor og kigget strengt på sin mor, "Isa.. jeg ved du gør alt dette for at finde din mor.. og jeg syntes det en dum idé.." sagde Isabell "men " kom det fra mig "du skal ikke afbryde Isa Wildwood.. det en dum idé men jeg støtter dig, i dit valg" forsatte Isabell. "Tak moster" sagde  jeg og gav hende et kram. "det kan du ikke mene" råbte Elenor. 

det endte med Isabell lavet et tie stille besværgelse på Elenor, så hun ikke kunne råbe mere, jeg sagde farvel til Isabell, Ida, Emma, Elisa og Esther. For de andre ville følge mig til portalen. Da vi nået frem, kigget jeg på dem alle sammen og fik tår i øjnene, "vis jeg ikke kommer tilbage" sagde jeg, inden jeg blev afbrudt "DU KOMMER TILBAGE" sagde Rasmus og kysset mig. 

Elenor sad bare og kigget på mig, hun ville ikke sige farvel, hun var vist nok stadig fornærmet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elenor sad bare og kigget på mig, hun ville ikke sige farvel, hun var vist nok stadig fornærmet. og Ivan kom over og gav mig en krammer. "vi ses på den anden side" sagde han i sjov. jeg kigget på Lion og sagde " er du klar", han nikket og vi hoppet igennem portalen uden at kigge os tilbage. "Hvor er vi" sagde jeg og kigget rundt "vi i helvede" svaret han og der er 'de døds sti' sagde han og peget med så potte på en sti, med lava til begge sider, og man kunne se en hel masse døde mennesker, går på den, der var skelet vagter, der holdet øje med dem. Da en af dem så mig, gik den over til mig "gå ind på række" sagde han og puffet  til mig med en lår bens knogle, han havde i hånden, jeg kigget på han og sagde "er det sådan du snakker til prinsessen", han tabte bogstavligtalt under kæben, så han bukket sig ned for at samle den op, han havde svær ved at få den på plads igen, så jeg tog den og satte den på for ham " mange tak prinsesse.. du siger vel ikke noget til din far" sagde skelettet, jeg kigget på ham og sagde "selvfølgelig ikke.. jeg er her for at slå ham ihjel".. han var ved at tabe kæben igen, men jeg nået at holde fast på den. "pas på din kæbe" sagde jeg og begyndte at gå af 'de døds sti'.

der gik et stykke tid før, Lion sagde vi skulle dreje. "dreje hvordan vil du dreje her" sagde jeg. "du skal måske, få dine dæmon vinger frem" sagde han. Jeg kigget på ham "af hvad for en fisk, jeg har ikke vinger" kom det fra mig. "du har vinger.. tænk på du har vinger" sagde han, så jeg lukket øjnene, tog en dyp indånding og tænkte på vinger og på at flyve.

Mit tøj forandret sig sammen med min hår farve, og jeg kunne mærke at min vinger kom ud af ryggen, og en krone sad i mit hår

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit tøj forandret sig sammen med min hår farve, og jeg kunne mærke at min vinger kom ud af ryggen, og en krone sad i mit hår. "hvad sker der" sagde jeg, "du har flere skikkelser, på grund af du har flere blod typer" sagde Lion "så det min dæmon skikkelse" sagde jeg og kigget på Lion "ja og nej, det sådan du ville se ud vis du var fuldblods dæmon" svaret han og fik selv vinger.  "hvad var den anden skikkelse så" spurte jeg, "din hekse skikkelse", han begyndte at lette fra stien, i den retning han peget tidligere, da jeg fløj, usikkert efter ham spurgte jeg "hvad med elver form" og kigget efter ham, han vendte sig og fløj baglæns og sagde at jeg havde en form til alt det blod jeg havde i min åre" svaret han. "hvad mener du med det jeg har da kun 3 slags ikke" sagde jeg og var begyndt at blive nervøs, "du har alle slags" sagde han, og begyndte at flyve hurtigere . "hvordan kan det lade sig gøre" sagde jeg, og prøvet at indhente ham, man var stadig en dårlig til at flyve. han stoppet op i luften og vendte sig om, "din far indsprøjtet 'en regnbue enhjørnings blod' ind i dig.. og en regnbue enhjørning har alle blod linjer i sine åre.. men de 3 der er dine original blod linjer er dem der er kraftige end de andre" sagde han, og begyndte at flyve igen, bare lidt langsommer.. 

Der gik et stykke tid, før vi kunne se en sti. "der skal vi ned" sagde han, og begyndte at flyve ned af, jeg fulgte efter, men fik for meget fart på, så da jeg landet, lavet jeg et par kolbøtter, Og Lion begyndte at grine, han fik hevet mine vinger ind i ryggen, som ikke var et kønt syn. "hvordan får jeg mine vinger ind i ryggen" sagde jeg og hev i en af dem, "det kan du ikke, i den skikkelse.. og det nok best du bliver i den skikkelse" sagde han og begyndte at gå. Da vi havde gået et stykke tid, kom vi til et hus. "du banker på" sagde Lion. Jeg gjorde som han sagde og en skræmmende mand kom op i døren med 2 personer bag sig, en kvinde og en anden mand. "vi har ventet på dig.. prinsesse" sagde manden, jeg tror er Samuel. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Isa WildwoodWhere stories live. Discover now