Første kys

18 2 0
                                    

jeg kunne ikke høre mere om jeg var en opgave, så jeg besluttet mig at tag hjem, lave hekse kage og tag til Sioni og give en offer gave som vi gør hvert år. i det jeg skulle til at forlade det her guds forladte sted, høre jeg en stemme bag mig sige "hvad laver du" jeg vender mig, og ser det jeg tror er Rasmus. Man da Rasmus kom løbene over fra huset blev jeg bange, "hvem er du" sagde jeg, "kan du ikke huske den person du gav det der åndsvagt kærestebrev til for et par måneder siden" svaret han, jeg kigget forvirret på ham, og kom i tanke om, Emilias brev der var givet til Rasmus, men vis ikke det var Rasmus der fik det, og disset mig hvem var det så, da Rasmus kom tætter på råbte han " Hej bror.. kan se du har mødt Isa", Den person Rasmus kaldte for bror gik hentil mig og sagde "jeg har om bestemt mig"og trak min tæt på, og kysset mig på munden, det første der skete var at, Rasmus rev ham væk fra mig og begyndte at tæve sin bror, "STOP" råbte jeg og de stoppe på stedet. "for det første kender jeg dig ikke, og for det andet var det der mit første kys" sagde jeg mod Rasmus's bror, "jo, du gør du sendte det der brev til mig" svaret han, "NEJ, det var Emilia, for at det skulle se ud som om Rasmus disset mig.. så nej jeg kender dig ikke" sagde jeg "var der dig Jake snakket om og det der brev den gang" sagde Rasmus. "ja, men det var stadig ikke mig der sendte det, det var Emilia" svaret jeg sur over at skulle gentag mig selv, "jeg slår hende ihjel"sagde Rasmus surt.  og flyttet sig fra sin bror og gik over og kysset mig samme sted Jake lige havde gjort det. "hvorfor" sagde jeg da han, fjernet hans læber fra min. " fordi jeg kan lide dig, og jeg kan ikke lide, at hans læber lige har været på dine" svaret han. Jake rejste sig, og hev Rasmus væk fra mig. "hun er min Rasmus, så hold dig væk" sagde han og tog hårdt fat i min arm. "Du vil kun havde hende fordi du fat ud af, det var den opgave jeg fik af mor og far" svaret Rasmus ham. " ja min din opgave var ikke at forelske sig i hende.. din idiot" råbte Jack, jeg fik revet mig fri og sagde "Jack jeg bliver aldrig din, for jeg elsker allerede din bror". De stoppet begge to i deres diskussion, og Rasmus blev helt rød i hoved.  "Kom vi går" sagde Rasmus og truer ikke får øjenkontakt, da han trak mig med. jeg kunne høre at Jake ikke ikke var så glad for mit svar.

Da vi kom ind kunne, jeg lugte en hekse kage, der var ved at blive bagt. da jeg gik ud med Rasmus i hånden så jeg Hr. Goldenstein med et forklæde på. han vente sig om "halløj Isa.. er du endelig vågen" sagde han. "kan du ikke hjælp med kagen, er ikke så god til den, jeg tænkte din mor måske har lært dig det" forsatte han. "det kan jeg godt Hr. Goldenstein" svaret jeg. "bare Edgar, når vi er udenfor skolen, vi er jo i familie" sagde han, " Er vi i familie" sagde jeg lidt for højt. " Ja jeg er din mors bror, din mor blev jo gift og endte navn fra Goldenstein" svaret han i en blid tone. "Jeg har altid passet på dig, da du var lille" forsatte han, jeg tog skålen fra ham, og sagde "du gør det helt forkert". "det ligesom at lave mixture du skal dreje 3 gang til højre og en gang venstre, efter enhjørning tåren. og efter salamander halen siger man 'Heldige Sion' " forsatte jeg. jeg drejet hoved og så Rasmus stå og smile i døren. "hvad smiler du af, du kan skælde Cambar frugterne" sagde jeg til ham. "det kan du ikke mene.. det den værste frugt at skælde" svaret han, med en trist stemme. "lad være med at brokke dig, kan du så komme i gang, ellers kysser jeg dig aldrig igen" sagde jeg, og i det samme hostet Edgar, og vente sig om, "hvad har i gjort" sagde han og løb efter Rasmus, som var løbet. "drenge kom og hjælp med KAGEN" råbte jeg efter dem. da de kom tilbage var Edgar kølet ned. "hvad kom vi fra, nå ja du skulle skælde Cambar frugterne" sagde han med et djævelsk smil på læben. "hvad skal de brugs til" svaret han. "de til offer gaven til Sion... og kom så igang" sagde jeg. Han skal havde et Cambar brød, ligesom sidste år. 

Der gik noget tid men vi var endelig klar til at tag til Sioni. Jeg samlet at hvad jeg havde til Sion, og hekse kage er færdig bagt når vi kommer tilbage. "Tropu Sioni Templo" sagde vi i kor, alle skulle med selv Rasmus og Jakes forældre, Edgar, tvillingerne og mig selv. Da vi kom til  Sioni's tempel, var vi på vej ind af hoved døren, da jeg blev stoppet "din slags er ikke velkommen her Dæmon" kom der fra en vagt. "hun har også heks i årene" kom det fra Rasmus, Edgar tog fat i ham og hev ham væk, og sagde til vagten "Ved du hvem du taler til var... det der er Isa Wildwood" kom det fra Edgar, "det må du undskylde, gå bare ind" sagde vagten og bukket dybt. "hvordan viste han jeg var dæmon." spurgte jeg "han er halv engle" svaret Edgar, alle der stod og så det der skete, hvisket nu i baggrunden. jeg hørte en kvinde blive foraveret over en dæmon var lukket ind. 

Jeg kunne mærke min vrede bange på, for jeg havde ligeså meget ret til at være her, der som den andre havde. "tag det roligt" sagde Rasmus og tog min hånd, og kysset mig i panden. "det skal nok gå" forsatte han,, da han havde fjernet læberne fra min pande. En kvinde udtrykte sin begrestring for at Rasmus lige havde kysset min pande, med en tomat, kastet efter os. "skid hjem hvor du kommer fra dæmon" råbte hun, så resten af folket, hørte det, så de også begyndte at hviske om mig. Jeg kigget i jorden, for jeg skrammet mig, for første gang i mit liv hadet jeg mig selv. Vi kom hen til offer alteret, rodet jeg min taske igennem for Cambar brødet, vi havde lavet. Da jeg fandt det lagde jeg det på alteret og sagde "heldige Sion tag imod dette Cambar brød". brødet forsvandt og en stemme sagde "Tak Isa Wildwood, jeg har aldrig fået en offer gave fra en halv dæmon før, det ligesom din mor plaget at lave det.. tak igen" og stemme døde hen, alle var måløse der var igen der, havde fået et tak før fra Sion, og så gav han det til en dæmon. 

Da vi gik var der ikke flere der havde nået at sige om at jeg var der, de stod bare og var måløse og foravet, over en dæmon havde fået et tak, for at havde kommet, og ikke dem. 

Da vi kom hjem var, Hekse kagen som sagt færdig, så nu stod det på ren rå hygge og kagen.. 

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now