Besøg af en engle

34 1 0
                                    

Min verden er ved at styrte sammen, min familie er så fuckt up. Der sker så meget, og det hænger bare ikke sammen, for et år siden var jeg Isa Wildwood, heksen der kom fra noby verdenen, men nu ved jeg, min far er en dæmon konge, min mor er halv elver og heks. min far har indsprøjtet regnbue enhjørning blod ind i mig, så alle magiske blod linjer er blandet min min, jeg har forskællige skikkelser, jeg er prinsesses, jeg få en efter kommer der hedder Molly, min hund er en formskiftende drage, og jeg har dræbt en dæmonjæger og jeg kan hoppe i dæmonform, når jeg har dæmon glas i min krop, men som igen andre dæmoner kan. 

Det pænt fuckt up, alting er blevet på et år. 

 jeg kigget op i loftet, et stykke tid, da et skabt lys pluslige fyldte hele rummet. Og jeg lå ikke længere i min seng, jeg rejste mig fra det hvide gulv, jeg lå på. "hvor er jeg" sagde jeg og kigget rundt. "du i mellem alt ting, lige nu " sagde en stemme, "vis dig selv" råbte jeg . "du behøver ikke råbe" sagde en mand der viste sig. "hvem er du" sagde jeg.. "Jeg er Sion" svaret han, da jeg hørte det bøjet jeg mig i støvet for ham.  "det burde være mig der bøjet mig for dig" sagde han, jeg kigget forundret på ham, "da din far indsprøjtet det enhjørning blod ind i dig, blev du den reneste halv dæmon, og du fik også andre kræfter, der overgår mine" sagde han, jeg stod og måbet, "men hvorfor mig" sagde jeg. "vi viste du ville komme, en dag Isa, du stå i en forudsigelse" svaret han, "hvilken forudsigelse" sagde jeg. "en dag vil dæmon kongen få en datter så ren, at hendes efter kommer Molly, bliver den nye skaber, og skal bygge en verden hvor igen onde væsner vil eksister" sagde han, "men denne forudsigelse, står ikke i sten, det betyder at vis du dør, så vil der aldrig komme en ny skaber, og de onde vil vinde" kom det fra Sion, der bare stod og kigget på mig. "er jeg så vigtig" sagde jeg, og var helt ude af den, og jeg var begyndt at gå frem og tilbage, i det hvide rum. 

"jeg bliver nødtil at smutte" sagde han og det hvide lys begyndte at forsvinde. "en ting til, lad ikke sorgen forvrider dig" sagde han, og jeg lukket øjnene. Da jeg åbnene dem igen var jeg tilbage i min seng, helt mundlam.  jeg hørte en banke på døren, "kom ind" sagde jeg . Rasmus stod i døren, "må jeg komme ind" spurgte han.  "ja selvfølgelige sagde han og smilet, han satte sig på min seng,  "Isa jeg elsker dig, lige meget hvad, det håber jeg du ved" sagde han, og gav mig en kys og var på vej op, og var på vej over mod døren.

"Jeg vil have mere. Jeg vil faktisk have dig Rasmus, jeg er klar", indrømmer jeg.

han gik tilbage og satte sig op på mig og begyndte at kysse mig. Mens vores læber, var i fuld sving, skubbet han mig frem af,  han begynder og føre hans mund til min hals. Han suger let på mine søde plet, når han findet dem, jeg begyndte at stønner, der var som musik til hans ører, for han blev mere ivrig. Hanbegyndte at fjerne min skjorte, og gled den ned ad mine arme, mens han springer ned og kysser på min maven.  han går tilbage for at kysse mig, og løfter mig lidt op igen, så han kunne åbne min bh. 

Han tager et øjeblik for at beundre min halvt nøgne krop, og stirrer han begyndte at kigge på mig med sådan en lyst.n Jeg stirrer tilbage på ham gennem halv lukket øjne. han tager hurtigt sin skjorte af, jeg stirrer bare på min muskler. jeg løftet hænder for at rører op og ned på brystet. Han går tilbage til at kysse mig, denne gang glider tungen i munden for at udforske den. jeg stønner gennem kysene, da han rejser sin hånd til hendes bryst. han leger med min brystvorte, idet den hævede under hans berøring. han flyttet sin mund til min hævede brystvorten og nipper til den. jeg løftet min ryg op, da han sin tunge rundt om min brystvorte, og hans anden hånd begyndte på det andet bryst. Han rejste sig  op, og knappet mine jeans op, og glider dem af min benene sammen med mine trusser. Han tager også af sine jeans og boksere af. "Er du sikker på, at du vil have mig til at fortsætte," sagde han, jeg trækker vejret, og  nikker hovedet.

Han bringer sin hånd ned til mit underliv, glider sin finger ind for at gnide min klit. jeg griber ved første kontakt og bringer mine hofter op. han flytter sine fingre ned mod min indgang, og stopper en finger op. jeg lukker øjnene og prøvet at lukke for smerten. han læner sig ned for at kysse mig, da han begynder at bevæge sin finger ind og ud af mig. Snart er min smerte blandet med nydelse. han trænger ind med endnu en finger, og flytter dem ind og ud hurtigere. 

" jeg føler mig underligt," sagde jeg, og han begyndte at gøre det hurtigere, jeg stønner mere og mere. "Bare slip det" hvisker han i mit øre. Da jeg kom, beværte han stadig sine finger langsomt,  og mine hofter falder ned igen. han sættersig tilbage over mig, med sin pik ved min indgang. "Vi behøver ikke at gøre dette, du kan stoppe mig når som helst," sagde han.

Jeg vikler mine benene omkring hans talje, og bringer hans hofter tættere på mig. Jeg prøvet på at give ham et tegn på, at han skulle fortsætte. Han går langsomt ind i mig, og der var mere smerte nu. Han kysser min for at distrahere min fra smerten. han skubbet sig hele vejen ind da han kysset mig. Når han er helt inde, holder han sig stille, og lader mig tilpasse mig til hans størrelse. "bevæg dig", hvisker jeg efter et kort stykke tid. han begynder at bevæge sig langsomt.  Tårer dannet sig i hjørnet af mine øjnene, og han kysser dem væk, da han begyndet at bevæge sig hurtigere. Snart var min smerte blandet med nydelse.  Der forårsager en overstimulation for os begge, og jeg kom igen, begyndte mine vægge strammer omkring hans pik, der får ham til at komme oppe i mig. Der lå vi lidt,"Undskyld jeg var hård ved dig til sidst" sagde han,  "Det var fantastisk Rasmus, vær ikke ked af det. Jeg elsker dig, og jeg er glad for, at jeg gav mig selv til dig", hvisker hun, og kysset hans kind. 

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jul 13, 2017 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Isa WildwoodDonde viven las historias. Descúbrelo ahora