Ubuden gæst

17 1 0
                                    

Efter ferien blev mig, Rasmus og Jake flyttet til en hemmelig sovesal, og Emil fik lov til at passe haven alene, og Emilia blev smidt ud af skolen, hvad angår Kim var hun under hypnose, og kunne intet huske da hun vågnet, om hvad hun havde gjort, så hun slap. 

jeg kunne stadig huske bogens sidste linje 'det kun dig og din efterkommer Molly der kan bruge mig, når Molly engang dør, dør jeg så husk at passe på mig, din datter får brug for mig'. Jeg får en datter når jeg bliver ældre, det ikke til at tro bogen, viste så meget, så jeg tog den frem, prikket hul i min finger, og lod en dråbe blod lande på den. 'Klik' kom det fra bogen, jeg åbnet den og tog min blyant frem, og skrev "kan du se mig fremtid", da bogen havde slugt mit spørgsmål svaret den "Ja.. men den er ikke skrevet i sten, derfor kan jeg ikke fortælle dig så meget", lidt efter skrev den "men jeg kan fortælle dig om fortiden og hvad folk laver i det her sekund" . I det jeg skulle til at skrive kom Jake ind af døren, så jeg lukket bogen og tørret blodet af så hurtigt som muligt, "hvad laver du, men den gamle bog" kom det fra ham, da han lage sig i sin seng. "det behøver du ikke at vide" svaret jeg og lage den ned i min skrivebords skuffe. "studere du til din eksamen" spurgte han. "af hvad for en fisk" sagde jeg og kigget forundret på ham. " Isa.. Isa.. Isa..  du skal til eksamen om 1 uge i magi, for vis du består skal du vælge en af de 5 uddannelser" kom det over fra hans seng af. "allerede" råbte jeg, "følgere du slet ikke med i timen" sagde han skarpt. "jeg har haft så meget at tænkt på" i det jeg sagde det, kom Rasmus ind af døren, gik direkte over til mig, kysset mig på panden og spurte "hvad snakker i om", med det samme var Jake der "Isa, havde helt glemt sin eksamen vis det ikke var for mig, ville hun ikke kunne nå at læse op" sagde han stolt. "vores bandt skal spille til jeres afslutning" sagde Rasmus, du må komme til vores øver her en af dagene. "selvfølgelig vil jeg det, hvilken kæreste vil jeg ikke være vis jeg ikke kom og hørte jer" svaret jeg. Så dagen efter kom jeg til deres øver, som jeg lovet. 

"det var fantastisk" kom det fra mig, "tak" sagde de alle oppe fra scenen. Rasmus hoppet ned til mig og kysset mig på panden. vi havde ikke kysset på munden siden ferien, jeg tror Edgar har sagt noget til ham om at vi ikke måtte kysse eller noget, men i det mindste, kysser han mig på panden. Jeg kigget rundt, for jeg havde en fornemmelse at nogle holdet øje med mig, da jeg så en kvindelig skikkelse fik jeg ligepluslig hoved pine, er det Emilia. Jeg løb ud på gangen og så skikkelsen var i fuld fart på vej ned af gangen, så jeg satte efter den. mens jeg løb ned af gangen hørte jeg en bekymret, Rasmus der råbte efter mig, og var løbet efter mig.

Da jeg var nået til haven var hun væk, og jeg stoppet. Lidt efter var Rasmus nået op til mig, "hvorfor løb du" sagde han og prøvet at få vejret. "jeg syntes jeg så Emilia" sagde jeg og kigget rundt. kan kigget overaskende på mig. "er du sikker" sagde han, "Ja, jeg er 100% sikker... vi bliver nødtil at fortælle det til Edgar"sagde jeg og hev Rasmus med. da vi kom op på Edgar's kontor, faldet Rasmus om, og lå på gulvet og hev efter vejeret "jeg er sikker på jeg så Emilia for 5 minutter siden" sagde jeg, mens Edgar havde øjnene på Rasmus, som stadig var forpustet "Rasmus du må se at få en bedre kondi" efter han sagde dette kigget han på mig og sagde "hun slap for en halv time siden forbi sikkerheds vagterne, så ja det kan godt være hende du så". "jeg syntes i skal tag til den hemmelig sovesal nu" kom det fra ham, jeg fik hevet Rasmus på benene og fik ham skubbet ham igennem spejlet, der var på kontoret, 2 sekunder efter var vi der. Jake var der ikke men han kom vil snart. Vi kunne høre sirenerne gå, som betød at der var en ubuden gæst på skolen, og det betød alle skulle gå tilbage til dere værelser. Men der kom igen Jake. så mig og Rasmus frygtet det værste.    

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now