Festen

19 1 0
                                    

Jeg vågnet ved at, vinduet på mit værelse smaret,  min krop fik et chok, og jeg fløj ud over senge kanten, og landet på glasskårne der lå på gulvet,  og mit knæ ramte den forbandet mursten, vinduet var slået ind med, "FOR EN I HELVEDE" råbte jeg, og i det samme hørte jeg et par kvindelige latter komme udenfor fra.  Jeg kigget ned på mursten, og så der sad en seddel på den. Jeg tog den af og foldet sedlen ud.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vis du møder op til festen i aften
MED RASMUS
Bryder helvede løb

XOXO

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"ALDRIG I LIVET.. DE FÅR IKKE LOV TIL AT VINDE" svor jeg og skar tænder... jeg kigget på den kjole jeg havde købt,  og lige pludselig mærket jeg en smerte i brystet. " Nej de få ikke lov til at vinde" hviske jeg til mig selv. Da mit raserianfald var slut mærket jeg en frygtelig smerte, på mine arme og ben. "Blod.. er det BLOD" sagde jeg og begyndte at gå i panik. Jeg tog min magi bog fra og ledte efter, en helings besværgelse,  eller noget der kan stoppe min krop, fra at bløde,  for min familie har ikke samme slags blod farve,  som andre mennesker,  vores er lilla.. eller retter sagt min fars slægt har lilla blod i årerne....
" Vista-mantus" sagde jeg,  og min sår lukket sig, og blodet forsvandt, fra mit tøj og gulvet.  " I-barlo-vetos" kom det fra en stemme i døren,  og skårene fløj op og gjorde vinduet helt igen... " Du har vist fået nogle fjerner her på skole frøken Wildwood" sagde Hr. Goldenstein, som stod i døren til mit værelse.. " hvad laver du her" sagde jeg og kigget forskræmt på manden,  'han så vel ikke mit blod' tænkte jeg. " Jeg er kommet for at give dig denne bog" svaret han og regte mig bogen, " den er låst" sagde jeg,  da jeg prøvet at åbne bogen. " Det kun din familie der kan åbne bogen" sagde han og vente om på hælen og gik,  og døren smækket selv efter ham. ' hvad mente han lige med det' tænkte jeg. " Der er  ikke engang et nøgle hul" mumlede jeg. Og stillet den fra mig....

Da klokken nærmet sig 17:00 blev jeg i tvivl, om jeg skulle, møde op,  men så kom jeg i tanke om hvad jeg svor i morges. Jeg begyndte at gør mig piget.. så jeg kunne nå at gå, så jeg var der lidt før 17:00, på det sted vi mødtes første gang.
Han stod der allerede,  jeg vinket til ham og råbte " Hej, så er jeg her" , "du tidligt på den " sagde han,  "det du da også" svaret jeg og vi begyndte begge at grine... 
"Det starter først om en halv time, så skal vi ikke gå en tur" spurte Rasmus, " ja det trænger jeg til" svaret jeg.  Vi gik rundt om halv delen af skolen, og kigget på stjernerne. " de smukke" kom det fra mig. " ligesom dig " sagde Rasmus lavt,  så jeg næsten ikke kunne hører det.. " Tak " sagde jeg og smilet til ham, han blev helt rød i hovedet. " skal vi gå ind " kom det fra Rasmus,  det gav et blik til mig.. jeg nikket og tog hans hånd,  og ledte ham indenfor,  hvor festen lige er begyndt. 

Jeg så afpresseren, som jeg har fundet ud af hedder Emilia stå ved siden af Kim, og hun så ikke ligefrem glad ud,  da Rasmus bød mig op til dans, vi danset det,meste af natten, lige indtil.  Der kom et eksplosion fra pigernes sovesal.  Så alle styrtet der hen,  jeg kunne ikke tro min egne øjne, da jeg så det var mit værelse der var eksploderet, og det eneste der overlevet var den bog Hr. Goldenstein gav mig i morges... " hvem er den ansvarlige for dette" råbte sovesals vagten.. " Det mit værelse" sagde jeg og samlet bogen op og knuet den til mig.  " Hun kan bo ned hos mig " sagde en bekendt stemme, jeg vente mig om og så min onkel,  " der ikke så mange på 'have magi uddannelsen' så der stå værelser tomme,  og kunne godt bruge de ekstra hænder" forsatte han.  " Godkendt" sagde en stemme bag ham, da min onkel tråde et skridt til siden stod Hr. Goldenstein der..  Isa Wildwood, har tilladelse til at flytte ned til dig,  vis hun hjælper til i haven og samtidig kan passe sin andre lektier" sagde han. " Tusind tak" sagde jeg og løb over og gav ham en krammer " Frøken Wildwood, ordentlig opførsel tak" sagde han. " Undskyld " svaret jeg og gav slip.  " Det har været en lang aften,  kom Isa" sagde min onkel, da han begyndte at gå, jeg gik efter og Rasmus kom op ved siden af mig og holdte mig i hånden..

Da vi kom der ned, gav Rasmus mig en T-shirt jeg kunne få og sove i, " i morgen tag vi ud og shopper efter nyt tøj og skole ting,  og hvad piger ellers bruger" kom det fra min onkel der stod i køkkenet. "Og værelserne er ikke rene så, du skal sove på sofaen i nat" fortsatte han, da han kom ind i stuen med et glas varm chokolade. " Tak " sagde jeg og kigget ned i glasset,  for at puste på kakaoen og tag et sip af glasset... " i morgen er der atter en ny dag" sagde jeg.

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now