En ny ven

53 3 0
                                    

Jeg vågnet fra min lur på sofaen, eller jeg kigget på klokken " Har jeg sovet hele dag... Shit det Søndag " råbte jeg, og løb ind på mit værelse. Jeg skulle til at spring i tøj bunken, da jeg i hoppet opdaget den var væk. " Ahhh " skreg jeg og landet på det hårde gulv. " Avv " udbrød jeg. Jeg kigget rundt, og ser at alle min ting er pakket. Da jeg åbnet tasken, var mit tøj vaske og pakket. Det var som om at en duft af blomster danset om mig.

Lion kom ind og sagde " Voof voof ' det var så lidt ' ". Jeg vente mig om og kigget på ham,og sagde " Har du gjort der her? ". " Vov vov ' Øhh.... ja da du lå og sov ' " svaret han. " Hvorfor har du så aldrig, gjorde det før " råbte jeg. Lion ventet sig om og gik. " Lion lad være med at være sur.... Lion...." sagde jeg blidt. " Arrr.... Hvorfor kan jeg ikke være sødt bare for en gangs skyld " sagde jeg til mig selv.

Jeg kigget på klokken igen " det er nok på tide at komme af sted " mumlede jeg. Jeg fandt min mor og gav hende, en bjørne krammer. Og selvfølgelig fandt jeg også Lion, jeg sagde farvel og på gensyn og sagde rejse besværlsen " Tropu Magic Akademi " lyset fra min tryllestav lavet en cirkel under mig.

" Ahhhh " skriger jeg da jeg røg igennem en ' gylden portal tunnel '.

En portal ende åbnet, under mig og jeg kunne se en mand. Da Jeg med et bump endte i en stol foran ham. Men stolen drejet rundt på stedet da jeg lande, og jeg faldte af den. * host host * kom det fra manden bag mig. Jeg rejste mig op og bukket. " Frøken Wildwood, du må altså øve dig på dine landinger " sagde manden i den store stol. Jeg kigget på på navneskilt Hr. Goldenstein.

Han forklaret mig reglerne. " Du må nok skynde dig, til pigernes sovesal ". Kom det fra Hr. Goldenstein. " Selvfølgelig " sagde jeg og bukket igen, tog min taske. Men stoppet da jeg nået til døren og gik ud "hmm. .." kom det fra mig. " Det den vej " udbrød jeg.

Da jeg nået pigernes sovesal, skulle jeg bare finde et skilt med mit navn på. " Nummer 13.... Isa Wildwood og Kim Aeblegaard.. endelig " råbte jeg og åbnet døren, og gik ind. Det så ud til jeg var den første jeg så et par sedler på hvad der var Kims ting og hvad der var mit fra skolen. " Yes en blå seng " råbte jeg og smid mig i den, da døren lige pludselig åbnet. " Hej jeg er Isa Wildwood " sagde jeg. " Ja, det stod på døren " svaret kim.

Jeg begyndte at pakke ting ud da hun sagde " hvem er det på dit maleri ". " Det var min lille søster, der døde for 3 år siden " svaret jeg med sorg i stemmen. " Det må du undskylde men har du selv malet det " spurte hun. " Ja 2 dag før hun døde " svaret jeg. Og gik tilbage til min ud pakning. " Du har et talent der " sagde hun. " Vil du male mig " fortsatte hun med en sød stemme. " Ja men først i morgen, jeg glemte mit maler grej " svaret jeg.

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now