Bortførelse

11 1 0
                                    

Vi sad og var bekymret, om Jake ikke havde hørt alarmen, så vi var begyndt at overveje om, vi skulle gå ud og lede efter ham, for Emilia var meget farlig, bogen sagde hun var dæmon jæger, jeg rejste mig op og begyndte at gå mod spejl døren,  da to skikkelse kom ind i den hemmelige sovesal, gemmen spejl døren..  "Jake er det dig" sagde Rasmus..  Da vi kunne se hvem det var blev jeg bange, "det jo Emilia" råbte jeg. Og holde min hånd frem mod dem, "hvad forgår der Jake"  kom det fra Rasmus. "Emilia er jo min kæreste, så jeg hjælper hende bare" svaret han, og tog fat i min arm. "du kommer med os dæmon" sagde hun og lavet en portal, jeg var så forbløffet at jeg stivnet på stedet, Rasmus skulle til at angribe da. "sorry bro.. 'Wana-Sleepia'" sagde Jake, og fik Rasmus til at sove på stedet, nu var jeg sur, og prøvet at stritte imod, men Jake var for stærk, "lad mig gå... Jake hun udnytter dig lige som Kim" råbte jeg, "hvem tror du hypnotiseret kim til at starte med" sagde han, det begyndte at ryste, og jeg var igang med at springe ind i min dæmon form, men da Jake gav slip på mig, brugte han samme sove besværgelse på mig, som han lige havde brugte på Rasmus.

Da jeg vågnet igen, var jeg spændt fast til et kors, i en klam kælder. Jeg kan se et pentagram malet med blod på gulvet, da kigget i rummet, så jeg at til den en side kunne jeg, se min bog jeg fik af Edgar, ligge på et skrivebord i højre side af værelset, og i venstre var der en trappe. Da jeg kunne høre nogle komme ned af trappen lukket jeg øjnene igen. "hun sover stadigt.. din besværgelse var for stærk" kom det fra en kvinde stemme som jeg gætter på er Emilia. "der burde kun gå 3 timer, ikke 3 dage" svaret en mandlig stemme, som jer er 100 % sikker på er Jake. "vi bliver snart nød til at slå hende ihjel, om hun så nå at vågne eller ej" sagde Emilia. "du sagde aldrig noget om vi skulle slå hende ihjel" kom det fra Jake. "lad vær med at pive.. hvad tror du dæmon jægere gør ved dæmoner... vi dræber dem" sagde hun koldt. 

"vi gir hende en dag mere til at vågne op" sagde hun og gik.. jeg kunne kun høre en gå op af trappen, så betød det at Jake stadig var der nede, hos mig. Jeg prøvet at åbne øjnene stille, og kun halvt. for at være sikker på han ikke ser mig vågne, "Så du var vågne" kom det over fra skrivebordet.. Jeg åbnet øjnene helt og gav ham mit onde blik, "få mig ned her fra" sagde jeg lavt. "Beklager Isa men det kan jeg ikke" sagde han, og han gik over til mig. "men jeg vil gerne se dig, komme ud af de her dæmon kæder" forsatte han, og tog fat på min hage.  "og der er igen der kommer og redder dig, for der igen der bryder sig om dig" sagde Jake. "jo der er.. Rasmus elsker mig" svaret jeg og spyttet på ham, han tøret spyttet væk, og tråtte 2 skridt væk, han lavet et vand spejl "Vantiom Rasmus" kom det fra Jake. "jeg har holdt øje med ham, og han ser ikke ud som om han, gør noget for at finde dig, han går i skole som han plager, og er endda nede hos Emil, din dæmon onkel igen" sagde han, med et ondt smil på læben. Han begyndte at gå mod trappen da han sagde "du sover stadig" og gik videre op af trappen, som om intet var skete. 

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now