Isas date

24 2 0
                                    

Jeg gik op mod kontoret, for at få mit emblem ud leveret af Hr. Goldenstein. Alle første års eleverne stod i kø, hele gangen var fyldt med eleve, der ventet på deres emblemer. " Det her kommer til at tag dage" sagde nogle piger længer oppe i køen.
Lige pludselig råbte de mit navn, oppe ved kontor døren. Alle vendte sig om, og kigger på mig. Jeg gik op mod kontoret, med blikket lodret ned mod gulvet, for at undgå de andres blikke. Da jeg kom over til læreren, der kalde mig op, løftet jeg hovedet. " De kan bare gå ind" sagde han. Jeg sank en klump i halsen, for jeg har det på fornemmelsen, at det ikke er så godt.

Da jeg åbnet døren knirkende den. Jeg gik ind og stoppet ved kontorer skrivebordet, der stod midt i kontoret. " Sæt dem bare miss Wildwood " der var en lille pause før Hr. Goldenstein snakke igen. "Er du klar til at vælge, et materiale til dit skole emblem". " Af hvad for en fisk" svaret jeg. " Jov ser du, materialet du vælger, giver dit emblem dit personlige præg". Sagde Hr. Goldenstein. "Oki" sagde jeg og satte mig til at tænkte. Jeg kigget rundt i lokalet, og så Hr. Goldenstein s fønix. " Jeg vælger en fønix fjer" sagde jeg stolt over mit valg. Hr. Goldenstein kigget mærkeligt på mig, men rejste sig og tog en fønix fjer. " Okay miss Wildwood, det var et mærkeligt valg, men det er dig der bestemmer " svaret han. Han sagde trylle formuleren og fjeren blev til et flot emblem.

" Mange tak Hr. Goldenstein " sagde jeg muntert. " Det var så lidt.. men Isa vil du værer elskværdig, at sig til Hr. Fakkelfjer, at Mia Topp er den næste" svaret han og gav et smil, " Selvfølgelig, Hr. Goldenstein " mumlede jeg, og skyndte mig ud. Da Hr. Fakkelfjer havde råbt den næste op, hjalp hun mig med mit emblem. Hun satte den faste så den ikke ville falde af. Jeg sagde "tak", og begyndte at gå ned imod min onkel, da en vel kendt stemme sagde "Det første gang jeg ser et rødt emblem", jeg kigget op, og svaret "Ja, mit materiale var en fønix fjer ". Jeg stod og kiggede i Rasmus s øjne, da mit bryst føltes varmt. Jeg kigget ned og så mit emblem lyste og Rasmus s også lyste. " Så er det vist os to i på lørdag" sagde han, og smilet sødt. " Nå ja.. hey vendt.. så du jo min date på lørdag!!" Råbte jeg. Mit hjerte begyndte at rase da han nikket. 'Det her er bare løgn' tænkte jeg.

Isa WildwoodWhere stories live. Discover now