S.Ç.B. 1

7.2K 133 10
                                    

TANITIM

Deniz Çelebi 21 yaşındadır. Hacettepe Üniversite'sini dereceyle kazanmış bir senesini de geride bırakarak 2. sınıfa bölüm birincisi olarak geçmeyi başarmıştır. Annesi Nehir Hanım İzmir'de özel bi klinikte çalışan ünlü bi psikiyatristtir; babası Reis Bey ise hem Ege Üniversite'si tıp fakültesinde öğretim üyeliği yapan hem de özel bi hastanede beyin cerrahı olan ülkece ünlü bi profesördür. Abisi Doruk babasının öğrencisi olarak Ege Üniversite'sini yeni bitirmiş TUS sınavına hazırlanan,ailenin tüm fertleri gibi hırslı biridir.

Deniz bi abisi olmasına rağmen bugüne kadar hep el bebek gül bebek büyütülmüştü. Abisi Doruk'tan ayrıldığı çok fazla nokta vardı. Adeta iki ayrı kişilik olarak büyümüşlerdi Buluştukları tek nokta belki de hırslarıydı.

Deniz çocukluğunu,gençliğini hep kitaplarıyla geçirmiştir.Arkadaşları Merve,Nil ve tabiî ki gönül gözünü açtığından beri aşık olduğu Görkem'den ibarettir dünyası.

Hayatını doktor olmaya adadığı günden beri kalbinin güzel olması dışında dış güzelliğinin hiçbir zaman farkında olmadı. Upuzun kahverengi saçları,deniz mavisi gözleri ve tabiî ki kıpkırmızı dudakları aslında farkında olmadan bi çok erkeği baştan çıkarabilecek güçteydi. Güldüğü zaman kırmızı dudaklarının içinden çıkan inci gibi dişleri kumral tenine o kadar çok yakışıyordu ki bakan bir daha bakmak için gözlerine engel olamadan onlarla savaşa giriyordu.

Utku Sancaktar,26 yaşındadır. İstanbul Teknik Üniversite'sinden mezun çapkın bi kaptandır. Annesi Leyla Hanım Utku çok küçük yaşlardayken göğüs kanserinden vefat etmişti. Babası Nazım Bey Deniz Kuvvetleri Komutanlığından emekli bi subaydı. Hayatı boyunca tek idol olarak babasını gören gözlerini onunla açan Utku annesinin ölümünden hep babasını sorumlu tuttu. Evet babası bi giderdi üç ay belki de beş ay gelmezdi ama hiçbir şey Utku'nun ilk aşkı olan annesinden ve daha önemlisi annesinin sağlığından önemli değildi. Babası çapkın bi adamdı. Annesini aldattığı kadınların sayısına yetişmek imkansızdı. Ama babasının hiçbir ihaneti annesini tek başına ölüme terk etmesi kadar canını acıtmamıştı bugüne kadar. Aşkı annesinden ihaneti babasından öğrenmişti.

Hayatta tutanabileceği dal olarak ne bi annesi ne bi kardeşi olmayan Utku'nun kardeşleri kadar sevdiği iki kuzeni vardı: Ayşem ve Ali. Utku'nun kuzeni olan bu iki kardeşle bu kadar yakın olmalarındaki sebeplerinden birisi de üniversite yıllarında her günlerini beraber geçirmeleriydi. Ama daha da önemlisi var ki annesi vefat ettikten sonra onu anne sıcaklığından mahrum etmeyen, hiçbir zaman kendisini yalnız hissettirmeyen teyzesinin çocukları bi bağlamda kardeşleriydi onlar.

Utku Sancaktar,babasının da subay olmasından dolayı birden fazla okul değiştirmek zorunda kalmıştı ilkokul yıllarında. Ama yakışıklılığı ve babasının da forsu sayesinde okulun popüler çocuğu olmaktan kurtulamadı. Uzun boyu kirli sakalları ve dillere destan olan upuzun kirpikleriyle bütün kızların ilgisini çekmekten bunu bi de o tatlı diliyle birleştirerek istediği her kızı elde etmekte çok başarılıydı.

Deniz'in,Utku'nun ve çocukluk aşkı Görkem'in hikayesine hoş geldiniz.

SUDAN ÇIKMIŞ BALIKNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ