4.Vodopád

195 26 0
                                    

Hned jak jsem přišla do pokoje, sundala jsem si ze sebe šermířské oblečení. Brnění už jsem na sobě neměla, z toho mi pomohli hned po závodech. Hodila jsem to oblečení do koše se špinavým prádlem a šla jsem se osprchovat. Vlezla jsem do krásně teplé vody a umyla jsem si vlasy. Z té teplé vody se mi ani nechtělo ven, ale nakonec jsem vylezla. Když jsem si usušila vlasy, tak jsem si oblékla svou světle modrou halenku a k ní fialovou sukni dlouhou po kolena. K tomu jsem si vzala své světle modré páskové střevíce a fialový přívěšek a náušnice. Své hnědé vlnité vlasy jsem si rozpustila a dala jsem si do vlasů světle modrou sponku ve tvaru motýla.

Za deset minut měl přijít Arwix. Nechala jsem na stole vzkaz:

Šla jsem ven, vrátím se večer.
Katrin

a šla jsem čekat ke dveřím. Arwix přišel o pět minut dřív. Měl na sobě tmavě modré džíny a bílou košili, přes kterou měl modrou kravatu.
"Páni, tobě to dneska ale sluší!"vydechl
"Díky, tobě taky"řekla jsem a usmála se.
"Zajdi si pro plavky"řekl a tak jsem si pro ně skočila.
"A teď pojď, něco ti ukážu."řekl.
Šla jsem tedy sním. Byly teprve tři hodiny odpoledne. Zavezl nás svým autem někam k lesu. Když jsme tím lesem šli asi deset minut, uslyšela jsem bublat vodu. Nakonec jsme vystoupili na palouček. Bylo tam nádherně. Byla tam krásná zelená louka u řeky, spousta květin a nádherně tam zpívali ptáci. Ale to nebylo to nejlepší. Z celkem malé skály padal překrásný vodopád s průzračnou vodou. Byl dostatečně malý na to, abychom se pod ním neutopili.
"Páni"vydechla jsem.
"Už víš proč sis šla pro ty plavky?"řekl a usmál se na mě.
"Jo, už vím"řekla jsem a rychle jsem se spěchala převléct. Moje plavky měli červeno-oranžovou barvu, přes kterou našikmo vedli tenké černé proužky. Ty jeho plavky byly černé a na bocích měli červené proužky.
"Můžeš si namočit tu ruku?"zeptal se
"Asi jo"odpověděla jsem a sundala si ortézu. Pořád to trochu bolelo ale dalo se to vydržet. Všiml si že jsem se za tu ruku chytla. "Bolí to moc?" zeptal se. "Ani ne, ale budu muset dávat pozor" odpověděla jsem a pak jsme šli spolu do vody.

Ve vodě jsme blbli jak malí děcka. Skákali jsme sem a tam a když už jsme nemohli tak jsme si stoupli pod vodopád. Občas jsme i vylézali z vody a jen tak si lehli na sluníčko a chvilku leželi. Ke konci jsme si šli jen tak rekreačně zaplavat.

O tři čtvrtě na šest jsme se šli převléct zpět do oblečení. Než jsem si stačila rozčesat vlasy tak mi uschly a byly celé zašmodrchané. Nemohla jsem je rozčesat. "To nejde"rozčilovla jsem se. Ale Arwix přistoupil a vzal mi hřeben z ruky. "Můžu?"zeptal se. Přikývla jsem. Začal mi jemně rozčesávat vlasy a za pět minut jsem je měla rozčesané celé a vůbec mě to nebolelo. Schoval mi hřeben do batohu."Děkuju."řekla jsem a objala jsem ho. Objal mě taky. Chvílu jsme tak stáli a pak řekl:"Pojď, zvu tě na večeři." Tak jsem s ním šla na večeři.

V hospodě jsme si oba objednali nudle s nivou a na pití kolu. Bylo to hrozně dobrý. Po večeři mě ještě doprovodil domů.
"Je fajn, že jsem tě poznal!"řekl mi a objal mě.
"Jo, je."souhlasila jsem a objala ho taky.
"Tak zase někdy příště!" rozloučili jsme se a já jsem vešla do paláce.

"Kdo to byl?"zeptala se mě máma.
"Jenom kamarád."řekla jsem a šla jsem do svého pokoje.
Wyka seděla na mé posteli. "Ahoj Wyko" pozdravila jsem ji, zrovna spala. Chvíli jsem si ještě četla a pak jsem taky usnula.

Fedraibow-elf princess ✔Место, где живут истории. Откройте их для себя