31. zásnuby a...

81 11 0
                                    

Skočila jsem. Chvíli jsem letěla vzduchem a pak jsem dopadla na něco přibližně stejně tvrdého jako jsem já. Podívala jsem se pod sebe a tam ležel Arwix. Přitiskla jsem své rty na ty jeho. Po chvíli se ode mě odtáhl a zděšeně se na mě podíval.
,,Kat...ty žiješ!" vykřikl a objal mě.
,,Jak je to možné?" zeptal se.
,,Pak ti to vysvětlím." řekla jsem a dala mu ještě jednu pusu.
,,Ale no tak...hrdličky nechte toho..." řekla And a tak jsme se postavili. Arwix mi dal ruku okolo pasu a otočil se směrem k lidem. Ti začali s úžasem tleskat. Po chvíli se vedle nás zjevili dva muži v černých kapích, stejně jako měl ten, kterého jsem potkala včera v noci a odvedli nás za Michelovci do paláce, kde jsem potkala onoho záhadného cizince, který mě včera obtěžoval na lavičce. A pak už nás pustili domů.

***

,,Půjdeme na lov má drahá?" pošeptal mi Arwix do ucha.
,,Jo." řekla jsem a táhla jsem ho ven. Pak jsme se prodrali lesem až k paloučku s vodopádem. Poblíž něj se páslo stádo srnek. Chvíli jsme počkali a pak jsme oba zaútočili. Každý jsme ulovili jednu srnku. Když jsme se z ní najedli, tak jsme se vrátili zpět k vodopádu.
,,Pojď. Něco ti ukážu." řekl Arwix a už mě táhl za ruku nahoru na vodopád.
,,Stoupni si tady." řekl a ukázal na místo před vodopádem. Když jsem si tam stoupla tak vytáhl z kapsy malou krabičku. Klekl si přede mě a otevřel ji. V krabičce ležel stříbrný prsten s rubínem uprostřed.
,,Vezmeš si mě?" zašeptal tiše do větru a u toho se mi díval do očí.
,,Je...je nádherný." vykoktala jsem ze sebe. ,,Ale ty jsi nádhernější. To víš, že si tě vezmu." řekla jsem a chtěla jsem mu skočit do náruče. Místo toho mi Arwix vzal ruku a navlékl mi na ni prsten. Objala jsem ho.
,,Půjdeme se okoupat?" zeptala jsem se.
,,Jo." řekl a já jsem dala prsten zpět do krabičky. Začala jsem se vslékat. Zachvíli jsme stáli zase na paloučku úplně nazí. Chytla jsem Arwixe za ruku a společně s ním jsem vešla do vody. Byla překvapivě teplá.
,,Co myslíš, můžou mít Elfíři děti?" zeptala jsem se a přitulila jsem se k němu.
,,Nevím...Proč se ptáš?" řekl.
,,Já nevím, chtěla bych mít dítě...S tebou." řekla jsem a zčervenala jsem se.
,,Asi nezbývá nic jiného, než to zkusit." řekl a usmál se na mě. Pak si mě otočil směrem k němu a přitiskl své rty na mé...

Fedraibow-elf princess ✔Where stories live. Discover now