9.Normální den

120 21 0
                                    

Další den probíhal normálně. Ráno jsem šla do školy. Snažila jsem se dávat pozor, ale pořád jsem se musela vracet myšlenkami k Wyrnel. "Tak dávej trochu pozor Kat"ozvalo se mi v hlavě spolu se smíchem. To na mě Wyrnel promluvila. "No dobře, pokusím se."odpověděla jsem. Pořád jsem ale myslela na střídačku na Arwixe a na Wyrnel. "Kat, Kat..."drbla do mě Amélie. "No..."
"Učitelka se tě ptala na výsledek."
Něco jsem ji tam řekla a chtěla jsem se znovu ponořit do svých myšlenek, ale Amélie mě nenechala. "Nad čím přemýšlíš?"zeptala se mě.
"Nic zajímavýho."odpověděla jsem a zrovna zazvonilo. Vzala jsem si věci a šla jsem na oběd.

Už mi skončila škola a já jsem zachvilu měla šermířský trénink.
Šla jsem domů a vzala si na sebe oblek pod brnění. Pak jsem šla na trénink. "Představuji vám vašeho nového 'spolužáka', od teď se bude učit s vámi."řekl nám trenér. "Jmenuje se Arwix."
"Ahoj Kat a Wille."
"Ahoj Arwixi."řekla jsem společně s Willem.
Na tréninku se jinak nic zajímavýho nedělo.

Po šermířském tréninku jsem měla mít trénink s fénixem. Šla jsem na něj. "Ahoj Wyko."
pozdravila jsem moji fénixku.
"Ahoj Kat"pozdravila mě taky. Trenér nám dal pokyny, co máme dělat a pak na nás dohlížel. Měli jsme jít na fénixí cvičiště a obletět tam celé to cvičiště. Na tom cvičišti měla Wyka až ji řeknu nejdřív letět těsně nad vodou (což pro fénixe není zrovna ideální), pak letět výš a proletět ohnivým kruhem. Pak vyletět vývrtkou ještě výš a sletět střemhlav dolů, kde měla ještě proletět podvodním tunelem a vrátit se zase zpátky na start. A tohle měla proletět třikrát.
"Tak pojď Wyko. Leť na start"
řekla jsem Wyce. Wyka vyletěla a letěla na start. Pak se rozletěla a bez jakývkoliv problémů to obletěla a přistála mi na rameni.
"Zkuste to trochu rychleji."řekl nám trenér.
"Můžeš to udělat trochu rychleji?"
zeptala jsem se Wyky.
"Pokusím se." řekla mi a letěla zpět na start. Obletěla to znovu, mnohem rychleji a ještě tam přidala salto.
"Výborně."řekl trenér a zatleskal. "Pro dnešek už můžete jít."dodal.

Šla jsem tedy domů. "Ahojte." pozdravila jsem doma a šla jsem se umýt. Když jsem se umyla a převlékla se do domácího oblečení šla jsem na večeři. Na večeři jsme měli buchtičky s vanilkovým krémem.
Po večeři jsem šla do pokoje. Ve Výzvě krále jednorožců mi zbývalo asi třicet stran a tak jsem si řekla, že to dneska dočtu. Když jsem to dočetla, vyčistila jsem si zuby a šla jsem spát.

Fedraibow-elf princess ✔Where stories live. Discover now