6.Oslava

139 23 0
                                    

Když jsem další den přišla do školy, všichni volali všechno nejlepší. Jen jsem se usmála a šla jsem si sednout na své místo. Ve škole se jinak nic nedělo. Rozdala jsem bonbóny, jako všichni když mají narozeniny, ale jinak jsem přečkala všechny hodiny.

Po škole jsem spěchala domů, abych mohla všechno nachystat. Na jídlo jsme měli čokoládový dort a pizzu a na pití kofolu. Kofola nesmí chybět. Pak jsem ještě dochystala pár věcí.

Okolo šesté večer začali přicházet hosté. Jako první přišla Amélie. Za ní pak postupně přišly Alex, Isabella, Liara, Kasandra a spousta dalších. Když už přišli všichni dali jsme si ten čokoládový dort. Zapálili svíčky a řekli mi ať je sfouknu a něco si u toho přeju. Přála jsem si... a to se neříká jinak by se to nesplnilo. Každý si pak dal ještě sklenici kofoly. Pak jsme šli ven na zahradu. Na zahradě jsem měla tramplíny.
"Můžeme na ty trampolíny?"zeptala se Kasandra.
"Jasně." odpověděla jsem.
Tak jsme šli na trampolíny. Měli jsme tam dvě normální a další jednu bungee jumping. Já jsem šla na tu bungee jumping. Kdysi jsem chodila do trampolín a tak jsem ještě něco málo uměla. Nejdřív jsem se rozskákala a udělala dvojité salto vpřed. Pak jsem udělala salto a spadla do provazu. A tak jsem skákala a dělala různé triky a ostatní na mě čuměli. Když mě to přestalo bavit a přestala jsem, ostatní začali jásat a tleskat mi. Neměli jsme moc co dělat a tak jsem je to začala učit. Byla to fakt sranda.

Když už nám byla venku zima, šli jsme zpět dovnitř. "Jaký si pustíme film?"zeptala jsem se.
"Já nevím." řekla Alex.
"Co třeba Hunger games?"navrhla Amélie.
"Tak jo" souhlasili jsme všichni.
Hunger games přímo zbožňuju. Amélie věděla proč to navrhla.
Já jsem šla nachystat Hunger games a Amélii jsem řekla:"Doneseš sem tu pizzu a kofolu?"
"Jasně"odpověděla.
Pak jsme si všichni sedli k Hunger games a dívali jsme se.

"Potřebuju na záchod."ozvalo se. Myslím, že to říkala Liara. Tak jsme to zastavili a šli jsme nakonec na ten záchod všichni. Už to bylo skoro nakonci, tak jsme se na to dodívali. Byla skoro půlnoc. Vždycky jsem snila o tom, že si někde zahraju polštářovou bitku a tak, když skončil film jsem to navrhla jako návrh co teď dělat. Ostatní chvíli přemýšleli a pak souhlasili. Bylo to fakt super. Když nás to trochu začalo nudit, tak jsme si začali vymýšlet vlastní pravidla. Bavilo nás to ještě víc než před tím.

Okolo druhé jsme lehli do postelí a už jsme si jenom povídali. Všichni jsme usnuli okolo čtvrté ráno.

Fedraibow-elf princess ✔Where stories live. Discover now