{3} Ziua 1 Jovialii

2.5K 135 31
                                    


Dragi incepatori hranirea de dimineata va incepe intr-o ora.

Cand m-am trezit observasem ca perfuzile erau deja decuplate, in fata paturilor erau asezate doua seturi de haine: cel cu care am fost imbracati la cunoastere si un set diferit.
- Cu care ne imbracam? , a intrebat scarbita nr.2 , era cea mai frumoasa fata de aici, avea parul saten inchis cu varfurile mai deschise si ochi de toate culorile, erau uimitori , insa oricat de frumoasa ar fi fost era foarte ingamfata.
- Pai.. evident setul cu nr 1 , a zis nr.4
-Da e clar , a zis nr.6 zambind
Eu am aprobat din cap si am chicotit.

Dragi incepatori va rog sa va indreptati in ordine spre sala de mese

-Pai atunci ar trebui sa ne grabim, am zis eu ironic.
In sala de mese se aflau doar doua mese rotunde cu cate cinci scaune, pe fiecare se afla cate un numar, asa ca, fiecare s-a asezat unde i se afla numarul.
Masa I - nr.3 , nr.4 , nr.5 , nr.6 si nr.7
Masa II - nr.1 , nr.2 , nr.8 , nr.9 si nr.10

Intre cele doua mese se afla un lift cubic cu doua orificii pe care erau transportate tavile cu hrana.

Mi-am luat tava tacticos si m-am asezat la masa , ma aflam exact intre nr.4 si nr .6, langa noi la masa se mai aflau si numar 7, un baiat de inaltimea lui nr.4, creol si cu un par tuns foarte scurt care avea ochii caprui inchis, si numar 3 un pic mai scunda decat mine , cu un par roscat spalacit prins intr-un coc impletit care se potrivea perfect cu ochii ei verzui si pielea palida. Toti mancam in tacere.

- Voua nu vi se pare ciudatata mancarea, a spart tacerea nr.7
In tava se afla un pireu de o culoare verde aprins si cu ceva plante pe langa, in fata tavii fiecare aveam un pahar cu un lichid verde care, evident, era serul perfectiunii.Oare de ce ne da asa mult? Din ce este facut? Ce efect are asupra noastra?
Intrebarile nu imi mai dau pace .
-E buna, spune nr.4 trezindu-ma din reflexia mea asupra mancarii, e chiar extraordinara si bine structurata. E...
Perfecta... stiam ca asta voia sa zica dar eu nu voiam sa aud, de ce totul trebuia sa fie perfect, ei zic ca noi suntem perfecti, dar eu nu ma simt asa ... ma simt diferita.
Masa s-a incheiat si noi ne indreptam spre camera de odihna sa ne schimbam in setul numarul 2.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BLEAH, de ce fetele trebuie sa se imbrace in chestii care le dezvaluie prea mult din corp, setul numarul 2 era alcatuit dintr-o rochie cu o palma mai sus de genunchi, cu bretele, cu decolteu si cu un cordon la mijloc cu doua degete mai sus de buric ( PARCA ERAM GOALA) si o pereche de balerini cu fundita in varf, care erau neasteptat de comozi, baietii sunt asa norocosi fiindca nu trebuie sa poarte rochii ei aveau un tricou lejer si o pereche de jeansi care erau foarte stramti (poate ca si ei au dezavantaje)

-Arati super , mi-a spus nr.6 cu un zambet foarte gingas pe fata
- Ce bine ar fi daca m-as si simti asa, am raspuns eu cu un glas usor nervos trăgându-mi in jos rochia in timp ce nr.6 nu mai avea mult si incepea sa rada.
- Mie mi se pare, draguta si ma simt libera in ea weeeeeeee, a spus nr.1 invartindu-se ca nebuna prin camera, era cat nr.2 la inaltime, avea parul blond deschis cu suvite castanii deschis si ochii albastru deschis, nu inteleg ce motive ar avea sa fie asa de vesela intr-o chestie din asta.
-Rochiile le fac pe fete sa se simta mai atragatoare si mai speciale, de unde le mai stie nr.4, nu inteleg.

Dragi incepatori va rog sa va indreptati spre sala cunoasterii.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In fata usii Jovialilor se afla doamna de la CUNOASTERE si inca o doamna imbracata in aceleasi haine ca noi doar ca pe roz ( cred ca mai rau decat sa fii imbracata in chestia asta este sa fi imbracata in chestia asta pe ROOOZ)

-Dragi incepatori cred ca la CUNOASTERE nu m-am prezentat oficial, ma numesc Monic si voi fi instuitoarea voastra, voi avea grija de voi in aceste zile si sunt liderul INTELEPTILOR. In fiecare an un lider are grija de grupa noua. Acum o sa va las lasa cu Liderul Jovialilor, iar Lidera Inteleptilor ,,Monic", se indreapta spre usa de intrare a Inteleptilor se intoarce cu spatele la usa si un scaner ii scanase gatul si usa se deschide.

-Um lidera Jovialilor tusise ironic facandu-mi semn cu ochii sa fiu atenta, acum ca suntem cu totii atenti as dori sa ma prezint, pentru un Jovial nu e prea vesela , ma numesc Cony iar eu va voi calauzi in raza jovialilor, va rog sa va puneti pe perechi in ordinea aceasta, si scoate o foaie rozalie si citeste: nr.1 cu nr.10, nr.2 cu nr.9 , nr.3 cu nr.8 , nr.4 cu nr.7 si in coada nr.5 cu nr.6

Nr.6 se uita la mine cu un zambet foarte satisfactor si pare foarte vesel fiindca sta cu mine, intr-un moment ochii ni se intersecteaza iar eu ma cufund in ochii lui, simtind un sentiment foarte profund in stomac. Brusc observ ca randul inainteaz iar el ma ia de mana sa inaintam si noi alaturi de ei, mana lui este atat de calda( fata de a mea) si simt o senzatie foarte placuta la atingere .

In sfarsit am ajuns in raza, totul era in roz , nuante mai deschise si mai inchise toate casele erau in forma sferica iar in jurul meu pluteau o gramada de fluturi, o mireasma ingrozitor de dulce cuprinde tot locul, la fiecare 20 de metri se afla cate un copac cu doua leagane cuprinse de flori, legate de el.

-Bleah, soptesc eu
-Ingrozitor, nu? imi zie nr.6 zambind spre mine
- Parca ma aflu intr-un cosmar, daca mai vad si vata pe bat cred ca o sa vomit, VORBESC serios
-Haide nu este asa rau.
-Asta e parerea ta, poate ca ei ii fac ,,veseli" pe altii dar pe mine in nici un caz.
-Bine bine morocanoaso.

In fata noastra se afla un copac gigantic cu multe flori si cu zece leagane.

-Aici ne aflam in mijlocul razei, unde se alfla cel mai mare si inalt copac si centrul vatei pe bat, (deci cosmarul nu se termina)
In timp ce Cony vorbea si nr.1 se delecta cu vata pe bat, observ ca leaganul aflat la cea mai mare inaltime avea sfoara foarte slabita, si intr-o fractiune de secunda aceasta se rupsese, vedeam cum fata cadea in gol si mai rapid decat un ghepard am alergat prinzând-o in ultima secunda, fata speriata m-a prins strans in brate, ochii ii erau plini de la lacrimi, iar cu un glas foarte tremurat mi-a soptit un multumesc scurt s-a ridicat si a fugit.Toata lumea era uimita de ce facusem si se holbau cu totii la mine(ma simteam foarte ciudat), rapid m-am ridicat, am scuturat tot praful de pe hidosenia aia de rochie si m-am intors in rand, in timp ce toata lumea șușotea.

-Ai fost incredibila, imi spune nr.4 intorcandu-se spre mine, cum ai reusit?
-Nu stiu, pur si simplu am vazut cum s-a rupt sfoara iar eu am fugit.
-Nu conteaza cum ai facut-o, conteaza ca ai salvat-o, a spus nr.6 uitandu-se mandru la mine si luandu-mi mana fara motiv, simt ceva foarte profund in piept atunci cand ma ia de mana.

In sfarsit am ajuns ajuns inapoi la centru, acolo m-am schimbat de acea imbracaminte inconfortabila si am luat costumul obisnuit.
Dintr-o data am auzit un sunet de metal, m-am ridicat rapid de pe pat si m-am dus sa vad ce se intampla. Primul panou se ridicase.Chiar daca nu am suportat acea raza, era frumos sa vezi si altceva decat acei pereti gri sumbrii si tristi.
O mana imi atinge umarul, imi intorc capul si il vad pe nr.6 cum se uita la panou, imi era ciuda ca era mai inalt decat mine (dar nu cu mult).

-A fost o zi grea, imi zice el coborandu-si ochii spre mine
-Pff, nici nu iti imaginezi,rozul si leaganul si.... m-am intors spre el si m-am oprit uitandu-ma in ochii lui
-Nu trebuie sa zici nimic, intelg...
-Ei zic ca.. ca noi suntem perfecti, dar eu nu ma simt deloc asa, ma simt diferita

  -Nu spune asta, ai vazut ce ai facut azi si in plus tu esti perfecta .. pentru mine
M-a luat sub umarul lui si ne-am indreptat spre camera, in timp ce ma afundam in pieptul lui.

Imi pare rau ca postez din an in paste, va rog sa îmi lasati parerile voastre in comenturi...

A iesi de sub control     Where stories live. Discover now