{23}Cantina

912 84 2
                                    

-Haide , acum te-ai descarcat , spunemi de ce plangi?

 Imi este greu sa imi adun suspinele , sau de a-mi arta ochii inrositi . Dar nevoita fiind imi ridic privirea si ma uit la ea.

-Nu iti sta in fire sa plangi.
-Ce e asa nefiresc sa plangi? Nu ma intrebi mai degraba de ochii mei?
-Nu , ei se inrosesc cand simti un sentiment la extrem , ca si cum ai experimenta acel ssentiment cu totul si cu totul perfect, se intampla extrem de rar dar se vede ca esti extraordinar de trista .Si iti mai repet intrebarea de cate ori trebuie, ce s-a intamplat?
-Pai, ma chinui sa spun ceva printre suspine, eu si Hans ne-am certat urat .Perfectionisti astaia , i-au spalat creierul cu teoriile lor stupide despre ce este si ce  nu este perfect. Si nu cred ca atunci cand mi s-au inrosit  eram trista, mai degraba nervoasa...
-Stiam ca asa se va intampla , si te-am avertizat.Un Perfectionist va ramane mereu un Perfectionist.

-El nu era asa, dincolo era cea mai buna persoana cu o personalitae modesta.
-Toti sunt asa in centru si...

-Nu! Nu in centru , in lumea ,,imperfectilor'' .

 Nu mai pot suporta toate aceste lucruri. Gurdun se comporta in continuare ca sora mea mai mare dar nu isi aminteste de mine , de Sarah nu am habar ce s-a intamplat si asta ma framanta extraordinar de mult, prietena mea cea mai buna nu imi poate fi complet alaturi cum era mai tot timpul, iar iubitul meu nu isi mai aminteste ce persoana buna era si a devenit un arogant si patru jumatati . Trebuie sa fac ceva sa isi aminteasac , trebuie cumva sa ii scap de sub acest control scarbos . Trebuie sa ii scap de aici .
 Gurdun se uita in continuare muta la mine fara sa zica nimic , este chiar uimita de ce am zis , dar nu stiu ce este asa de uimitor la ceea ce am zis.Simt cum culoarea rosie a ochilor dispare si incep sa clipesc des pentru a nu simti cum ma ard ochii .

-Ce? Ce e asa uimitor la ceea ce am zis? spun frecantuma la ochii nervoasa .
-Erati iubiti si inainte de PERFECTWORLD?
-Da . Lucrurile erau mult mai frumoase si mai simple inainte.

-Iar eu si.. si cu James eram impreuna inainte de asta? intreba ea raznad , de asemenea facandu-ma si pe mine sa rad.

-Da, defapt chiar da. Si Kay cu Teressa, Andrew cu Ashley si Sarah cu Denis. Kara era impreuna cu un tip Edward ,dar el nu este aici in Perfectworld. 

-De unde sti sigur?

-Pentru ca el nu avea semnul perctiunii nicaeri , asa ca nu este aici.Cred ca ei doi se alina unul pe altul fiind impreuna.

-Cine?

-Kara si cu Denis. Kara din cauza ca Edward nu este aici  cu ea si Denis ccu pierderea lui Sarah.
-Bine, lasand asta.Stergem lacrimile si mergem in cel mai tare loc din lume ca sa sarbatorim trecerea de testul final si faptul ca esti Gardianul Suprem

-Si care ar fi acela? spun eu jucanduma cu o biluta de foc.

-Cantina.

°°°

 Ajungem in fata usii cu toc rosu si dau sa intru dar ma opresc ascultand suntele de dinauntru.
-Ce e ? intreba Gurdun curioasa cu zambetul gingas si grijuliu pe fata.
-Doar stateam si imi imagianm cum este inauntru inainte sa intru , iar astfel surprinderea o sa fie mai mare.

Amandoua radem.

-Bine dar fa o mai repede ca James ma asteapta sa discutam despre planurile intalniri noastre de diseara.
-Ok, spun asta si imping cu putere cele doua usi.

 Mijesc ochii fazand paradisul din fata mea. Toti Gardienii erau aici (doar e ora  pranzului ,Sonya ).Erau tinte unde aruncau cu cutitele de mancare , radeau , se dadeau cu tiroliane sau cu sfori dintr-o parte in alta a salii, mancau sau unii ii mai si serveau. Este unica aceasta sala  fiindca  nu are pereti din albi  sau de  culoarea razei , aici pereteii erau ruginii (asemenea meselor), pictati cu diferite model care mai de care mai frumoase. Intr-o parte era un extra bufet suedez asezat in ordienea mancarii. Toata lumea era vesela , se distrau , radeau impreuna, mai era si un mic ring de box unde se mai bateau prieteneste , uni se bateau chiar si cu mancare , erau atat de veselei parca , erau ca o familie, erau chiar liberi.
-WOW! exclam eu uimita.

-Stiu, spune Gurdun increzatoare  prinzandu-ma de incheietura si tragandu-ma dupa ea in timp ce eu ma uit in jurul meu ca un copil mic.
-Unde mergem ?
-La masa noastra (de parca nu era evident Sonya) se afla chiar in centru, ma informa aceasta .

 Pe scurtul drum spre masa noastra Gurdun cred ca a salutat vreo suta de persoane , cred ca majoritea Gardienilor se stiu intre ei .
 Ajunse la masa  noastra ,prieteni nostri se intorc si rad.

-Nu esti asa importanta incat sa ne faci in halul asta sa asteptam, spuse Kay ironic.
-Ha ha , rad eu de asemenea  ironic.

 Pe neasteptate toti se urca pe masa si ma iau si pe mine pe aceasta.

-Ce facem pe masa? intreb eu uimita de acest gest.
-Iti facem prezentarea, spuse Andrew.

 James ridica o mana si bate de cateva  ori in masa cu cana de tabla . Toti se opresc din ceea ce fac si isi indreapta atentia spre noi facand liniste, ma simt cam rusinat avand in vedere cata lume se uita la mine.

-Dragi colegi Gardieni , incepu Teressa (nu sm observat pana acum ce voce solida are), astazi a fost zi importanta si presupun ca stiti asta. Astazi a fost testul final iar fetita asta de langa noi a devenit oficial unul dintre noi .

 In jurul nostru toti scandau de fereicire , ma scandau.

-Dar nu doar atat , ii intrerupse Kay,  Sonya  este mai mult decat un simplu Gardian ea este*moment de tacere deplina* Gardainul suprem. Niste urale pentru Sonya!
 Absolut toti imi strigau numele si era o galagie de nedescris.

-Inca o tura de Fires, strigau  cei care serveau.

 Ne dam jos de pe masa  si ne asezam la aceasta .Vad ca amicii mei mai aveau doar de luat desertul si mi-au pregatit si mie o farfurie cu  carne de vita asezonata cu cartofi gratinati si legume.Arata INCREDIBIL !!! Si  nu e indesat cu ser  verde . Aleluja!!!Este atat de gustoasa incat o termin cat ai zice peste, dar totusi mai incape in mine.

-Mi usor ca o sa ti se aplece, spuse Teressa razand, si mai avem si desert  .

-Ma descurc , spun eu lingandu-mi degetele.Apropo ce e aia Fires?

-Este cea mai buna prajitura din lumea intreaga !!! zice Ashley cu entuziasm

-Si din ce este facuta? Ii intreb indreptandu-mi privirea spre Andrew,el ar trebui sa stie fin Gradian Cultivator.
-Nu am voie sa spun , spune acesta dand din umeri, fiindca acesta este secretul Fires.Sti, aceasta prajitura a fost numita pentru Gardianul Suprem, deci este prajitura ta.
-A! uite ca ne aduce desertul! spune Ashley fericta.

 Era o prajitura in trei straturi de o culoare  roz-rosiatica si cu ceva alb intre acele straturi , martipan.Imi infing furculita in aceasta si iau o imbucatura mare.
 E..E... INCREDIBIL DE DELICIOASA, papilelor mele nici nu le pasa din ce este facuta dar se bucura de fiecare mica senzatie.
-MMMMMMMmmmmmmmmmm.
-E buna , nu-i asa?
-E incredibila, spun eu luand inca o gura.

Ziua trecuse  foarte rapid fata de celalalte , mi-am facut multi prieteni la cantina si nu numai, chiar m-am si plimbat mai mult prin raza.
 Insa un gand nu ma lasat toata ziua sa  fiu linistita  ca ,, Trebuie  sa ii scot de aici  " , imi repetam intruna in minte .










A iesi de sub control     Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum