{10}Prieteni noi

1.2K 102 11
                                    


Inima imi bate tare si astept cu nerabdare sa se dea drumul , este a unsprezecea zi si astazi vom da alegerea de proba.
Dragi incepatori incepe alegerea de proba.
Va rog sa intrati in centru la auzul numarului vostru.

NR.1

-Aveti emotii fetelor?
-Eu ?Emotii? Pffff
-Eu pe de alta parte am , zice nr.4 cu un glas usor terifiat.
-Nu ai de ce nr.4 .
-Si daca sunt imperfecta?
-Nu cred asa ceva, spun eu uitandu-ma la ea cu duiosie.
-Nici eu , ma aproba nr.6 punandu-si mana dreapta pe umarul meu.
- Orice s-ar intampla acolo nu ai de ce sa te temi, suntem imreuna orice in asta, nr.4 se intoarce complet si ma ia in brate , este o sensibila nr.4 ,de asta o ador.

NR.4

-Trebuie sa merg
-Bafta.

Eu urmam, astazi poate fi o zi decisiva pentru multi dintre noi, adica pentru toti.Daca suntem numiti imperfecti? asta este ceea ce ne intrebam toti , dar eu nu cred ca este posibil.Alegerea mea e clara si nimeni nu o poate contesta , se vede clar , dar totusi, oricat de clara ar fi tot nu simt ca este un loc pentru mine aici , ma simt ...parasita ,chiar daca am prieteni aici si o sa imi mai fac.


-Esti pregatita puisor?
-Mda...
-Cum adica ,,mda...''?
-Simt ca nu am un loc al meu aici...
-Toti avem un loc aici, iar al tau e scris cu litere de tipar si luminite. Amandoi radem, este un dulce, dar uneori nu simt ca ma intelege cu adevarat, nu il invinovatesc...doar eu sunt aia de care se sperie cand o vad .

-Te iubesc! spun eu cu un glas ragusit.
-Si eu ! il imbratisez si el imi da un pupic pe frunte.


NR.5

Acum e acum. Usa se deschide si arunc o singura privire in spate inainte sa intru.
Centrul este mai luminat decat deobicei.
In fata mea se afla o garderoba gigantica , exact in mijloc,(cum naiba au aduso pana aici???) intru in ea si vad zece seturi de haine , erau exact seturile de haine care le imbracasem de a lungul zilelor : rochile dezgustatoare, jachetele , bluzele , bentitele , chiar toate .
Ma intind dupa setul de pe ultimul raft, era setul purtat ieri la Gardieni, dar nu ajung si prin urmare trebuie sa gasesc o solutie, avand in vedere ca rafturile erau patrate puse anapoda .Incep sa ma urc ca pe o scara (dumnezeule cat de alunecoase sunt rafturile acestea) , cumde fix setul pe care il vreau este cel mai sus( doar mie mi se putea intampla asta , nu?).Intr-un final ajung la el si il prind , in acelasi moment imi aluneca mana si cad.

-Auch, ce nenorocita de garderoba, ei bine macar de dat asta nu am rani externe (o mica contuzie cerebrala dar e ok)
Ma ridic usor de pe podea, ma scutur si incep sa ma imbrac.Ies din garderoba si ma gandesc ce naiba trebuie sa fac acum?Ma ducin fata usii Gardienilor si ma uit la ea atenta, jos in dreapta se afla un buton , il apas (ca ce altceva pot face?) stai putin! Cand Monic a pasat butonul s-a intors cu ceafa la el iar ea avea semnul perfectiuniii pe ceafa , deci eu ar trebui sa imi intorc umarul? Ma intorc spre dreapta si aud cum senzorul tiuie, usa se ridica usor in sus.

De partea cealalta se afla .... TIPA BLONDA DE IERI si prietenii ei , dintre toate persoanele di raza Gardienilor fix ea a trebuit sa fie ( de ce toate mi se intampla numai mie!!!!!!!!!!!)

-Tu! spun uitandu-ma ciudat la ea( am inceput foarte bine nu-i asa ?)
-Buna! spune aceasta uitandu-se la mine de parca nimic nu s-ar fi intamplat , ma numesc Gurdun iar ei sunt Teresa,Ashley,Kay,Andrew si James ( cel pe care l-am salvat ieri de topor) , imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat ieri, putem sa ne prefacem ca e prima oara cand ne intalnim?
-Desigur(cu siguranta nu avea intentia sa arunce toporul , a fost... o greseala)

Probele de inceput s-au terminat puteti incpe turul

-Pai atunci haide...
-Nr.5
-Exat, mersi.

A iesi de sub control     Where stories live. Discover now