{9}Ultima raza

1.2K 98 2
                                    

-Cat de comode sunt aceste haine.

-Ew , mai degraba dezgustatoare!
-Ce? Le-ai gustat ca sa stii?

-Nu,desigur ca nu , dar acum serios maiou si egari? Nimic frumos.
-Inteleg ca pentru tine haine,le care te dezbraca sunt ,,frumoase".
-Ahhh, esti imbosibila.

Dupa cum vedeti iar ma cert cu nr.2 ( doar nu puteam incepe altfel ziua), astazi vizitam Gardienii de Foc si cum ei sunt asa sportivi , puernici si luptatori e si logic sa avem haine sportive dar aparent ,,miss frumusete'' nu poate inelege asta.
Sunt atat de entuziasmata, in sfarsit se termina turul acesta tampit al razelor, si cred ca la Gardieni vom face ceva mai interesant... cred...

-Hai fetelor terminati!Trebuie sa mergem , ne anunta nr.4.Ma grabesc spre sir si il prind pe nr.6 de mana, el se uita spre mine si zambeste.
-Ce e? intreb eu discret.
-Imi place ca esti vesela atata tot.
-Se mai intampla si asta, de exemplu cand tu esti in preajma mea sunt fericita.
-Ma bucur.
In sfarsit a venit Liderul Gardienilor de Foc, cu intarziere dar a veit, era o doamna imbatranita la fata , cred ca avea ca si ceilali Lideri tot 40 de ani, dar arata atat de obosia,in rest avea un aspect foarte frumos, era inalta si avea parul blond-castaniu cu varfurile castaniu inchis exact culoarea parului meu,ochii ei erau galbeni, ciudat.
-Buna ziua, ma numes Miranda , scuzati-mi intarzeria am avut ceva probleme cu un copil din raza dar am rezolvat*oftat* va rog sa intrati ... saraca pare atat de necajita si ingreunata, nu este ca ceilalti lideri, simt asta , simt ca nu este fericita in acest loc, ei bine...nici eu.

Ajungem intr-un bloc mare numit ,, cladirea antrenamentelor" fata de alte raze aici sunt doar scari fara lift si o bara gigantica la mijloc.
-Dupa cum vedeti toate salile au o plasma mai speciala de protectie, nu e un simplu geam, ese o protectie pentru ca sa nu intre nimeni altcineva decat gardienii, ca armele sa nu iasa iar daca cumva un gardian fuge spre iesire sau cade din cauz unui exercitiu nereusit sa nu cada in gol peste scari.

- Inteligent, spun eu din spate, si astfel nimeni nu va fi ranit.
-Exact! spune ea dupa ce se uita parca ingrijorata sau speriata spre mine, chiar sperii oamenii atat de tare??? adica arat ca toti ceilalti.

Era atat de uimitor cum se luptau, puterea cu care manuiau armele , forta lor si cat ... cat de uniti erau unii cu altii , erau ca o adevarata familie in fiecare 'cabina' se aflau cate 8 gardieni care faceau diferite lucruri pe pe perechi, manevre in grup , aruncat cu sulite,cutite, lanci, topoare si ale chestii, manuiau multe lucruri, erau pur si simplu geniali , si totusi atat de diferiti fata de celalate raze, parca fiecare avea ceva special ceva ce il facea sa fie diferit, nu stiu ce cred ceilalti ,dar asta mi se pare cea mai perfecta raza dar si cea mai ciudata.

Ajunsi pe la etajul 7 trecem pe langa o grupa de sase copii nu opt , doi baiei se luptau , o fata lustruia armele si celelate doua fete plus al treilea baiat aruncau la tinta cu topoarele .O fata blonda cu suvite castanii si ochii de un verde foarte palid face scheme cu toporul asteptandu-si randul se pregatese sa arunce , isi intoarce plictisita capul si se uita la mine uimita ,din graba arunca intr-o parte spre baiatul care se ducea sa ia si celalt topor.

STOP
Timpul pentru mine se opreste , nu stiu ce sa fac. Alerg spre cabina sar si intru in 'cabina' , alerg in continuare si vad cum baiatul se intoarce si vede cum toporul vine spre capul lai, fac un salt pe fata , prind toporul si ma invart cu el la piept . ATERIZEZ, il infing in perete , inima mea incepe sa bata din ce in ce mai tare si nu mai pot sa imi controlez de nici un fel respiratia , ochii imi sunt inlacrimati de spaima, PUTEAM SA MOR! eram atat de aproape , timpul isi reia cursul si tacerea era monumentala, imi intorc usor capul spre fata blonda si ma uit inspaimantata, dintr-o data imi apar niste viziuni cu mine si cu ea.Nu e posibil , nimic nu mai are sens, cu siguranta ma cunoscut, dar cum este posibill si daca tot punem intrebari, cum naiba am trecut de zidul de protectie ? sau ce o fi el.

Ma ridic usor si tremur , ma uit la ea efectiv terifiata.
-Sc..SC..uze, ttttt...ttu tu ,tremura si se uita la mine cu o fata ciudata plina de afectiune .Ma prind de umeri si ies cu lacrimi in ochi din zona aceea, nr.6 ma prinde la poala lui si ma mangaie pe cap, iar nr.4 imi mangaia spatele , plangeam... de frica, sau asta cred nu sunt sigura, intorc usor capul spre fata , ea se uita trista in jos in timp cce ceilalti o alinau , oare care era problema ei ? ce o apasa ata de tare pe inima?
-Nr.5, spune Liderul Gardienilor Miranda, ceea ce ai facut tu acolo a fost un act de eroism, nu ai de ce sa plangi, nu ai de ce sa fi speriata.
-Stiu ,spun eu stergandu-mi lacrimile, dar nu stiu de ce plang.
-Haide, calmeaza-te si continuam ok?
-Ok...


~Tipa blonda~

Mie atat de dor de ea , o lacrima mi se scurge pe obrazul meu cald, cand am vazut-o pe acea fata imi adusesem aminte de Sarah, si m-am emotionat, dar aceasta emotie era sa coste viata lui James, nu mi-as fi putut permite asa ceva,trebuie sa accept ca Sarah nu mai e ...
-Gurdun... esti bine?
-Era sa te omor!
-Dar sunt in viata , inteleg ca pierderea a fost prea mare, sincer si eu am vazuto pe Sarah in aceea fata,iti... iti amintesti de ce a zis Sarah inainte sa fie luata?

-,,Mai e una...ai grija de ea" , asta inseamna ca fata aceeea este?
-Da, asa ca nu te mai uita inapoi, uitate inainte si poate vei vedea ceva mai bun , ceva ce te va ajuta sa treci peste.
-Au trecut opt luni dar inca o aud cum strig sa nu fie luata, cum imi zicea sora , cum imi alina frica inainte de testele de putere, era..
-Speciala, vine Teresa inspre mine prinzandu-ma de mana, nici unul nu o vom putea uita
Ne-am adunat toti in mijlocul salii si ne-am imbratisat, ei mereu ma fac sa ma simt mai bine.Aud cum plasma se deschid si vad cum Miranda intra inauntru.
-Gurdun...
-Doamna, scuzti-ma nu stiu ce s-a intamplat cu mine.... m-am... m-am pierdut ..si

-Gurdun , nu am venit sa te cert , ci doar sa vad cum te simti, poate ca tu nu stii de ce ai facuto dar eu stiu, doar sa fi mai atenta.Poti termina antrenamentele mai repede astazi , du-te in camera si revinoti.Voi ceilalti continuati antrenamentele
-Nu! Vreau sa conttinui si eu antenamenele.

-Daca asta este ce iti doresi,eu nu iti voi sta in cale , dar antreneazate la lupte nu la arme ok?

-Ok.Aveti cuvantul meu.

-Ei, asta e Gurdun pe care o stiu eu, zice James zambind la mine.

-Mda, vorba multa-i sarcaia omului, asa ca la treaba



~Nr.5~

Seara la masa

Imi invart domol prin cartofi, si ma gandesc la ceeea ce s-a intamplat astazi.

-In sfarsit am terminat cu razele astea tampite, zice nr.7 intizandu-se increzator pe spate.

-Eu abea astept ziua de maine cand vom alege de proba o raza, zise nr.4 fericita.

-Bine tu, fiindca sigur vei merge la Intelepti , o intrerupe nr.6
-Asa e domnule Perfectionist,zic eu taiandu-i replica lui nr.6
-Daca tot vrei sa ne atecam fetita Gardian,zice nr.3 sticandu-si pozitia vesnic dreaptaToti radem in hohote.

-Stiti...continui eu.... mai avem doua zile impreuna si..

-Le vom face cele mai frumoase, spune nr.6 uitandu-se tandru la miine, in acel moment l-am prin se obraji si l-am tras intr-un sarut,
-EWWW, spune nr.7 razand, eu ma opresc intorc capul si scot limba la el.


Ceea ce a fost azi... a fost... dar maine e o noua zi si va fi un nou inceput.


A iesi de sub control     Where stories live. Discover now