{4} Cutia cu sentimente

1.7K 131 17
                                    

CU CE AM GRESIT ??????? daca credeam ca imbracamintea de ieri a fost oribila asta e si mai REA, e cu doua palme mai sus de genunchi fara nici un ,fel de bretele , cu spatele gol si tocuri . Ce naiba??????

Nr.6 se uita la mine (adica se holba) cu niste ochi gigantici, parca eram singurul lucru pe care il vedea.
- Arati extraordinar, a spus nr.6 cascand gura, si el arata foarte atragator in camasa lui
-Pe naiba, parca ma aflu intr-un aparat de tortura.
-Asta pentru ca tu nu sti sa fi o doamna, doar o barbara, a spus nesuferita de nr.2, asa imi venea sa ma duc sa ii ciufulesc parul acela ondulat, cand sa ma duc nr.4 m-a prins de antebrat.
- Las-o, nu ar fi cea mai inteleapta decizie a ta, si mi-a aruncat o privire cam dureroasa așa ca m-am dat inapoi
-Se crede asa de frumoasa .
-Pentru mine tu esti cea mai frumoasa, spuse nr.6 cu o privire gingasa care m- a linistit (vai ochii lui sunt asa linistitori) dintr-o data am simtit cum obrajii mi se inroseau iar in acel moment nr.6 si-a onduit usor capetele buzelor in sus ,avea ochii atat de stralucitori
-Haideti, a strigat nr.4, trebuie sa mergem!
Nr.6 m-a luat de mana si am pornit spre centru

In fata usii Afabililor se afla o doamna inalta (tocurile o faceau sa para asa) foarte frumoasa
-Buna ziua ma numesc Victorya si sun Liderul Afabililor, astazi va voi conduce pe unde dragostea pluteste in aer . Simt ca si printre voi se afla asa ceva? :)
-Ce este dragostea? a intrebat curioasa de nr.4
-Este acel sentiment care iti patrunde in stomac si in inima pe care il simti pentru cineva.
Acum stiu ce era cu acel sentiment pe care il simt pentru nr.6 DRAGOSTE, oare si el simte la fel pentru mine?
-Acum va invit sa mergem in acest loc magic .

Casele, fata de cele ale Jovialilor, sunt normale si foarte frumos decorate, intre alei nu se afla copaci cu leagane ci un rau pe care navigau gondole ,la un moment dat, dam de un pod, in fata caruia se afla o cutie cu mai multe cutii micute si de cealalta parte o cutie cu mai multe foi , pe care se aflau niste pixuri rosii
-Aici ne aflam in centrul razei unde oamenii isi dezvaluiesc sentimentele uni altora ,acum va rog sa luati fiecare un biletl si un pix iar pe acestea sa scrieti ce simtiti pentru o persoana anonima de exemplu ,, imi este cea mai buna prietena'', si doar atat, veti pune impreuna cu o alta persoana mesajul in cutie o aruncati impreuna apoi va intoarceti unul spre altul si spuneti ce simtiti pentru parntener :amicitie,ura,dezgust.. din acestea.

M-am indreptat alături de nr. 6 pe pod ne-am asezat la capetele opuse ,ca sa scriem pe biletele.

_____________________________________________

Nr.5 : ,,Il iubesc"

Nr.6 : ,,O iubesc"
_____________________________________________

Ne-am intalnit la mijlocul podului am bagat biletelele in cutie , eu am luat cutia in mana dreapta iar el mi-a pus mana lui stanga peste a mea am inchis amandoi ochii si am aruncat-o, imi era frica sa ii zic ce simt pentru el, ne-am intors amandoi simultan ne-am uitat in ochi pentru o secunda si am zis.

-Te iubesc!

In momentul acela nr.6 ma prins de sold tragandu-ma spre el ,nici nu am apucat sa zic ceva fiindca mi-a cuprins buzele intr-un sarut senzual , simteam cum buzele lui mari imi cuprind buzele mele mici si gingase , el si-a pus si cealalta mana mai sus de sold, iar eu mi-am incolacit bratele in jurul gatului lui.
Dintr-o data aud aplauze si fluieraturi care erau indreptate spre noi , ne-am oprit si ne-am intors capetele spre ceilalți ,toata lumea se uita la noi si zambea, mi-am luat mainile de pe umerii lui si l-am luat de mana ,nr.4 venea spre noi alergand.
-Vai amorosilor, VA FELICIT!
-Mersi, am zis eu chicotind(prima oara cand eram cu adevarat fericita de cand sunt aici , chiar si in chestia asta)
-Hai pisi trebuie sa mergem.

Ajunsi la centru ne-am schimbat si am mers la sala de mese pentru masa de seara
Am plecat spre masa tinandu-ma de mana cu nr.6, ne-am asezat la masa , in tava se afla o farfurie cu terci ( verde evident ) si cu o prăjitura cu fructe de pădure.
-Nr.5 uite
Nr.6 desenase in farfuria lui o inima
-Owwwwww,cat de dragut, a zis nr.4 super entuziasmata
Eu am fost mai diplomata, am zambit si mi-a lasat capul pe pieptul lui uitandu-ma la el.

Cand al doilea panou s-a deschis am alergat amandoi impreuna sa vedem locul unde relatia noastra a luat floare.
-Tu... ,am zis eu incet , esti singurul lucru care mi se pare cu adevarat perfect, si mi-am lasat lasat privirea in jos.Cu vârful degetului aratator imi atinge barbia si o ridica in sus
-Si tu pentru mine.
Si usor si-a rezemat fruntea de a mea, mi-a pus mainile pe fata si ma sarutat, fiecarea atingere a buzelor e mai calda si mai frumoasa, sentimentul ma patrunde mai adanc si mai adanc ... e ceva special si nu vreau sa se termine.

A iesi de sub control     Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ