{7} E ceva cu ea....

1.5K 102 2
                                    

In sfarsit este dimineata. Noaptea trecuta somnul nu prea a fost de partea mea, din cauza imaginilor si din cate vad nici lui nr.7 nu ia prea priit; incerc sa las de o parte chestiunea asta, sa nu fiu luata drept nebuna... hmmm... Ciudat... m-am trezit inainte de bip-uri; eh asta este (eu, cea mai somnoroasa???) ; nr.4 si nr.6 nu s-au trezit, m-am uitat la cronometru si intr-un minut se dadea trezirea. Ma gandesc sa il surprind pe nr.6 si sa il intampin eu in dimineata aceasta.
Ma asez in fund, ma uit la noile mele pijamale primite ieri; sincera sa fiu chiar ma saturasem de robele acelea, ieri seara ne-au pus sa alegem intre robe si pijamale, dintre fete numai eu si nr.4 am ales pijamale. Oare ce le-o fi placand la robele acelea (SERIOS ACUM). Ma ridic usor si pe varfuri ma duc la patul lui nr.6 - nu a fost greu, doar e chiar langa al meu - acum stau si astept bip-urile. Ce frumos este cand doarme, e prima oara cand il vad.

BIP BIP BIP

De obicei eu imi trag patura peste cap si mormai timp de 2 minute pana nr.6 reuseste sa ma scoata de sub ea si ma trezeste, dar eu tot mormai pana nu imi da un pupic sau vine nr.4 care ma da jos din pat; mai degraba decat sa il surprind pe el ar fi trebuit sa o dau pe ea jos din pat, eh prea tarziu.

Il vad cum se intorce spre mine, iar eu ma aplec spre el sa il vad mai bine, parca ar fi un catelus trezit din somn.
-Buna dimineata! si il pup usor pe frunte. Hmmmm, interesant,ii spun eu aratandu-i cu ccapul spre nr.4, cineva e cam somnoros in dimineata asta... Si incepem amandoi sa radem uitandu-ne la ea.
-Nici ea nu e prima care sa se trezeasca, dar tu esti sub patura si nu ai cum sa observi asta.
-Poate ca nu e prea tarziu sa o trezesc si pe ea intr-un mod mai special, hihihi.
-Hai du-te...
Ma indrept catre nr.4. Super, s-a intors cu spatele, acum este momentul perfect. Imi iau avant si -bam!- am dat-o jos (cu tot cu patura)
-Ce naiba... NR.5. ?????? Esti treaza.
-Da, iar acum suntem chit. Ii dau o mana de ajutor si o ridic de pe jos, scuturand-o.
-Cineva e cam vesel in aceasta dimineata.
-Nici chiar.
-Hai fetitele, gata cu joaca, zice nr.6 razand.

Ne indreptam toti trei spre garderoba cu setul de haine in brate, razand despre ce plictisitori sunt Creatorii. In spate la circa 60m sunt nr.3 si nr.7. La un momen dat nr.7 alerga spre mine. Ramasesem putin in spate fiindca scapasem incaltamintea.
-Nr.5 ... despre asta-noapte... Stii eu..
-Discutam cand ne intoarcem de la Vindecatori, ok?
-Ok...

Ne aflam in fata razei Vindecatorilor. In fata noastra se afla o doamna foarte draguta dar serioasa.
-Buna ziua, ma numesc Samantha. Am impresia ca unii dintre noi ne cunoastem deja (ce pot sa zic, mda). Cum te mai simti nr.5?
-Bine, multumesc, spun eu pe un ton ironic...
-Fata de cum erati obisnuiti in celelalte raze sa va plimbati peste tot, aici vom trece doar prin sectiunea principala a razei. Acum va rog sa ma urmati.

Am ajuns cu liftul intr-un hol alb si curat, pe de-o parte si de alta a coridorului se aflau tot felul de usi, unele albe si altele , foarte rar intalnite, de otel; dupa fiecare usa inafra de cele de otel puteai sa vezi printr-o sticla ce se intampla inauntru, majoritatea ranitilor erau Gardieni sau Cautatori erau , dar mai erau si bolnavi din alte raze. Nu inteleg, daca spray-ul acela rezolva instantaneu problema, de ce nu le da la fiecare cate un spray?eu as avea nevoie in permanenta de unul.

Ajungem pe la sfarsitul labirintului (chiar este foarte mare) si vad un tip cu ochi albastri de la Cautatori care avea o rana asemanatoare cu una facuta de o pisica, dar cu siguranta era facuta de altceva sau altcineva. Se uita foarte insistent la mine... oare de ce? Dintr-o data imi apare din nou imaginea cu spray-ul si acum o imagine cu el cand il zgarii pe stomac dupa ce ii dadusem jos casca. Dar asta este imposibil!!!!!!!!!! Nu are cum sa il fi cunoscut (cred ca ma ma ia durerea de cap pffff)... pur si simplu nu are cum, cred ca e doar o gluma a imaginatiei mele bizare, poate serul de vindecare nu are un efect benefic asupra creierului meu.
-Esti bine? intreaba nr.6 amuzat, parca ai fi vazut o fantoma.

A iesi de sub control     Where stories live. Discover now