(11)

1.3K 100 15
                                    

-Geçmiş-

"Eva! Niall ve Maura seni aşağıda bekliyor. Çabuk ol!"

Mavi kabarık elbisemin eteklerini son bir defa düzelttim. Bugün çok güzel olmalıydım. Mrs.Plawn'ın tavsiyesi üzerine okulda küçük bir parti düzenleniyordu. Mrs.Plawn okulumuzun rehberlik öğretmeniydi. Oldukça disiplinli olan Mrs.Plawn Annemin söylediğine göre çoğu çocuğu arkadaşlık sıkıntısı çekerken görmüş. Malum bizim yaşımızda ki çocuklar oldukça utangaç ve içine kapanık olabiliyor. Tıpkı Niall gibi. Bu partinin amacı ise bir nevi çocukların , yaşıtları ile kaynaşmasını ve arkadaş ilişkilerinin ilerlemesini amaçlayan bir davetmiş. Kimin umrunda? Benim yanımda Harry ve Niall var.

Kumral belime kadar uzun saçlarımı zar zor tarayabildim ve onları serbest bıraktım. Annemin az önce ki uyarısı üzerine hızlı davranmaya çalışıyordum. Kapımın açılma sesi annemin odaya gelmiş olduğunun ve kızacağının göstergesiydi.

"Geliyorum an-.."

Sözüm yarıda kalmıştı çünkü karşımda ki annem değil, takım elbiseli ve boynunda ki küçük sevimli papyonuyla Niall'dı.
Ben şaşkın bakışlarımı ona gönderirken onunda benden bir farkı yok gibiydi. Niall'ı ilk defa böyle görüyordum genellikle spor giyinmeyi seven hatta evde çamaşırı ile dolaşan -evet maalesef buna birkaç sefer yanlışlıkla şahit oldum- bir çocuktu.

"A-annen onu duymadığın için beni gönderdi. Şey aşağıda bekliyoruz"

Yanakları kızarmıştı. Utandığın da hep yaptığı gibi başını önüne eymişti. Fazla utangaç olması hoşuma gidiyordu doğrusu.

"Hadi inelim öyleyse."

İlerleyip yanında durdum ve gülümsedim. Kafasını kaldırıp bana baktığında onunda suratında bir gülümseme oluştu. Gülümsediğinde yanağında ki küçük gamzesi görünüyordu. Bu oldukça tatlıydı.

Puppy Love ~ [Niall Horan]Where stories live. Discover now