Capitolul 6

22.5K 1.3K 93
                                    

O convinsese.

În timp ce gura lui se mișca frenetic peste gura ei, Sean se gândi că micile minciuni pe care le spusese chiar nu contau. Conta că reușise să o câștige pe această femeie pe care o dorea nebunește.

Carolinne își trecu degetele prin părul lui, ceea ce îl făcu să geamă puternic, sunetul traversând trupul său, făcându-și culcuș în esența femeii. Înnebunit, Sean își coborî mâinile de pe șoldurile, pe fesele ei, strângând ușor. Ea oftă și își avântă limba în întâmpinarea limbii lui, lăsându-l să-i ridice aroma la rangul divinității, printr mii de săruturi percepându-i prospețimea buzelor și tremurând în fața anticipației. Îi tortură buza superioară, prinzând-o cu dinții lui, după care se desprinse de ea gura sa, îndemând-o:

—Agață-te de mine! îi zise el, astfel încât ea făcu așa cum i se ceruse. Îmbrățișând-o, Carolinne își încolăci picioarele în jurul lui, prinzându-și mâinile de după gâtul său, în timp ce Sean o ridică, începând să urce cu ea scările spre dormitor.

Se desprinse din sărut, plimbându-și gura pe obrazul ei fin, străduindu-se să țină direcția cât mai dreaptă, pentru ca mai apoi, când femeia își lăsă capul pe spate, să aibă acces la gâtul ei lung. Carolinne îl trăgea ușor de păr, fără a ști că asta îl excita și mai tare. Pentru că nu se putea concentra și pe drum, dar și pe preludiu, Sean o lăsă pe ea să conducă atingerea cărnii de carne, drept care domnișoara Flinn îi smulse, zgâriindu-l cu unghiile, tricoul și dându-i drumul peste balustrada scărilor. Își trecea înfometată mâinile peste pieptul lui bine lucrat, în timp ce sânii săi îi făceau într-una cu ochiul, ațâțându-l, amânând doar inevitabilul pe care el îl așteptau amândoi.

—Mă înnebunești, Carolinne, răsuflă greu Sean, ajngând în capul scărilor.

Ea oftă pe pielea lui, transmițându-i fiori în intreg corpul. Simțea durerea excitării sale, și astfel o lipi de el mai tare, în tentativa de a-și ostoi plăcuta neplăcere. Însă, triunghiul dintre picioarele ei era cald pe prohabul său, neoferindu-i alinare, simțind că explodează dacă nu ajungea mai repede în dormitor.

Unde dracu' era dormitorul ăla?

Fără a o interesa cuvintele lui, atentă la dorința ei, Carolline își continuă traseul, sărutându-i gâtul și bucurându-se de senzația venelor care îi explodau sub buzele ei, trezindu-i fiori, acei fiori care se aprindeau de fiecare dată când o vedea, dansând în drum spre creierul său, făcându-l să fie din ce în ce mai conștient de starea în care era. Înfierbântat, o sprijini de bara de la scări, împingându-se în ea, delectându-se cu sunetul geamătului ei. O mușca de intersecția gâtului cu a umărului, fiind rândul său să-i arunce puloverul cât colo. Sutienul femeii era negru, așa cum îl văzuse pe geamul camerei sale, având onoarea de a atinge materialul fin care îi cuprindea sânii, ridicându-i concurent unul spre celălalt. Expiră și își lăsă capul în decoltăul său, între aceștia.

—Sean...-glasul femeii fu cel care-l trezi din pornirea de a o lua acolo, cu un picior în groapă, pe balustradă.

—Oh, Doamne, Carolinne! Icni. Trebuie să ajungem în pat.

—Chiar trebuie? întrebă ea, gemând, dovedind că nici neuronii săi nu mai făceau față roiului de hormoni declanșați de preludiu.

Privind-o el spuse, dârz:

—Da! Și se hotărî. O ridică, și fără să o lase să se atingă cu buzele de el, îi porunci, ajungând în fața dormitorului său: Deschide ușa!

Carolinne prinse mânerul și îl lăsă în jos, permițând ușii să se deschidă. În sfârșit ajunseseră în dormitorul întuneca, moment în care, din noi pași, Sean fu lângă pat, pe când Carolinne se simți trântită pe salteaua moale. Pernele zburară, deranjate de la locul lor, și cearceaful se ridică. Desprinzându-se de ea, Sean închise ușa, iar mai apoi se apropie de ea, tronând la picioarele femeii în timp ce se descotorosea de pantalonii de trening. Rămas doar în lenjerie se aruncă asupra femeii , în timp ce, la atingerea lui, inima lui Carolinne începu a palpita. Avea un miros viril, încât o îmbăta mai rău ca vinul, greutatea sa devenind rapid afrodisiacul de care avea nevie. Era prea devreme. Cu toate astea, fusese de accord, deci trebuia să profite de asta.

O noapte în patul unui... „străin"Where stories live. Discover now