Nota autorei

13.2K 817 137
                                    

LEGENDĂ:

1. Scris îngroșat - după editare;

2. Normal - cuvinte din 2015;


***

Când am decis subiectul cărții mele, l-am început pe o altă idee. Scriind și scriind, romanul s-a conturat diferit, dar într-un mod infinit mai frumos decât ceea ce îmi doream eu să scriu. Totodată, când am decis că se va termina această carte, m-am tot întrebat dacă voi mai dori să scriu.

Răspunsul este: DA! Abia aștept să am răbdarea necesară să mai împărtășesc cu voi o altă poveste plină de ficțiune! 

Adevărul e că sunt o mulțime de personae cărora le mulțumesc enorm pentru că îmi citesc cartea, votează și comentează. Chiar dacă nu ne cunoaștem, cărțile vorbesc prin noi, iar - adaug eu, acum, în 2018 - în 2015 eram o adolescentă extrem de romantică și care nu știa prea multe cuvinte; scriam „vroiam", apoi un „simnt" care mi-a dat bătăi de cap la editare și, nu știu de ce, dar în loc de „doresc", am găsit peste tot „dories"

Cei care nu au apucat cartea înainte de editare nu au dus niciun greu; cei care, însă, m-au citit de la începuturile mele, au un mare FELICITĂRI din partea mea. Să continuăm, totuși, cu ce scriam atunci:

Vă mulțumesc, din nou, pentru că ați fost alături de această carte pe tot parcursul construcției.
O termin prin rândurile pe care le scriu aici, cu două mii de cititori. Nu știu cât de frumoasă este, sau dacă merită cu adevărat să fie citită, dar știu că mi-a plăcut să o scriu. (eu am urât să o editez!)

Sper să ne auzim din nou la următoarea mea carte, pentru că - te asigur - cu cât am înaintat în vârstă (meh) am construit acțiuni și mai complicate, personaje complexe și așa mai departe. Am evoluat, într-un cuvânt. 


R. WILDE



O noapte în patul unui... „străin"Donde viven las historias. Descúbrelo ahora