Capitolul 9

18.8K 1.2K 139
                                    


Dimineața se anunțase deja una însorită, sau cel puțin așa observă Carolinne care se trezi extrem de bine-dispusă la pieptul lui Sean. Arăta minunat doar în costumul lui Adam, atât de musculos și cu pielea făcându-i-se de găină când își plimba mâna în susul și în josul corpului său. Profitând de somnul său, îl săruta pe umăr, fiind luată prin surpindere când mâna sa urcă pe șoldul ei, în momentul în care Sean în întoarse cu fața la ea.

—Bună dimineața! zise el pe un ton răgușit. Te-ai trezit veselă? Își coborî gura pe gâtul ei, făcând-o să râdă când o gadilă intenționat. Tânăra se gudură pe lângă el, trecându-și picioarele peste ale lui, când, privind ceasul, Sean spuse:

—Îmi pare rau, dar am timp de un mic dejun rapid. Am o întâlnire a Comitetului la nouă.

Carolinne se bosumflă și zise, ridicându-se din pat:

—OK. Să mă spăl și pregătesc micul dejun pentru amândoi.

Ducându-se spre baie, Sean o urmă, intrând după ea si închizând ușa în urma sa. Voia să facă și el duș, însă dacă intra o dată cu ea urma să piardă întâlnirea Comitetului firmei pentru că cu s-ar fi putut abține, așa că, în timp ce ea se spăla după perdeaua de duș, Sean se făcu întâi comod pe capacul de WC, apoi se privi în oglindă și, în cele din urmă începu să caute prin dulapuri. Găsi creme, parfumuri, săpunuri, farduri -cu toate că nu o văzuse încă fardată- și două pungi cu absorbante, acele pachețele albastre care aveau un miros puternic, atât de plăcut, pe care le puse imediat la loc, în dulăpior.

Carolinne închise apa, își stoarse părul și ieși din duș. Fără a o băga în seamă, încă focusat pe lucrurile din baia femeii, Sean o lăsă să-ți ia singură un halat din cuier, după ce își șterse corpul cu un prosop.

—Ai o groază de lucruri în baia asta, remarcă el, intrând în cadă în locul ei.

—Păi, da. Sunt femeie, normal că am, se apropie de oglindă, netezindu-și sprâncenele și încercând să-și dea seama dacă era timpul să se penseze.

—N-am văzut anticoncepționalele, zise el. Ai un dulap secret pentru ele? Incercă să facă o glumă pe care, însă, Carolinne nu o gustă. Înghițind în sec, femeia îl privi și se refugie pe capacul de toaletă, încrucișându-și mâinile în poală.

—În legătura cu asta... –începu ea să bălmăjească. Trebuie să vorbim...

Mâna lui Sean încremeni un moment pe săpun. Mai auzise propoziția asta odată, iar nimic bun nu ieșise în urma sa.

—Despre?

—Protecție.

—Nu vreau să știu ce folosești, râse bărbatul clătind săpunul de pe trupul său. Atâta timp cât nu suntem pe cale să aducem o nouă viață în lumea asta eu sunt de acord cu...

—Nu, răspunse ea direct. Nu folosesc nimic, Sean. Și nici nu intenționez să o fac.

Pământul se surpă sub picioarele lui și simți cum, o dată cu apa care se scurgea prin țevi, se topea și el. Închise brusc apa pentru a-și face ordine în idei. Nu folosea anticoncepționale? Și se culcase cu ea neprotejat atât de mult timp? Înghiții de mai multe ori și încercă să respire normal, când se hotărî să iasă din duș. Șocul începea să fie înlocuit de o furie profundă, iar de aceea nu o privi când ieși din duș.

—Sean?

Tot nu îi răspunse. Deschise ușa de la baie și ieși în dormitor, îmbrăcându-și rapid hainele.

O noapte în patul unui... „străin"Where stories live. Discover now