Rogue cap.25

26.8K 1.2K 170
                                    

Capitolul este pentru domnisoara....stiu ca e cineva dar sa dea naiba daca nu am uitat! Astept sa imi lase mesaj pe grupul de la Angel si Diavolul. Stiu sigur ca acolo am vorbit.
El e Alexander!

*****************
- Ce naiba?! Iar imi este somn! spune iubita mea cascand cu pofta.
-Dormi, pisicuto! Te trezesc cand ajungem. Lasa-ma sa te tin eu !
Nu asteapta sa-i spun de doua ori si se catara entuziasmata in bratele mele. Timpul nu a atenuat cu nimic dragostea dintre noi, din contra. Cu fiecare zi ce trece suntem mai prinsi, mai topiti unul dupa celalalt. Nu o scap nici macar pentru un minut din ochi, mai ales de cand s-a confirmat ca e insarcinata si am observat ca ea uneori...uita. Alege sa faca cele mai neasteptate lucruri pentru o femeie in conditia ei si imi este imposibil sa o cert cand ma priveste spasita. Nu sunt idiot sa o cred dar nici nu-i rezist.
In ciuda pantecului care se rotunjeste vazand cu ochii, a ramas la fel de zvelta in rest si ca bonus...sani mai plini si...extrem de receptivi. Binecuvantez hormonii care isi fac de cap in trupul ei si profit cu nerusinare de apetitul sexual care acum il egaleaza pe al meu.
Doua minute. Atat i-au trebuit sa adoarma si corpul micut devine tot mai moale in bratele mele vesnic insetate dupa fiinta ei. Parfumul de violete ma imbata si stiu ca...daca vreodata destinul m-ar face sa o uit, e suficient sa-l miros si imi voi aminti fiecare clipa petrecuta impreuna.
In ciuda lunilor cumplite de care sunt singur vinovat, viata mi-a mai oferit o sansa la fericire, sansa pe care am apucat-o cu amandoua mainile si careia nu-i voi da drumul nici mort. Am simtit fericirea ei cand si-a regasit parintii si am trait-o cu aceiasi intensitate. Legatura noastra e atat de puternica incat uimeste pe toata lumea dar noua ne convine, ne-a facut indestructibili si mult mai puternici.
Intalnirea dintre parintii ei naturali si mama a fost surprinzator de fireasca, uimindu-ma naturaletea si prietenia sincera care s-a format instantaneu intre cei trei. Silver a ramas la fel de atasata de mama iar aceasta din urma a castigat doi oameni care si-ar da si viata pentru ea, recunoscatori pentru tot ce a facut pentru fiica lor. Chiar si eu am fost luat prin surprindere de gestul lui Grant cand s-a aplecat in fata ei asigurand-o de recunostinta vesnica. Un Alpha nu se pleaca in fata nimanui dar omul asta a facut-o in fata femeii care i-a salvat si iubit fiica.
Masina prinde o mica denivelare si marai spre sofer cand prostia lui aproape imi trezeste iubita ce stramba in somn din nasul mic si delicat. Respiratia ei dulce si fierbinte ma izbeste in fata si gem frustrat in fata buzelor senzuale, usor desfacute si care ma tenteaza al dracu dar, sarutul meu, oricat de delicat, i-ar strica somnul de care corpul ei are nevoie in ultimul timp. Sarcina evolueaza rapid si e mult mai dificila decat la alte femei. Desi ne asteptam tot am fost surprinsi cand ecografia ne-a aratat cei doi bebelusi, aproape lipiti unul de celalalt.
Sub palma mea micutii incep ceva ce seamana cu un dans de samba si nu ma pot abtine sa nu murmur zambind:
- Nu acum, dracusori mici! Lasati-o pe mama voastra sa ma doarma putin!
- Ai vorbit cumva urat in fata copiilor? mormaie somnoroasa iubita mea.
- Niciodata, scumpo! mint cu nerusinare. Mai dormi putin!
- As vrea eu dar e imposibil cand cineva topaie in burta ta! Astia mici au chef de joaca!
Si ce joaca! Pantecul rotunjit se valureste vizibil sub privirile noastre amuzate si incerc sa inteleg bucuria si dragostea ce radiaza din ochii ei in ciuda disconfortului simtit. Legatura noastra ii permite sa-mi citeasca gandurile si sopteste linistitor:
- Asta inseamna ca sunt perfect sanatosi, iubitule! Si nu e dureros, e putin ciudat dar...probabil si eu sunt o ciudata, pentru ca imi place si ma amuza.
- Sti ce mi-ar place mie? Buzele tale, gustul si parfumul tau pe pielea mea, soptesc seducator cu ochii atintiti asupra chipului ei frumos ce incepe sa se imbujoreze. Si cred ti-ar placea si tie!
Nu astept un raspuns si fac ce imi doresc de cand era adormita, o gust. Mai intai testez moliciunea buzelor si apoi cercetez cavitatea dulce si parfumata, limba ei incolacindu-se tandru cu a mea intr-un duel erotic ce ne lasa tremurand si cu respiratiile taiate.
-Intotdeauna va fi asa intre noi? intreaba gafait dar plina de speranta.
- Intotdeauna, iubito! Tu esti drogul meu! Din ce iau, din aia vreau mai mult! Nu stiu cum am trait pana acum fara tine?!
- As zice ca destul de...bine! Si te-ai distrat din plin! ranjeste ea.
- Obraznicatura mica!
Imi trec degetele usor peste coastele ei si rasul nu se lasa mult asteptat. Cand era mica si le facea tot felul de farse baietilor, Jay si Tayler se razbunau pe ea gadiland-o! Doar nu erau sa pocneasca o mana de fata cand isi gaseau tenesii plini de pasta de dinti, paiete pe tricourile preferate sau suvite colorate in par dimineata. Si toate astea pentru ca nu lasau alt baiat sa se apropie de ea!
-Opreste-te! Opreste-te, altfel o sa fac pipi pe tine! se zvarcoleste razand in bratele mele.
- La naiba! Cu asta trebuia sa incepi! Gata! Sunt cuminte! chicotesc in parul ei. Uite, aproape am ajuns!
Adunarea internationala a fiintelor supranaturale este cel mai bun prilej pentru noi de a intari aliantele existente, de a ne pune la curent cu cele mai recente nazdravanii facute de oameni si binenteles pentru a ne si simtii bine. Am descoperit umorul fin din spatele aerului serios al vampirilor, glumele malefice ale demonilor si exuberanta vrajitorilor.
Statul Virginia ne-a asigurat locul perfect de intalnire, orasul Ashburn fiind ideal pentru necesitatile fiecaruia dintre noi, o zona plina de multiple posibilitati si cu o dinamica extraordinara, nenumarate lacuri si multa verdeata.
Cartierul rezidential Lansdowne situat langa statiunea cu acelasi nume de pe malul Potomacului e unul dintre cele mai frumoase si recent aparute pe harta orasului , cu case de un alb imaculat ce isi arata siluetele zvelte dintre copaci.
Dupa un drum de douazeci de minute in care singurul lucru pe care l-am admirat au fost copacii inalti si maiestuosi, limuzina intra pe un drum privat. In zare, la mare departare, vila impresionanta spre care ne indreptam se zareste uneori printre vegetatia abundenta care o mascheaza. Langa mine, Silver isi netezeste cu gesturi precise rochita vaporoasa de culoarea cerului, incercand apoi sa aranjeze cascada blonda ce se unduieste pe spatele delicat.
-Pisicuto! Esti frumoasa si putin ciufulita!
-Aiden, nu vreau sa te fac de ras! Ai avut femei superbe langa tine si toti stiu asta! maraie ea.
- Micuto, nici una nu a fost la fel de frumoasa ca tine si in mod sigur nu am fost indragostit de vreuna! Asa ca...fi cuminte si nu imi agita copilasii. Toti or sa te adore si de abia astept sa-i vad fata lui Alexander! ranjesc eu.
-Hm, sa inteleg ca voi doi ati fost pana acum intr-o competitie, cine are bilele mai tari si femei mai multe! Ei bine...tu ai iesit din concursul asta daca vrei sa iti pastrezi capul pe umeri si...ouale! zambeste malefic blondina mea.
- Iubito! exclam uimit. Nu te-am auzit niciodata vorbind asa...colorat.
-Ai tot timpul! Iubitule!
O, Doamne! Iubita mea e geloasa pe "doamnele" din trecutul meu! Ei, un trecut aventuros si trepidant, trebuie sa recunosc ! Dar care a luat sfarsit de cand ne-am regasit si am inteles ca nu mai poate exista nici o alta femeie in afara ei.
- Vino aici, frumoaso! poruncesc bland. O iau din nou in brate si fara sa imi pese prea tare de rochia abia aranjata, o smotocesc asa cum imi place mie. Cand masina opreste in fata impunatoarei cladiri suntem ciufuliti, sifonati si cu buzele umflate in urma saruturilor patimase.
Cateva persoane aflate pe treptele largi, de marmura, prieteni care ne asteapta, privesc amuzati la masina stationata dar din care nu coboara nimeni. Auzul nostru fin prinde remarca plina de amuzament a...nimeni altul decat Lucifer, stapanul demonilor:
- Pe pariu ca fac sex!
Imi iau iubita pe sus fara sa dau importanta maraielilor ei "arat ca naiba din cauza ta", "ticalosule","sunt o nimfomana" si ranjesc larg spre demonul curios, spunand:
-Ai fi pierdut pariul, prietene! Inca nu ajunsesem acolo!
-Aiden! Taci din gura! suiera Silver.
- Vino, iubito! Sa-ti prezint noii tai prieteni! Ticalosul asta bagacios e Lucifer si doamna bruneta de langa el, Lilith, sotia lui. Nu te lasa pacalita de chipul ei nevinovat, e la fel de afurisita ca jumatatea ei, inchei razand dar sfarsesc intr-un icnet scurt cand pisicuta mica din bratele mele imi arde un cot zdravan.
-Nu fi magar! Nu asa se vorbeste cu o doamna! ma arde cu privirea.
Rasul zglobiu al doamnei in cauza rasuna in aer si fara nici un preambul, aceasta imi smulge jumatatea din brate si o imbratiseaza calduros.
- Cine ti-a zis ca sunt o doamna, scumpo! rade ea. Pot fi o ticaloasa fara inima uneori! Aiden are dreptate!
-Sunt convinsa ca poti! Mai ales cand ai in preajma idioti! i-o intoarce Silver privindu-ma cu subanteles.
Tupeul ei nu are margini si chiar daca eu sunt cel vizat nu pot fi decat mandru de perechea mea. Si din cate observ, si ceilalti gandesc la fel...in afara ultimului venit si persoana la care ma asteptam cel mai putin...sa-mi respinga iubita, Alexander!
Vampirul a aparut brusc si la fel de silentios, ca de fiecare data, numai ca expresia fetei lui e de nerecunoscut. Nu pot sa-mi dau seama daca imi uraste sau se teme de iubita mea pe care o atinteste cu privirea dar ma deranjeaza si marai fara a ma putea controla. L-am crezut prietenul meu! Speriata, Silver intoarce instinctiv privirea spre barbatul care m-a provocat si exclamatia ei mentala ma nauceste.
Maiculita! Tipul asta e real?
Ma intorc furios spre iubita mea care imi zambeste inocent si murmura telepatic:
- Chiar daca te iubesc nebuneste, nu am orbit! Tipul arata demantial!
-Iubito, daca ai vrut sa imi platesti vreo polita, ti-a reusit! marai iritat.
Atentia ne este distrasa de sunetul chinuit pe care il scoate vampirul, un geamat dureros, plin de jale, in timp ce privirea i se fixeaza pe pantecul rotunjit al sufletului meu pereche. Aceasta se albeste brusc la fata si se inconvoaie de durere sub ochii mei infricosati. Urletul pe care il scot nu are nimic omenesc si simt cum lupul meu incearca sa preia controlul, sa atace!
-Aiden! Ia-o in brate si vino dupa mine!
Vocea insistenta a vrajitoarei roscate ce a stat linistita langa sotul ei si impreuna ne-au urmarit tacuti, strapunge ceata rosie, ucigatoare, ce mi-a intunecat ratiunea.
-Ce dracu s-a intamplat aici? intreaba uimita Lilith.
-Scumpo, de data asta eu nu am nici o legatura! glumeste sotul ei.
Imi iau iubita in brate si fara sa le mai acord atentie demonilor ce par pusi pe glume ma indrept spre apartamentul ce il ocup de obicei aici, urmat indeaproape de cei doi vrajitori, Seamus si Bridget. Barbatul e foarte calm, ba chiar putin amuzat si ma gandesc ca sunt drogati sau idioti, si eu am fost unul mai mare pentru ca nu mi-am dat seama pana acum.
Apartamentul ce imi este pus la dispozitie e compus din patru camere: un living urias, doua dormitoare si o baie . Ma indrept spre dormitor cu pasi repezi dar Silver ma opreste scancind:
-Nu vreau sa stau culcata, tine-ma doar in brate!
-Iubito, lasa-ma sa chem un doctor! gem neputincios.
Vrajitoarea roscata ridica ironic dintr-o spranceana perfect pensata si intreaba ironic:
-Si eu ce am, Aiden?
-Scuza-ma Brid, dar nu ma intereseaza magia ta! Nu cand viata copiilor mei si a iubitei mele sunt in pericol!
-Linisteste-te, Aiden! vorbeste pentru prima data vrajitorul. Nici unul dintre ei nu este in pericol! Doar...mai ai putina rabdare!
Ori sunt cretini, ori idioti! Cum dracu sa am rabdare cand femeia pe care o iubesc mai mult decat propria-mi viata se zvarcoleste si geme in poala mea! Mainile mici sunt inclestate pe abdomenul umflat care se misca intr-un mod terifiant pentru sanatatea mea mentala. Incerc sa calmez bebelusul agitat cu miscari blande si circulare dar totul este in zadar, mica faptura pare a fi in convulsi.
Usa se deschide brusc si isi face aparitia nemernicul vinovat de toata aceasta situatie. Ochii lui, un amestec de verde si caprui sunt aproape rosii iar coltii ascutiti pregatiti parca de atac. Marai inconstient si sunt la un pas sa ma napustesc asupra lui cand ii vad privirea fixata pe Silver.
-Ia-ti dracu ochii de pe iubita mea, ticalosule! suier manios. Ceea ce urmeaza ma bulverseaza complet. Ignorand pe toata lumea, Alexander o intreaba calm, aproape cersind, pe Silver:
-Te rog, pot sa ma apropii de tine? Nu iti fac nimic, jur!
-Nici sa nu te gandesti, idiotule! sar ca ars. Te omor daca o atingi!
-Lasa-l! spune iubita mea, folosind pentru prima data puterea de Luna asupra mea. Sunt uimit si furios in acelasi timp dar siguranta din vocea ei ma face sa cedez desi raman totusi in garda. Un singur gest gresit si e ca si mort!
Cu pas sigur, ca de pradator, Alexander se apropie de noi si lasandu-se pe un genunchi in fata iubitei mele, intinde timid mana spre pantecul convulsiv. Bratul imi tasneste automat si il opresc inainte sa o atinga, maraind spre el:
-Ti-am spus sa nu o atingi!
-Lasa-l, Aiden! sopteste Silver. Te rog, iubitule! Simt nevoia sa o faca!
Afirmatia ei ma loveste in moalele capului si pentru o clipa vad negru in fata ochilor. Cum dracu sa simta nevoia asta?!
-Lasa-l putin, Aiden! Nu e ceea ce crezi! chicoteste vrajitorul.
-Tu de unde naiba sti ce cred eu, marai furios la Seamus.
-Ti se citeste pe fata, prietene! rade el.
Aleg sa-l ignor si fara sa fiu convins ca e bine ce fac, eliberez bratul vampirului. Delicat, aproape cu evlavie, acesta isi lipeste palma pe locul unde copilasul se zbate si sopteste duios:
-Iarta-ma!
Ca prin farmec, bebelusul se opreste din agitatia frenetica si Silver mi se lasa moale in brate oftand obosita. Se freaca cu nasul de pielea mea dezgolita, acolo unde cativa nasturi de la camasa sunt desfacuti si gestul ei ma umple de caldura si...liniste. Chiar daca gelozia este inca prezenta stiu ca ma iubeste!
-Aiden, crezi in legende? intreaba Alexander fara sa ma priveasca. Privirea ii este tot acolo atintita si cand in final isi ridica ochii spre mine...raman mut. Teama, speranta, adoratie, remuscari, un amalgan de sentimente trec cu viteza fulgerului prin verdele acum clar.
-Da! Mai cred ca si porcii zboara, vampirii beau apa sfintita la cina si ......
-Daca vreau eu...porcii zboara! ma intrerupe calm Seamus. Mai bine asculta-l pe Alexander!
-Ce mama dracu se intampla? marai furios. Lamuriti-ma si pe mine!
Alexander se ridica in picioare si ma priveste de la cei aproape doi metri pe care ii are. Curios, nu o face cu superioritate, de fapt...as zice ca vampirul pare al naibi de incurcat, neobisnuit de timid. Ceva nu e in regula!
Trag cateva pernute decorative si le asez la spatele iubitei mele apoi ma ridic in picioare. Asa...suntem la acelasi nivel si vreau sa ma priveasca in ochi cand imi spune lucrul ce pare sa il roada si de care se teme.
-Te ascult!
- Te-ai intrebat vreodata de ce toti si-au gasit perechea si eu sunt singur?
-Vampirii nu au suflete pereche si tu nu esti singur, o intreaga hoarda de tarfe te urmeaza oriunde mergi! Si daca imi zici ca ai pus ochii pe iubita mea...chiar te omor! Am crezut ca suntem prieteni! marai suparat.
-Calmeaza-te, Aiden! Sunt in continuare prietenul si aliatul tau, si tot ce simt pentru Luna ta este respect si...recunostinta! zambeste el. Dintre toti cei de fata, tu ma cunosti cel mai bine si sti ce ...dar am! Gandeste-te putin, prietene! A, tarfele de care zici sunt consoarte!
-Tot aia e! Ai mai lasat ceva si pentru semenii tai sau le-ai luat tu pe toate? ranjesc ironic spre el.
Ma priveste amuzat si dupa stralucirea diavoleasca din ochii patrunzatori stiu imediat la ce se gandeste dar ...ticalosul e un adevarat domn si se multumeste doar sa chicoteasca cu subanteles. In schimb, Silver nu ma iarta si spune malitios:
-Iubitule, nu fi ipocrit! Nu demult erai urmarit si tu de o haita de catele...lesinate dupa un...
-Opreste-te, iubito! Am inteles ideea! gem ingrozit de vocabularul recent imbogatit cu noi cuvinte, mai toate murdare. Ma omori, pisicuto!
Ingerul meu blond ma priveste inocent si ma intreb daca toata aceasta schimbare nu se datoreaza hormonilor mult prea numerosi. Nu ca m-as plange, trupul ei a devenit nesatios si pe deplin de acord cu apetitul meu sexual dintodeauna unul excerbat.
-Trezeste-te, prietene! Ce ai tu in cap...nu se poate acum! Asteapta sa plecam! ma ia peste picior Alexander, acompaniat de rasetele celorlalti.
-Du-te dracu! marai printre dinti. Mai bine spune ce ai de zis si nu mai trage de timp!
-Prea bine, ma aproba acum serios. Ce har am, Aiden? Tu esti singurul care stie dintre cei de fata.
-Clarviziunea! exclam. Vezi o parte din viitor.
Icnetele celor doi vrajitori nu ne intrerup contactul vizual si inalt intrebator din spranceana. Sunt curios ce a vazut!
-Legenda spune ca imi voi gasi aleasa dar...nu printre semenii mei. O alta fiinta supranaturala imi este sortita si ...
-Silver? intreb turbat si sunt gata sa sar la gatul sugatoarei. Acesta isi da ochii peste cap, scarbit parca de prostia mea in timp ce iubita mea exclama in acelasi timp cu Seamus si Bridget:
-Fetita!
Revelatia ma izbeste dureros si nici nu stiu cand imi infasor mainile in jurul gatului vampirului din fata mea strangand cu putere. Acesta nu se lasa mai prejos si ma izbeste dureros de perete, bucati mici de tencuiala si var zburand peste tot. Probabil ne-am fi luptat pana la ultima suflare daca tipatul ascutit si plin de suferinta a iubitei mele nu ar fi razbit prin ceata rosie a furiei ce ne-a cuprins mintile. Cu mainile impreunate peste abdomenul din nou agitat Silver respira cu greutate printre contractiile cei sfasie trupul.
-Incetati, idiotilor! geme printr suspine. Nu cred ca mai am nimic intreg in mine! Ati suparat bebelusul!
Cu un branci puternic ma eliberez de vampirul ce incerca sa ma faca afis pe perete si o trag in brate pe femeia ce inseamna totul pentru mine, sufletul si viata mea!
-Gata, iubito! incerc sa o linistesc. Ne-am oprit, micuto! vorbesc acum cu bebelusul ce continua sa se agite, mangaind duios pantecul contorsionat.
O alta mana apare langa a mea si Alexander murmura tandru:
-Linisteste-te, dulceata mica!
Magic si al dracu de enervant, indemnul vampirului nu trece neobservat. Copilasul se potoleste subit si aproape scuip cuvintele:
-Nu e adevarat! Nu pot sa cred!
Mana mica si delicata a iubitei mele imi apuca barbia si ma trezesc uitandu-ma in ochii limpezi precum cristalul. Adevarul, unul imposibil de dureros, se afla acolo. Ea stie, nu stiu cum dar...stie. Si cu toate astea, spun hotarat:
-Nu imi las fiica pe mainile vampirului! Nimeni nu imi ia bebelusul!
Atat Silver cat si Alexander pufnesc iritati si exclama in acelasi timp:
-Nu il ia nimeni!
Clar! Vestea mi-a intunecat ratiunea sau sunt idiot din nastere si nu am stiut pana acum.
-Uita-te la mine, iubitule! ma indeamna Silver. Fetita va creste langa noi si Alexander nu o poate avea decat dupa ce va implinii cel putin optsprezece ani!
-Cel putin treizeci de ani, mormai printre dinti. Fetita noastra nu va lua aceasta hotarare copila fiind!
Silver chicoteste amuzata alaturi de cei doi vrajitori in timp ce vampirul pufaie nemultumit:
-Douazeci! Si o voi curta asa cum se cuvine desi...cred ca vei dori sa scapi mult mai repede de ea, ranjeste amuzat. Nu va fi cel mai cuminte...copil. As spune chiar ca demonii vor parea sfinti pe langa ea!
-De data asta te omor, nenorocitule! scrasnesc furios repezindu-ma din nou in gatul lipitoarei. Nu iti permit sa vorbesti asa de fetita mea!
-Ajunge! tipa Silver. Imi dati dracu dureri de cap! Si nu cred ca vreti sa ramaneti fara ale voastre! Chiar daca sunt seci amandoua! incheie obosita.
Chicotesc fara sa vreau dar ma opresc imediat cand pisicuta mea furioasa isi arcuieste delicat o spranceana si ma atinteste cu privirea. Dumnezeule, e formidabila! In ciuda trupului ingreunat de sarcina o cred in stare sa ne ia la suturi pe amandoi si chiar sa reuseasca! Nu poti refuza o doamna!
-Afara! Toti trei afara! ia atitudine Bridget. Si chemati-o pe Lilith!
-Brid, nu o pot lasa singura! incerc sa induplec vrajitoarea roscata.
-Aiden, nu ma face sa te transform intr-un porc zburator! Asta ca sa ma amuz si sa-ti demonstrez ca exista! Stergeti-o de aici!
Nu am incotro si cum Silver nu o contrazice plec maraind, nu inainte sa-mi sarut cu foc iubita si sa o avertizez:
-Sa fi cuminte si nu pleca urechea la afurisitele astea doua!
-Te-am auzit, Aiden! striga vrajitoarea.
Parasesc camera iritat si nu ma ajuta nici zambetul ironic al demonitei cu care dau nas in nas si care sunt sigur ca a tras cu urechea. Nu exista fiinta mai curioasa si bagacioasa ca Stapana Demonilor.
-Sa-mi lasati fata in pace! strig dupa ea.
Barbatii de langa mine ranjesc amuzati si asta deja e prea mult. Nu sunt un sfant si chiar nu am retineri in ai injura pe cei trei dobitoci, Lucifer alaturandu-se grupului nostru intre timp.
-Futui! Nu va stiam asa tampiti! Iubitele voastre fac ce vor din voi!
-Aiden, prietene! hohoteste Seamus. Si a ta a facut la fel, dar esti asa orbit de dragoste ca nici nu iti dai seama! Lasa-le in pace! Nici nu sti cat si-au dorit sa-ti cunoasca Luna!
-Cat au fost de curioase! marai eu.
-E acelasi lucru! completeaza Lucifer. Curiozitatea e a doua natura a femeilor si nu te sfatuiesc sa le stai in cale! Nici nu sti ce te asteapta!
-Silver a mea e blanda si dulce! marai iritat.
-Vorbim de aceiasi femeie care te-a amenintat ca te lasa fara cap? chicoteste Alexander.
-Ha! Ha! Te-a amenintat si pe tine, tampitule! e randul meu sa-l tachinez. Si as fi ajutat-o si eu! Doar gandul ca un afemeiat ca tine e sufletul pereche al fiicei mele...dar, sper sa te inseli! Nu cred nimic pana nu vad cu ochii mei si ai face bine sa nu te mai gandesti la ea! La dracu! E...obscen! marai furios .
-Nu se insala, Aiden! spune serios Lucifer. Toti cunoastem legenda dar nimeni nu stia cand se va intampla. Ticalosul ala batran si-a dat seama numai cand s-au nascut gemenii si cu toate astea...a incercat sa impiedice indeplinirea profetiei.
Acum realizez ca povestea Lunei Supreme a facut inconjurul lumii si nu exista fiinta supranaturala care sa nu o cunoasca. Curajul cu care Silver si-a infruntat soarta le-a castigat respectul si admiratia conducatorilor supremi .
-Nu poti sa ma ti departe de ea, Aiden! spune deodata Alexander. Am incercat sa o resping cand v-am vazut si asa cum ti-ai dat si tu seama, din cauza asta Luna s-a simtit rau!
-Dar e un copil, omule! Nu poti sa te gandesti la ea ca la o femeie! marai turbat.
-O, Dumnezeule! Esti un idiot! rabufneste vampirul. Normal, tampitule! Nu sunt pedofil! Legatura care exista intre noi ma face sa o protejez si acum tin la ea ca la o sora mai mica, ca la un copil fara aparare! Simt nevoia sa o stiu in siguranta, sa fie fericita...sunt in stare sa omor pentru ea! Orice pateste ea se rasfrange si asupra mea! E...al dracu de frustrant! Nu am simtit niciodata in viata mea asa profund si nu sunt sigur ca....imi place! suiera el.
-Bun venit in club! ranjeste Seamus. Asta e ce simtim si noi pentru jumatatile noastre! Sti, Alexander...ma bucur ca ti s-a intamplat si tie! Prea ai regulat in stanga si-n dreapta cateva secole, fara nici o grija!
Ah, cuvantul ma zgarie pe creier si nu pot, si nici nu vreau sa-l asociez vreodata cu fiica mea ! Doar gandul ca cineva va pune mana vreodata pe fetita mea ma face sa turbez, sa vad rosu!
-Nu o spune si nici macar nu o gandii! strig la Alexander si implicit la ceilalti. Nici un barbat nu se va atinge de ea!
-Hai ca te-ai tampit! mormaie Lucifer. Vedem noi cand creste daca va alege viata de calugarita pe care i-ai ales-o! La ce temperament aveti tu si Luna Suprema, mi-e teama ca bebelusii vor semana mai mult cu mine! surade miseleste Stapanul Demonilor.
Pumnul mi se opreste brusc la jumatatea drumului spre falca lui Lucifer si asta datorita ranjetului ingamfat al lui Alexander. Nu stiu pe care sa pocnesc primul, pe demonul care mi-a facut indirect copiii...dracusori sau pe vampirul care pare sa stie ceva numai pentru el si imi zambeste cu superioritate.
-Pai...sa-l intrebam pe Nostradamus, aici de fata! nu ma las eu. Doar el vede tot ce o sa se intample!
-Si sa iti stric toata distractia? ma tachineaza el. Prietene, pot sa iti spun doar atat: o sa ai nevoie de mult calm!
In ciuda animozitatii pe care o simt momenten pentru Alexander am incredere in el si in ceilalti. Nu spun ca sunt incantat, ca o parte infima din mine inca spera sa ca ei sa se fi inselat dar judecand realist...cat de realist pot fi in situatia data....destinul a hotarat bine. Copiii mei vor fi deosebit de puternici si vor avea nevoie de parteneri pe masura caci si dusmanii lor vor fi la fel! Si vor fi multi! Puterea atrage putere si e cel mai puternic drog, dependenta lui nefiind niciodata vindecata! Si acum, eu, Alpha Suprem, am nevoie de puterea jumatatii mele!
-Gata, luati-va nevestele dupa capul iubitei mele si carati-va dracu! Cateva ore sa nu va mai vad!
Neveste! O idee neobisnuita imi incolteste si aproape strig:
-Ma casatoresc!
Privirile pe care cei trei barbati mi le arunca sunt demne de imortalizat. Ma privesc de parca nu as avea toate tiglele pe casa, ca pe un nebun si nu se sfiesc sa o spuna:
-Esti luat deja!
-Nu! O cer in casatorie la fel cum o fac oamenii normali! Inel, declaratii, cina...rahaturi din astea! exclam vesel.
-Vezi sa omiti partea cu "rahaturile" in cererea ta! ranjeste Alexander. S-ar putea sa iti dea foc! Femeile sunt foarte sensibile la...exprimari de genul asta.
Recunosc, are dreptate! O scapare ca asta si imi indesa inelul pe gat sau mai rau, trebuia sa fac o canapea pentru marimea mea!
-Raman dator!
-Vezi sa nu uiti cand o sa vina cu inelul si alte "rahaturi" la fiica ta! chicoteste Lucifer.
-Diavolul tot diavol ramane! marai printre dinti. Te-ai plictisit de nemurire si nu sti cum sa scapi de ea! il amenint pe demon.
Asta e o alta problema la care nu m-am gandit! Alexander e nemuritor! Varcolacii nu sunt! Adevarat, traim mai mult decat oamenii dar pana la urma ne stingem si noi!
-Tu esti nemuritor! atac rapid problema. Ea nu va fi! Ce o sa faci! il intreb pe vampir.
-Nimic! Indiferent ce alegere va face eu o voi urma! Daca alege nemurirea am sa i-o ofer! Daca vrea sa se termine, voi termina si eu! Nu vom putea traii unul fara altul si nici nu vreau! Viata mea se sfarseste odata cu a ei! spune calm.

************************
Buna dimineata! Cred!
Hm, am zis ca asta va fi ultimul capitol si apoi va urma epilogul dar...nu am rezistat! De fapt, nu am vrut sa fac praf finalul cu graba mea! Sper sa va placa si cred ca v-ati dat seama ca urmatoarea carte va fi despre Alexander si micuta lui Aiden. Inca ma gandesc la nume.
Nu vreau sa imi ies din mana si sa stric traditia asa ca....orice greseli gasiti, ignorati! Am avut ceva cu litera D. Nu stiu de cate ori am sters-o! Probabil am vrut sa inventez cuvinte noi.
Deci, doamnelor, domnisoarelor si domnilor...lectura placuta! Un baiat mi-a atras atentia ca toate notele sunt pentru fete desi citesc si baieti. Are dreptate si imi cer scuze, domnilor!
Va pup si va iubesc! Sper sa vin repede si cu finalul. Apoi...Angel!

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum