Rogue cap.11

27.1K 1.4K 124
                                    

Ti-a venit randul RebeSweet, capitolul asta ti-l dedic tie, draguta!

O tin strans in bratele mele si o privesc cum doarme. Nu cred ca voi mai avea vreodata curajul sa o las singura, doar gandul ca ar mai patii ceva ma distruge. Am fost atat de aproape sa o pierd, atat de aproape!

Imi trec usor degetele peste urma rozalie ce nu demult a fost o rana mare si rosie. E semnul meu, marcajul meu! Chiar daca mi-a fost teama cand l-am facut, m-am bucurat, era urmatorul pas in relatia noastra.Este a mea si eu sunt al ei!

Isi indeasa mai mult fata in pieptul meu si pufaie usor, stramband din nas nemultumita. E superba, dulce , adorabila, e a mea! Parul lung si matasos ne invaluie ca o mantie si nu cred ca mi-ar ajunge o viata intreaga sa ma satur de el. Parfumul ei delicios ma impresoara si ma trezesc adulmecand pielea catifelata.

Un marait scurt imi intrerupe placuta ocupatie si imi dau seama ca am trezit-o. Un ranjet de satisfactie mi se intinde pe toata fata cand vad cum isi freaca nasul de pieptul meu si se intinde ca un pisoi scaldat in razele soarelui. Pozitia ei imi ofera o buna vizibilitate asupra sanilor goi si inghit in sec la vederea piscurilor rozalii. Pielea sidefata si fierbinte imi provoaca mancarimi in palma si nu ma pot abtine sa nu o dezmierd.

-Am sa te ucid, ma previne cu glasul usor ragusit si ingrosat de somn. Dumnezeule,are o voce facuta pentru linia erotica si imi confirma asta propria barbatie, intarita pana la durere.

-Buna dimineata si tie, iubito.

Chicoteste si sunetul e o muzica divina pentru mine. Inseamna ca se reface rapid si vom putea pleca acasa, la haita noastra. E timpul ca toata lumea sa o cunoasca pe Luna Suprema.

-Sti, as fi putut sa mai dorm putin, se plange ea.

-Dar poti sa dormi, iubire. Tu inchide ochii si nu ma baga in seama.

-Ar trebui sa fiu moarta ca sa nu te bag in seama, rade ea.

Cuvantul "moarte"in aceeasi propozitie cu ea, imi da fiori si instinctiv o strang mai tare in brate. Am fost atat de aproape sa o pierd incat nici nu suport sa-l aud iesind din gura ei.

-Te rog, nu mai pronunta niciodata cuvantul ala!Ma face sa inebunesc. Vreau sa plecam acasa, tuturor le este dor de tine si eu vreau sa te stiu in siguranta, alaturi de ai nostrii.

-Si eu vreau sa plecam. Mi-a dor de mama si de baieti, suspina ea.

-Mai stam doar doua zile, vreau sa te mai odihnesti putin si apoi plecam.

-In regula dar nu mai mult de doua zile. Vreau acasa desi o sa-mi fie dor de prietenii pe care mi i-am facut aici. Cel mai mult o sa-mi lipseasca ingerasul ala mic, se plange ea.

-Promit ca vom avea ingerasul nostru, poate chiar mai multi. Am sa ma dedic trup si suflet ca sa-ti indeplinesc dorinta, mai mult trup......,ranjesc eu.

-Sunt convinsa!

Cele doua zile au trecut ca fulgerul cu toate pregatirile de plecare. Cu fiecare ora care trecea era mai bine si inflorea sub ochii mei. Ca si cum nu era destul de frumoasa, noua stralucire pe care o capatase sub vraja dragostei, o facea irezistibila. Binecuvantam si blestemam in acelasi timp noptile petrecute impreuna. Eram hotarat ca prima data cand o voi face pe deplin a mea sa fie in patul meu, in casa noastra si cu toate astea nu ne opream din a ne mangaia si descoperii reciproc trupurile. Dimineata ne gasea arsi de dorinta, cu rasuflarile ingreunate si ochii incetosati de pasiune neconsumata.

In dimineata plecarii, intreaga haita a vrut sa-si ia ramas bun de la ea si cel mai emotionant moment a fost cand a trebuit sa o dezlipesc efectiv de copii, in special de baietelul brunet cu ochi atat de asemanatori cu ai mei.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum