Rogue cap.18

33.1K 1.4K 176
                                    


D-and-G, capitolul asta e pentru tine, scumpo!

Ascunsa intre crengile copacului, observ micul grup ce se apropie mult prea aproape de mine. Printre ei, lipitoarea de Bill, garda mea de corp pe care am reusit din nou sa o pacalesc si un barbat inalt, necunoscut. Un fior neobisnuit si in acelasi timp familiar, un sentiment ciudat de teama si adoratie, o arsura dulce in locul dintre gat si umar unde am un semn, mi-au spus ca am fost marcata de sufletul meu pereche, imi scutura trupul la vederea lui. E foarte inalt si frumos...., afurisitul iar in mana tine o cutie din inghetata mea favorita.

Ma misc incet, atenta sa nu fac niciun zgomot si cu toate astea, el vine glont spre locul unde ma aflu, incat ma trezesc tinandu-mi respiratia. Se opreste exact sub mine si fara sa se uite in sus, spune:

-Puppy, ti-am adus inghetata, iubito!

Numele imi este atat de cunoscut, incat raspund instinctiv:

-De care?

-Preferata ta, ingeras!

Cutia din mana lui imi face cu ochiul dar cel mai mult imi place apelativul "ingeras" si tandretea pe care i-am simtit-o in voce. As vrea sa cobor dar sunt inexplicabil de emotionata cand ma uit la uriasul de sub mine incat risc sa-mi frang gatul. O imagine mica, un flesh scurt dar clar, tasneste din negura ce-mi ascunde amintirile si stiu ca nu sunt prima oara in situatia asta. Tabloul imi arata o fetita mica, blonda, cu fata patata de lacrimi, cocotata intr-un copac asemanator cu acesta, scheunand practic ca nu mai poate cobori. Un baiat inalt si mai mare, tine strans de ceafa doi pusti de seama fetitei, ce se zbat inebuniti sa scape si pe care-i scutura bine inainte de a le face vant. Se pozitioneaza sub ramura pe care, acum, fetita e infasurata ca o liana si spune:

-Sari, Puppy!

Vocea din vis se impleteste cu vocea de acum, repetand aceleasi cuvinte:

-Sari, Puppy!

Si sar. O fac fara sa stau pe ganduri, avand deplina incredere in barbatul masiv si necunoscut dar totusi familiar.

Bratele lui sunt drugi de otel si ma trezesc lipita de pieptul ca stanca, sub care inima bate nebuneste. Adanc, in mine, o fiinta freamata la aceasta atingere si in clipa asta, imi doresc sa nu mai cobor in veci din cusca mainilor ce sunt infasurate protector in jurul meu. Ochii nostri se afla la acelasi nivel si ma pierd in smaraldele privirii lui ce ma arde cu intensitatea unei valvatai salbatice, de neoprit. Cu o jumatate de glas, soptesc:

-Lasa-ma jos.

Chipul frumos , daltuit parca in granit, este strabatut de suferinta, pleoapele acoperind ochii superbi ce au devenit dintr-o data mai intunecati, inecati intr-o durere necunoscuta. Ma simt goala si nefericita cand pierd contactul cu privirea inflacarata, chiar si pentru o clipa dar stransoarea bratelor se inteteste, glasul gros si seducator imi mangaie urechea, soptind:

- Mai lasa-ma putin! Mi-a fost atat de dor, de parfumul tau, de tine!

Si acum stiu sigur cine este chiar daca am banuit de la inceput, e sufletul meu pereche, jumatatea mea, logodnicul meu cel idiot din cauza caruia ma aflu azi aici cu mintea vraiste si amintirile ingropate adanc. Furia ma cuprinde instantaneu si incerc sa scap din stransoarea de fier din jurul meu, maraind:

-Lasa-ma jos, idiotule!

Un chicotit imi atrage atentia si Anne ne priveste amuzata pe amandoi. Aproape ascunsa in imbratisarea sotului ei care se uita compatimitor spre namila ce nu mi-a dat inca drumul si apoi dojenitor la femeia mica din bratele lui, Luna imi face pe furis cu ochiul.

- A inceput razboiul! Am o banuiala ca Alpha Suprem va lua niste suturi in fundul ala sexy, rade ea.

-Anne! Se rasteste scandalizat Marcus si fara sa vreau izbucnesc in ras. Chiar daca acum l-as omora cu placere, Anne are dreptate, uriasul chiar are un fund sexy ! Blugii negri cu care e imbracat nu face decat sa-l scoata mai mult in evidenta.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum