Rogue cap.8

27.4K 1.5K 61
                                    

InaKarina , acest capitol este pentru tine ,draga mea!

Silver

Apa fierbinte si parfumata mi se pare rece in comparatie cu o singura privire a arogantului ce ma tine strans in brate. Degete lungi si obraznice se plimba lenese peste un sfarc tradator si fiori reci imi scutura trupul neputincios. O flacara lichida se strecoara intre coapsele mele si gem involuntar cand ii simt gura lacoma pe gatul meu. Imi intoarece usor capul si-mi zdrobeste buzele intr-un sarut devastator . Ma topesc in imbratisarea lui si intreg corpul imi este cuprins de o flacara a dorintei. Simt cum ma inec intr-o mare de pasiune cand imi sopteste ranjind.
-Acum o sa ne jucam putin.
Maini cercetatoare imi cutreiera trupul si simt cum cedez putin cate putin. Nevoia de a ne unii pana la capat si de a ne marca reciproc, e din ce in ce mai mare. O voce mica se face auzita in mintea a carei ratiune sa dus deja cu totul si amintirea acelor saptamani de agonie ma trezeste mai ceva ca un dus rece. Imi proptesc mainile in pieptul tare ca o stanca si marai printre dinti.
-Ajunge! Iesi afara! Te-ai jucat destul atatea saptamani.
Se uita nedumerit la mine si cand realizeaza ca vorbesc serios o furie rece il cuprinde si suiera veninos.
-Ce mama dracu vrea sa insemne asta?
Nu ma las impresionata de culoarea rosie a ochilor lui,ochi de alpha infuriat si continui netulburata.
-Recunosc , ma tulbura mangaierile tale si te iubesc ,desi nu ma simt mandra in momentele astea dar n-am ce face. Insa mintea mea mai rationeaza putin. As vrea sa sterg cu buretele tot ce sa intamplat , sa te iert si sa o luam de la capat , dar nu pot. Inca nu mi-ai castigat increderea chiar daca inima mea este a ta cu totul. Si acum as vrea sa iesi ,vreau sa-mi termin baia.
Nu pot citi nimic pe fata lui , e o masca rigida care intr-un fel imi da fiori. As fi preferat urlete , manie ,orice in afara de raceala dupa chipul lui.
Se ridica din apa si cu miscari lenese infasoara un prosop ce pare minuscul pe coapsele lui vanjoase. Inainte sa iasa pe usa se intoarce si spune hotarat:
-Cinci minute , dupa aia vin si te scot eu de aici.
Raman cu gura cascata in fata tupeului si arogantei lui. "Ce mama naibii , acum mi-a dat si termen limita sa-mi termin baia?", mormai suparata.
"Esti un nemernic", nu ma pot abtine sa-i transmit prin canalul nostru de comunicare.
"Trei minute si vin" e raspunsul pe care-l primesc si ma impulsioneaza subit sa-mi termin baia. La cat de nesimtit este il cred in stare sa ma scoata plina de sapun.
-Ce dracu......In toata baia nu exista un prosop si pot jura ca au fost cel putin patru. Ma ia gura pe dinainte si strig din toti plamanii:
-Aiden! Ticalosule!
Usa se deschide brusc si namila apare cu un ranjet imens pe fata .
-Asta cauti?
Jur, l-as ucide in momentul asta si plina de apa , goala , trec pa langa el ignorand bucata de material ce mi-o flutura la distanta , prin fata.
-Ai un fund misto , aud in spatele meu . Marai enervata si incep sa caut disperata ceva sa ma acopar.
Din doi pasi il simt langa mine si ma infasoara tandru in materialul pufos. Incerc sa ma departez de langa el dar sunt prinsa bine in bratele uriase.
-Usor pisicuto , stai cuminte si lasa-ma sa te sterg. Te vreau sanatoasa.
-Si de ce,ma rog?
-Chiar daca nu vrei sa recunosti si tu ma vrei. Vom face dragoste ,iubire ,cat de curand. Vei fi a mea ,numai a mea. Si sti si tu ca nu sunt un tip chiar rabdator. Cu tine mi-am depasit demult limitele dar te iubesc si nu vreau sa te ranesc mai mult.
-Nu sunt o posesie a ta! Pot sa fiu cu cine vreau eu, tip enervata de aroganta lui.
Un marait salbatic se aude in urechea mea si imi simt oasele cum se sfarama in stransoarea lui. Gem neputincioasa in inclestarea mortala si ma cutremur pur si simplu cand aud cuvintele:
- Nici sa nu te gandesti vreodata sa ma inseli , am sa te fac sa-ti doresti moartea.
Incremenesc la auzul acestei amenintari si stiu ca vorbeste serios desi nu as putea sa-l insel vreodata. Doar gandul ca alt barbat mi-ar atinge trupul in afara lui ma face sa tremur. Nu am dorit niciodata pe altcineva , nici macar cand nu eram suflete pereche. A fost si este prima si ultima mea dragoste. O stie si el , o stiu si eu.
-Chiar crezi ca te-as putea insela vreodata ,bagui speriata.
-Nu ! Si nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. M-ai distruge si te-as distruge. Sa nu o mai spui nici in gluma. Esti viata mea , esti sufletul meu pereche.
Treptat vocea lui se inmoaie si isi pierde duritatea. Ochii lui ca jadul ard in flacari ce-mi transmit nenumarate sentimente ,dragoste ,manie ,dorinta ,posesivitate. E Alpha Suprem ,e sufletul meu pereche , e cel mai puternic barbat. Chiar daca il domin cateodata ,o fac fiindca ma lasa el.
Cu miscari sigure si hotarate ma baga in pat si ma trezesc lipita de corpul lui urias fara un fir de ata pe mine. Nu indraznesc sa zic ceva dupa scena de mai inainte. Incalzita de bratele lui protectoare ma las cuprinsa de un somn adanc nu inainte sa-i simt buzele fierbinti ce imi saruta tandru crestetul capului.

*****

De-a lungul zilelor cea urmat ,relatia noastra a devenit mai apropiata. Incet , incet a slabit controlul cel detinea asupra mea ,permitanu-mi sa ma avant singura in poienita ce mi-a devenit draga. Acolo stateam ore in sir jucandu-ma cu cei mai mici membrii ai haitei. Era locul in care ma simteam cel mai bine si mi-am facut multe prietene printre mamele ce isi pazeau pruncii. Deseori aveam bratele pline de copilasi mici , tanjind dupa al meu. Corpul meu isi recapatase vigoarea si formele dinainte sub atenta supraveghere a lui Aiden.
Era o zi ca oricare alta si nimc nu prevestea nenorocirea ce avea sa se intample. Ca de obicei ,in bratele mele se afla ghemotocul cu ochi verzi ce-mi furase inima. Rasul lui cristalin rasuna in toata poienita cand imi plimbam usor degetele pe coastele lui fragile. Era topit cand il gadilam si eu eram topita dupa ganguritul lui vesel. Momentul nostru de bucurie a fost intrerupt de tipetele copiilor si maraitul mamelor.
Cel putin douazeci de barbati necunoscuti au invadat micul nostru colt de rai. Aspectul dur si razboinic ne-au dat de inteles ca gandurile lor nu sunt deloc pasnice. Erau o haita de rogue ucigasi.
Lupoaica din mine si-a facut imediat prezenta si lasand copilul in bratele mamei sale , m-am transformat subit. Am simtit cum ochii mei au capatat culoarea rosie , culoarea unui alpha. Maraitul ce l-am lansat a fost atat de infiorator incat au facut un pas inapoi. Cu coada ochilor am observat cum micul nostru grup s-a rearanjat:copiii mai mari ii protejau pe cei mici si femeile s-au stans in jurul lor ,transformate. Dimensiune si furia mea imensa mi-a dat curaj si m-am avantat spre barbatii ce ne incalcasera teritoriul. Nu am simtit nici o remuscare cand am ucis fulgerator primii doi. Fiara din mine preluase complet controlul si in momentele acelea nu mai gandeam. Singurul meu gand era de a apara si ucide dusmanii.
Urletul meu s-a facut auzit prima data cand o arsura usoara mi-a atins coastele , dubland furia din mine. In lupta s-au aruncat si femeile , impulsionate de instinctul de fiara si cel matern. Lupta nu a durat prea mult , un singur barbat ramanand in fata mea , dealtfel singurul ce nu s-a transformat.
Ranjetul lui nebun mi-a strecurat o teama neasteptata in corp. Imaginile cu el atintind un pistol asupra mea ,au venit parca cu incetinitorul. O durere cumplita in partea stanga a pieptului ma doborat de pe picioare. Nu am apucat sa vad decat cum una dintre femei i-a sfasiat gatul si o ceata rosie mi-a impaienjenit privirea. Cu ultimele puteri mi-am strigat sufletul pereche in gand si m-am prabusit intr-un abis intunecat.
-Aiden!


Capitol necorectat, e 4,30 dimineata!
Poate e cam scurt dar sunt intr-un crah de inspiratie. De fapt , stiu ce se va mai intampla dar trebuia sa ajung intr-un fel acolo. Nu e un capitol sa va dea pe spate dar are legatura cu ce se va intampla si credeti-ma ca vor fi niste surprize.
Va multumesc pentru voturi si comentarii , atat aici cat si la Angel si Diavolul. Sunt surprinsa ca am parte numai de cuvinte frumoase. Va rog sa indrazniti si sa-mi spune-ti ce nu va place. Asa pot si eu sa ma corectez.
Nu-mi criticati ortografia , o face-ti degeaba. Mai mult nu scoate-ti de la mine , bine , au fost putini cei ce s-au legat de asta dar o fac degeaba.
Inca o data , milioane de scuze pt.intarziere. Vacanta a fost cam "lunga"aici.
Lectura placuta!

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum