Deel 22

413 16 16
                                    

Eva:
De hele avond blijf ik stilletjes voor me uit staren. Wolfs heeft een glas chocomelk neer gezet, maar daar heb ik nog niks uit gedronken. 'Ze haat me' Dat is alles wat er door me heen gaat, en opnieuw, en opnieuw.... Ik denk aan al die jaren mishandeling en verkrachting en weer vullen mijn ogen zich met tranen. Ik zit daar, heel stil. Met de bezorgde blik van Wolfs die in me brand. 'Zullen we naar bed?' Ik schrik op van Wolfs zin, omdat ik zo was verdronken in mijn eigen gedachte. Hij neemt me mee naar boven, wat is hij ook goed voor mij!

Deemsie:
Ik heb Eva en Wolfs net afgeluisterd, Al zei Eva niks meer op het eind. Heeft ze echt het beste met me voor? Zou ze me echt geen pijn doen? Of verbeeld ik me dit? Zou er dan iemand zijn die van me houd? Ik kan het niet geloven. Ik bedoel... Wat heb je nou aan mij? Niks helemaal niks toch? Kan ik haar vertrouwen? Nee Deemsie, dat kan niet! Iedereen doet me pijn. Er zal nooit iemand zijn die van me houd.. Toch heel diep van binnen, heel stiekem twijfel ik. Ik neem mezelf voor om meer m'n best te gaan doen voor Eva... Alleen voor Eva..

Eva:
Niet doen!! Neeeeeee!! Mijn vader is terug en hij staat voor me. Hij houdt een zakmes boven mijn hoofd. Na een tijdje slaan begint hij zich uit te kleden. Nee! Niet alweer! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wolfs:
Ik was nog heel even naar beneden gegaan om een boek te pakken als ik een schreeuw hoor vanaf boven. Zonder boek sprint ik de trap op. Deemsie staat op de gang, waarschijnlijk ook door het gegil. Maar wacht? Dan is het niet Deemsie... Dan is het Eva! 'Ga maar weer naar je kamer' zeg ik zo lief, maar gehaast mogelijk. Ik mag haar niet bang maken. Dan ga ik de kamer binnen. Eva is knalrood en draait heen en weer. Haar hele lichaam is aan het shaken. Eva! Ik ren op haar af. Eva! Gillend opent ze haar ogen en huilt. Haar ogen staan angst uit. Het lijkt alsof ze dwars door me heen kijkt. Dit is niet de Eva zoals ik haar jaar in jaar uit gezien heb... Er moet meer aan de hand zijn...

Deemsie is (nog) niet dood... Sorry voor de echte Deemsie :P je weet wel dat Ik t niet op jou bedoel😂💋 Dikke kus mij💖

No trust - Flikken MaastrichtWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu