Deel 38

305 14 2
                                    

Na de pauze werken we nog veder aan spelling. Daarna doen we nog wat andere dingen. Tussen de middag eten we brood en in de middag doen we allerlei leuke dingen. Voor ik het weet is het 3 uur. Ik kijk naar de tekening en loop stoer met mijn klas de deur uit. Ik ren naar Eva die staat de wachten buiten. 'Hé meid, hoe  was het?!' Ik geef haar de tekening en onder tussen geef ik haar een knuffel. 'Hij is prachtig.' Ik glimlach kort en hand in hand lopen we naar de auto, waar Gentle achterin zit. 'Gentjee!!' Roep ik en ren op hem af. Ook hem knuffel ik even.
Thuis bij de ponti wil Eva van alles weten, en vertel ik honderduit. S'avonds laten we samen Gentle uit en maken een extra groot rondje. Eva herhaalt steeds hoe trots ze op me is en dat doet me goed!

Eva pov:
Als ik Deemsie naar bed heb gebracht laat ik Wolfs de tekst zien die ik heb gekregen van haar. 'Maar eefke, dit is toch juist lief?' Ik zucht, ik haar het als hij me eefke noemt, maar besluit daar nu niet op in te gaan. 'Een normaal kind van haar leeftijd schrijft niet zoiets, is het niet te vroeg voor haar om naar school te gaan?' Wolfs pakt mijn handen vast, 'eef luister, je doet het echt wel goed met haar.' Ik zucht 'Ik hoop het maar... Ik hoop het maar.' Voeg ik er zacht aan toe. Wolfs lacht even 'chocomelkje?' 'Graag.' Wolfs staat op om het te halen. Ik leg mijn handen op mijn ronde buik, ik voel me ellendig, maar ik weet niet waarom. Wolfs komt aan met een Chocomel en een koffie. Ik drink wat kleine slokjes... 'Ik ga naar bed.' Meld ik na een halfuurtje als het pas half acht is.

Jonathan pov:
Mij gevangen krijgen? Nee, nee dat nooit. Vandaag zag ik mijn kleine lekkere Deemsie al lopen op de school waar ik nu als "schoonmaker" werk. Van de week moet ze haar pasje bij mij ophalen. Dat is mijn kans!

No trust - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now