Deel 45

316 18 3
                                    

'Marion je moet Gentle meenemen!' Ik weet ook wel dat het raar klingt.. 'Gentle?' Ik zucht 'ja, Gentle.' Ik hang op en leun met mijn handen op het oude bureau-tje en probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen.. Dan pak ik de brief en terwijl ik aan het huilen ben begin ik te lezen

Lieve Eva...
Deze brief heb ik thuis al lang geleden geschreven en altijd opgeborgen. Ja, ik noem het thuis... Ik wil jou en Wolfs voor altijd bedanken voor het onderdak dat jullie mij gegunt hebben. Ook wil ik jullie, en in het speciaal jou' bedanken voor wat je me allemaal geleerd hebt, hoe je mijn vertrouwen in vreemde mensen weer terug kreeg. Hoe je me leerde over mijn problemen te praten, hoe je altijd midden in de nacht je bed uitkwam en me altijd troosten ale ik een nachtmerrie had... Hoe je me leerde dat school oke was, hoe ik van jou leerde dat ik vriendinnen moest maken... Dat lukte me met Lotte, het was niet jou schuld Eva, het is niet jou niet schuld wat is er nu met me gebeurd.. Het was niet jou niet schuld wat jarenlang met me gebeurd... Jij kon ook niet weten dat dit... Dit zou gebeuren, die dag op school... Ik moet je vertellen, iets wat ik niet durfde. Toen je aan mijn bed zat dat het inderdaad toen al bezig was... Ook in school ben ik dagen misbruikt. Soms wens ik wel eens dat ik bij Suus mocht zijn... Ik zal nooit vergeten en ik was en ben zo gelukkig en jij en Wolfs daar zo goed rekening mee konden houden.. Niet zoals Jonathan.. Die me uitlachte en sloeg en zelfs meer... Als ik alleen maar stilletjes aan haar dacht. Ik ben blij dat ik nu weer een klein zusje of broertje heb gekregen, hij of zij zou ondertussen wel geboren zijn.. Een grote zus? Zou ik mezelf zo mogen noemen? Zou het kunnen? Dat hij of zij van mij gaat houden? Eva hou jij van mij? Het is vraag die dagen door mijn hoofd spookte. Ik hou wel van jou Eva, heel veel. Eva, ik weet niet hoe ik dit moet zeggen.. Ik vertrouw je.... Alsjeblieft beschadig dat niet.... Alsjeblieft blijf me zoeken.... Alsjeblieft kom me redden... Alsjeblieft... Stop pas met zoeken naar mij als je mijn lichaam hebt.... Alsjeblieft blijf sterk.... Alsjeblieft geef me dan een mooie uitvaart, waarop je spreekt.... Alsjeblieft geef niet op... Alsjeblief eef... Alsjeblieft..
Ik hou van je.. Ja, ik hou van je.. Ik mis je.. Je bent mijn voorbeeld.. Ik heb twee engeltjes bij me.. Suus en mijn broertje en zusje.. Ook heb ik jou, Gentle en Wolfs in mijn hart zitten, die ik altijd bij me heb. Alsjeblieft.. Laat je Gentle ook nooit in de steek? Laat je mij ooit in de steek? Alles spijt me, alles wat ik nog niet kwijt kon en je niet vertelt heb.. Misschien kan het wel nooit meer.
Je bent de sterkste vrouw die ik ken Eva, hou van me...hou.. van me.. Mamma... Mam, Ik hou van je en vergeet je nooit!
Deemsie

Dankje voor alle lieve reacties! Jullie maken mijn dag goed!! Dikke kuss mij💖

No trust - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now