Három

12.9K 657 15
                                    

LENA

Azt vettem észre, hogy Luke-ot nézem,ez pedig meglepett. Na nem azt mondom, hogy nincs mit nézni rajta. Az a borosta... Hogy tudja pont eltalálni, hogy ennyire szexisen álljon neki? És azok a kék szemek, mintha a lelkembe látna vele. És ahogy fölém tornyosul, mintha meg akarna védeni valamitől, és ez annyira... nem is tudom milyen, csak jól hangzott. Olyan puhának néz ki az ajka, vajon milyen lehet vele csókolózni? És az a piercing, ami édesen csillog a szája sarkában, nem zavarna? Minden bizonnyal nem. Ha Luke Hemmings-el csókolózhatnék, az sem zavarna, ha mellettünk törne ki az Etna. Elmosolyodtam.

- Mi van? - nézett rám értetlenül Luke. Na, egy pillanat alatt el tudja cseszni a szerelmetes hangulatomat.

- Semmi. - feleltem, majd elkaptam róla a tekintetemet. Cal és Michael tovább nyomták a vicceket, én pedig a kezembe temettem az arcomat.

- Hé, Clifford, ezt tegnap olvastam. - törölgette a szemeit Calum, majd elmondta az említett viccet. Mit ne mondjak, négyen néztük mozdulatlanul, az életünket átgondova a két röhögőgörcsöt kapott srácot, mire én úgy döntöttem, kimenekülök a frontvonalból.

- Lena, most jön a legjobb. - kiáltott utánam Cal, majd újra összegörnyedt Micahel hozzászólásától. Épp a teremből mentem volna ki, amikor egy kéz ragadta meg a vállam.

- Hova-hova? - nézett bele a szemeimbe Luke. Igen,ha jól láttam, Luke.

- Csak gondoltam, kimenekülök a két.. - tűnődtem el a megnevezésen.

- Balfasz közül? - nevetett fel Luke. Jesszus, azok a gödröcskék.

- Végülis.. - mosolyodtam el.

- Jöhetsz is vissza. - mutatott az órára. Valóban, a becsőngőig két teljes perc volt.

- Akkor ezt szívtam. - sóhajtottam fel, majd visszazarándokoltam a helyemre. Körülnéztem, hova ülhetnék a két, Luke szavaival élve, balfasz mellől, mire Hemmings a mellette lévő helyre mutatott. A lehetőséget, miszerint egész évben a szexi, félisten Luke Hemmings mellet ülhetek, nem hagyhattam ki, így a táskámat fölkapva melléslisszoltam. Ash felvont szemöldökkel nézett rám, mire én széttártam a karom. Ms. Smith csapta be az ajtót, aki az első nyelvemet, a németet tanítja.

- Üdvözlök mindenkit, remélem mindenkinek remekül telt a szünete, ésatöbbi. Bele is vágnék. - hadarta, és tényleg belecsapott. Egész órán bőszen jegyzeteltem, míg padtársam csak hátradőlve rajzolgatott a füzetébe. Kíváncsi lettem volna, hogy mit.

- Nem írod? - nyújtogattam a nyakam.

- Minek? Minden évben ugyanaról tolja a dumát. - felelte unottan.

- Aha, értem. - bólintottam,majd sebesen folytattam az írást. Mire kicsöngettek, szinte leszakadt a kezem, és csuklószorítóért könyörögtem. Előhalásztam az órarendem, és szemügyre vettem.

- Ash. - kiáltottam oda a bátyámnak, mire megfordult.

- Ha?

- Töri terem? - fintorodtam el, majd sóhajtva elindult felém. Luke a szemeivel követte a mozdulatsort, és rám nézett.

- Gyere, Lenny. - szerettem ezt a becenevet, főleg, hogy csak Ash hív így. Megragadta a csuklómat, és maga után húzva tört utat magának a tömegben. Egyébként erre szinte nem is volt szükség, hiszen a lányok szinte lehúzódtak az útból, miközben áhítozva nézték.

- Úgy látom, kapós vagy. - nevettem fel, de nem viszonozta.

- Én meg úgy látom, hogy te is elég kapós vagy, ha fogalmazhatok így. Vigázz magadra. - dobolt idegesen a lábával.

- Mi? - döbbentem le, mert fogalmam nem volt, mi a szarról beszél.

- Lényegtelen. - válaszolt, majd sarkon fordult, és eltűnt a folyosói tömegben.

Hemmo •hemmings• ✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang