Tizenhat

5.4K 353 6
                                    

- Na gyerekek - vágódott le Mikey az asztalunkhoz másnap. - Buli lesz pénteken nálunk.

- De... - kezdte Ash.

- Nincs de. Jöttök, ez nem is kérdés - pillantott körbe a társaságunkon.

- Ha lehetne egy észrevételem - próbálkoztam udvariasan.

- Nem lehet - szúrta közbe Michael. - Viszont kéne egy kis segítség.

- Mármint? - vontam fel a szemöldököm.

- Hozni kéne piát. Luke esetleg a bátyáid befűzhetőek?

- Szerintem igen - bólintott a szőke. - Ha meghívod őket, biztosan.

- Természetesen - vigyorgott Mike, majd beletúrt zöld hajába. A díszítésről is szót ejtett, mire becsöngettek.

- Mi a szarért ilyen rövidek a szünetek - morgott Calum, mire megpaskoltam a vállát, ő pedig elmosolyodott. A tesiöltöző felé vettük az irányt Ingrid-el. A fiúk a mellettünk lévő ajtón mentek be, ahonnan valami gépzene hallatszott. Elhúztam a számat. Amber éppen a leesett pólója után kitatott pucsítva, melltartóban. Kitártam az ajtót, ahol épp egycsapat fiú haladt el. Amber sikoltozni kezdett, ezzel még jobban felhívva magára a figyelmet. A fiúk nyálcsorgatva figyelték az akciót, ameddig Ingrid be nem csapta az ajtót az orruk előtt. Amber sértődötten felkapta rózsaszín pólóját, és csatlósaival együtt kivonult. Jó tudni, hogy nem egyszerre van tesink. Gyorsan átvettem a tesicuccomat, majd lassan fűztem be a sportcipőmet. Ingrid-el némán mentünk be a terembe, ahol a fiúk fociztak. Luke fehér pólót viselt, ami ráfeszült izmaira, és fekete tesigatyát. Még így is őrülten jól nézett ki. Futva odaintett nekem, aztán pedig egy erőteljes mozdulattal berúgta a kapuba a labdát. Lepacsizott a csapattársaival, majd kiült egy időre. Helyette Calum futott be a pályára. A tannő sebesen jegyzetelt valamit, szemüvege mögül ki sem nézett, így leültem Luke és Ash közé. Luke észrevétlenül végigvezette a tekintetét rajtam, Ash pedig üdvözlésként belebokszolt a vállamba. Aranyos, mit ne mondjak.

- Mizu? - huppant le a csapzott Michael.

- Kérsz egy fésűt? Esetleg egy kefét? Vagy egy fodrászati időpontot? - hecceltem szórakozottan, mire végigszántotta az ujjaival a haját. - Egyre jobb - motyogtam, mire a srácok felnevettek.

- Ez felért egy hajmosással baszod - túrt bele még egyszer vizes hajába. 

- Akkor hajszárítót? - mosolyogtam rá cseppet sem gúnyosan, mire kiöltötte rám a nyelvét. Csak felnőttesen. Luke nyomott egy puszit az arcomra, és leváltott egy másik srácot, aki lehuppant a helyére.

- Matt - nézett rám mosolyogva a fiú, miközben kinyújtóztatta a lábát.

- Lena.

- Szép név - tűnődött el.

- Köszönöm - feleltem. Itt abba is maradt a társalgásunk.


Mikor hazaértünk, egy kocsit találtunk a felhajtón. Zavartan néztünk össze Ashton-al. Beléptünk az ajtón, ahol anya omlott a nyakunkba.

- Anya - néztem rá. - Mit keresel itt? - ja, hogy nem is említettem. Anyu időközben munkát kapott LA-ban, így nagyon sokat volt távol. Persze apa a terhes Debby-vel volt elfoglalva. Na, nem mimtha eddig olyan sokszor látogatott volna.

- Nem is örültök? - kérdezte csalódottan.

- De, nagyon, csak váratlan volt - mosolyodtam el.

- Milyen nagyot nőttél - pillantott rám anya. - és milyen szép vagy.

- Köszönöm - kérdőn pillantottam Ashton-ra, de a tekintete ugyanazt az érzést sugallta. A tudatlanságot. Nem értettük, minek köszönhetjük a látogatást. Rosszat sejtettem.

- Üljetek le - így tettünk. Anya boldog tekintete felváltva cikázott köztünk.

- Mi az? - unta meg Ashton a némaságot.

- Velem kell jönnötök Los Angelesbe.

Hemmo •hemmings• ✔️Where stories live. Discover now