Négy

11.2K 633 3
                                    

LUKE

Csak néztünk. A folyosón közeledve Ashton hirtelen megállt, és az egész társaság szeme láttára beverte az egyik szekrényt.

- Hé. - szólalt meg halkan az egyik kilencedikes lány. -Az az én szekrényem.

- Inkább nyomd ki a krátereket a fejeden. - szólt oda gorombán Ashton, majd elviharzott. Michael értetlenül, letaglózva nézett.

- Ennek mi baja van? - akadt ki, és utána ment, mi pedig követtük. Én közben azon gondolkodtam, vajon Lena hol lehet. Az egyik kanyarba leváltam, és a suli déli szárnyának irányába indultam el.

- Hova mész, Luke? - torpant meg Calum.

- Öö - hezitáltam - csak mosdóba.

- Megvárjunk? - vonta össze a szemöldökét.

- Nem kell. - röhögtem el magam, mire tovább törték az utat a folyosón. Lena valami olyasmit említett, hogy a töriben lesz órája, így automatikusan arra indultam. Benéztem a ajtón, és Ingrid mellett pillantottam meg. Megtámaszkodtam az ajtófélfán, hagytam, hogy magától észrevegyen. A lányok zavartan pillantgattak rám, de figyelmen kívül hagytam őket. Mind olyan felszínes, és üres. Lehet, hogy szögegyenes a haja, és makulátlan a sminkje, attól még lehet olyan hülye, mint a segg. Ezzel szemben Lena.. Mogyoróbarna szemei szinte áthasítanak rajtam, fürtjei édesen keretezik az arcát. Mosolya pedig ugyanolyan, mint Ash-é, közvetlen, és barátságos.

- Hát te? - gondolatmenetemet Lena szakította félbe, én pedig lenéztem rá.

- Csak úgy.

- És a fiúk? - nyújtogatta a nyakát, nekem pedig kedvem lett volna belepuszilni.

- Ashtonnal. - komorodtam el.

- Történt valami? - agodalmat fedeztem fel a hangjában.

- Szimplán bevert egy szekrényt. - ismertettem a történteket.

- Mert?

- Mit tudom én. Nem közölte velem. - tártam szét a karom.

- Hol van most?

- Fogalmam nincs. - ráztam a fejem. Lena a mellkasomnál fogva tolt meg, én pedig erre nem készülve szinte kizuhantam a folyosóra, ő pedig nekem ütközött. Nevetve fogtam meg a derekát, és megtartottam, mielőtt óriásit zakózott volna előbb ő, majd én.

- Hol vannak? - nézett mélyen a szemembe.

- Mondtam már, hogy gőzöm nincs. - néztem rá vissza. Megragadtam a kezét, és arra indultam el, amerről jöttem. A kezei szinte eltűntek az enyémben, de hirtelen melegség töltött el, ahogy megfoghattam. Mi van veled, Hemmings? Két napja se ismerem ezt a lányt, aki ráadásul az egyik legjobb haverom húga, és bele is esek. Klassz.

- Ash! - kiáltott fel Lena, mikor megpillantotta a báttyát. - Mi  szar történt?

- Lenny - nézett fel Irwin, majd odasietett, és szorosan magához ölelte. Hogy én mennyire irigyeltem őt abban a pillanatban. - Ne borulj ki.

Hemmo •hemmings• ✔️Where stories live. Discover now