Húsz

5.2K 329 35
                                    

Patrick bulijára este került sor. Patrick a kosárcsapat vezetője, így nagy ember a suliban. Hülye mint a segg, de tapadnak rá a lányok. Luke nyolcra jött értünk, vállalta, hogy elviszi Ashton-t, Ingrid-et, és még engem is. Calum és Michael külön jött. Mikey és Ingrid egészen egy hullámhosszon voltak. Úgy láttam, románc van kialakulóban. De pszt.
Fekete, combközépig érő szoknyát vettem fel, mellé ujjatlan, Nirvana feliratos felsőt. A fekete bakancsomra esett a választasom, ugyanis nem volt kedvem magassarkúban tipegni egész este. Ha futni kell, legalább jól jön. És milyen igazam volt.
Pontosan nyolckor Luke ráfeküdt a dudára. Kinéztem az ablakon, és vigyorogva kiintegettem. A hajam egyenesen omlott a vállamra, sminkem most sem sikerült extrára. Csak a szokásos. Leszaladtam a lépcsőn, és kirohantam az ajtón. Ingrid ráérősen ballagott utánam, Ash pedig bezárta az ajtót. Beszálltam a hátsó ülésre, tudván, hogy úgyis kiűz a Luke melletti ülésről. Nyomtam egy gyors csókot Luke szájára, majd a két utastársunk is beült.

- Akkor induljunk - tette sebességbe az az autót Luke, majd rátaposott a gázpedálra. Tíz perccel később Patrickék fényárban úszó háza mellett fékeztünk le. - Leparkolok. Bent találkozunk - mondta, majd kirakott minket a ház előtt, és elhajtott parkolót keresni, mivel itt tömve volt az utca. A kertben találkoztunk pár taggal, akik már nem voltak szomjasak, így mind nagyon szerettek minket is. Maga a házigazda is az ajtó mellett cigizett.

- Csááá - leheletéből ítélve egy kis alkoholt már ő is fogyasztott. Patrick a nyakamba borult, mire megrökönyödve szorongtam a karjai közt. Miután elismételte párszor, mennyire szeret, kiszabadultam a karjaiból, és besiettem a házba. A konyha felé vettem az irányt, ahol részegek tömege fogadott. Páran újra nagyon szerettek mindenkit, és beleléptem valamibe, míg a hűtő felé igyekeztem. Csak remélni mertem, hogy nem hugyozott valaki ide.

- Hol van sör? - a srác kicsit imbolygott, így adtam neki almalevet, aminek kísértetiesen hasonlított a színe a sörhöz. - Kösz - ivott bele. - Te, ez milyen sör?

- Almás - vágtam rá.

- Áhá - véleményem szerint "aha"-t akart mondani, de fél perccel később felfeküdt a konyhapultra, kiesett a kezéből az almalé, és nyitott szájjal aludt el. Így inkább nem kérdeztem semmit, csak csendben öntöttem magamnak egy kis kólát, és a nappali felé indultam. Valaki hátulról hirtelen megragadta a derekamat, és átölelt.

- Hmm, Sarah - dünnyögte, azt hiszem Tom.

- Tom. Lena vagyok.

- Lena? Ó. Nem baj - mondta, majd tovább ölelgetett. Mosolyogva lelöktem magamról a kezét, mire óbégatni kezdte Sarah nevét. Kellemes párkapcsolat lehet. Leültem a kanapéra, és egy Greg nevű sráccal beszélgettem, aki kivételesen nem volt elázva. Még.

- Kérsz gyerekpezsgőt? - röhögött fel Greg, mikor felemelte az üveget az asztalról.

- Ha nem almás, akkor nem - nevettem.

- Szőlős.

- Pff - húztam el a szám. - Viszont az a brownie jól néz ki.

- Óvatosan vele. Patrick brownie-jai általában tele vannak cuccal.

- Cuccal? - ráncoltam a szemöldököm.

- Tudod. Fű.

- Jaaa. Akkor kihagyom - görnyedtem vissza a kanapére.

- Várj. Hozok neked valamit - ugrott fel Greg, és elsietett. Körülnéztem. Michael és Ingrid a táncparketten...vonaglottak? Inkáb elkaptam a fejem. Calum egy fiúcsapattal röhögött, Ashton pedig épp valami alkoholos üveg alján tartott. Greg hamar visszaért, egy gőzölgő valamit tartva a kezében. Átnyújtotta a szalvétába csomagolt kaját.

- Panini. Isteni, kóstold meg - mosolygott rám. Beleharaptam a meleg szendvicsbe, és elkerekedett a szemem.

- Mmm. Ez mennyei - motyogtam teli szájjal. Gyorsan befaltam az egészet, és megköszöntem a vacsorát a sràcnak. - Mindjárt jövök.

- Oké - felelte, én pedig felálltam.

- Patrick, mosdó merre van? - nyújtogattam a nyakam.

- Emelet - üvöltötte.

- Kösz - felmentem a lépcsőn, és benyitottam az első szobába. Rózsaszín, vattacukros lányszoba. Nem is tudtam, hogy Patrick-nak van egy húga. A következőben egy kisebb könyvtár volt, így a harmadiknál próbálkoztam. Egy párra nyitottam rà. Azonban nem siettem ki, mivel egy szőke fejet vétem felfedezni. Luke. Alatta pedig... Amber.

Hemmo •hemmings• ✔️Onde histórias criam vida. Descubra agora