24. - Love makes us lovers

4K 143 2
                                    

„Normálne mi príde divné že ľudia ma začínajú mať radi." hlesol mierne zamračene Jonathan a potom sa opravil, „Nie radi. Že ma vôbec akceptujú."

Zasmiala som sa, podišla k jeho stoličke, kde sedel už dve hodiny nad papiermi. Automaticky sa narovnal a ja som mu sadla do lona. pohladila som ho po líci a on si ma majetnícky objal okolo pásu.

„Zvykneš si."

„Neviem. Trochu sa obávam. Vieš, teraz ma akceptujú. Ale neskôr ma možno budú mať aj radi." povedal precítene, no vedela som, že to iba hral. Vtisla som mu pusu na čelo.

„Dokonca, ja sa ešte aj dočkám, že ma môj brat bude mať rád." povedal tak šokovane, že by som mu to aj bola uverila, „Už len to, že po nás nepozerá ako po špinavých túlavých psoch, keď nás vidí spolu je pokrok."

„No vidíš. Aj tak by ste si možno časom k sebe našli cestu." prehrabla som mu vlasy a on ma len skúmal.

„Áno, dvaja starí devädesiatnici na vozíčkoch hrajúci kroket." povedal a obaja sme sa zasmiali. Načiahol sa ku mne hlavou a dokonale si privlastnil moje pery. Jemne, no zato vášnivo.

Trochu som sa odtiahla aby som mohla lapiť dych: „Nemáš na niečom pracovať?" opýtala som sa a hlavou mykla za seba na tie papiere.

„To počká." povedal a znova sa načiahol po ďalší bozk, no ja som sa odtiahla.

„Nie, nebudem ťa už rušiť." povedala som a vyslobodila sa z jeho objatia. Tíško som za sebou zatvorila dvere a keď som prišla do svojej izby, nohou som dvere zavrela a stiahla si dolu tričko a legíny. Keď Jonathan pracuje a Vanessa ešte vyspáva dlhý večer, ja si zatiaľ doprajem sprchu. Zhodila som zo seba aj posledný kúsok oblečenia čo skončil na posteli pri ostatných a obalila sa osuškou. S úsmevom som si privoňala ku gerbere ktorá rozvoniavala v sklenenej váze na nočnom stolíku vedľa postele. Vybrala som sa do kúpeľne a pred zrkadlom som si vyberala gumičku s bolestným výrazom, keďže sa mi do nej zaplietli vlasy.

„Počkaj." zasmial sa Jonathan, ktorý sa znenazdajky objavil do dverách.

„Čo tu robíš?" opýtala som sa prekvapene.

„Chcel som si dopriať pauzu." usmial sa a vytiahol mi gumičku. Zahrabol mi do vlasov a prstami ich prečesal. Dal mi ich bokom a začal ma bozkávať na krku, pritom si rozopínal šikovne gombíky na košeli. Nohavice mal už na zemi. Hneď na to aj košeľu. Posledný kúsok jeho oblečenia skončil na zemi a stiahol mi dolu osušku. Otočil si ma k sebe a vrhol sa na moje pery. Pritiahol si ma za pás k sebe a veľmi rýchlo sme skončili pod horúcou sprchou. Prvý krát, som sa cítila pri ňom tak voľná. Akoby mi narástli krídla. Žiadne putá či povrazy. Ale i tak to bol on, kto tu velil a ja som sa mu s radosťou poddala. V uzavretom priestore sprchy sa para usádzala na sklených bokoch. Preplietol si so mnou prsty a ruky mi oprel o sklo pri hlave. Začal ma bozkávať vášnivo na krku, načo som si len uvoľnene oprela hlavu o sklo. Ústami sa posúval stále nižšie a panvou sa jemne posúval na mojej. Zavzdychala som a cítila na dekolte, ako sa jeho pery usmiali. Nečakane ma zdvihol zo zeme, takže mi neostalo nič iné, iba si omotať ruky okolo jeho krku, aby som nespadla napriek tomu, že by ma bol schopný udržať. No ešte nečakanejšie bolo, keď do mňa vnikol. Hlasno som zastonala a naše panvy do seba pomaličky dosadli. Slastne som vydýchla, pozrela do jeho hnedých očí plných túžby a usmiala sa. Pomaly sa začal pohybovať panvou a naše nepravidelné dychy sa strácali vo zvuku tečúcej vody, ktorá nám stekala od korienkov vlasov po celých telách.

Zahryzla som si do spodnej pery, načo on rázne zareagoval. Oprel ma o stenu, až i zo studených dlaždičiek nabehli zimomriavky a začal rázne prirážať. Začala som mu nahlas pravidelne vzdychať a videla som ten jeho sebavedomý, majetnícky a spokojný výraz. Prestala som si hrýzť peru a hneď nato som na nej ucítila tie jeho. Jazykom si vydobyl vstup, zatiaľ čo ja som až mierne nadskakovala každým jeho vniknutím a vzdychy sa mi predierali z úst aj počas nášho bozku.

In the power of the mafiaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora