27. - Mrs Wanner?

3.6K 160 0
                                    

Všetky veci nechal tak a už sme bez slova smerovali do jeho izby.

Zatvoril za nami dvere, chytil ma za plecia a už ma tlačil k posteli, div som sa nepotkla. Postáli sme pri posteli a on ma pustil.

„Vyzleč sa." hlesol a prešiel k jednej zo skríň. Na chvíľu som zapochybovala, či som spravila dobre, no napokon som už len poslušne sedela na posteli s kôpkou oblečenia pri nohách. Zdvihla som k nemu pohľad. Laná položil vedľa mňa a tvár mi vzal do rúk. Vášnivo sa vrhol na moje pery a nedal mi vydýchnuť. Keď sa odsunul, pohladil ma po líci a usmial sa. Aj mňa moje pery zradili. Pokynul nech si ľahnem a ja som už zo zvyku nastavila ruku ku každému rohu. Pomerne rýchlo prechádzal od jedného rohu k druhému, až som mala aj nohy každú zvlášť priviazanú a dokonca na dva krát. Raz nad kolenom o bok postele a raz pri kotníku. Sadol si, nahol sa ku mne a vtisol mi bozk na čelo. Vlasy mi všetky nad nad hlavu a ja som sa pohodlne oprela o mäkký vankúš nasiaknutý jeho vôňou. Nočnou škraboškou mi prikryl oči a pobozkal ma. Znova ma to zneistilo, no ako sa tak presúval bozkami od mojich pier po mojom krku, trochu som sa uvoľnila. Cítila som ako sa postavil a potom nič. Čakala som a už som si myslela, že ho ohlásim, či neodišiel, lebo potom by som sa asi zbláznila. Vystalo by to z neho?

Niečo ma pošteklilo na pravom pleci, až som sa prekvapene mykla.

„Dúfam, že nie si šteklivá." povedal provokačne hrubým hlasom a mne myklo kútikmi úst.

Pierka sa posúvali od jedného pleca k druhému, cez cestičku medzi prsiami až k pupku. Nevedomky som pootvorila ústa a hneď som si aj vyslúžila krátky bozk. Pierka mi začali prechádzať po prsiach a ja som popri občasnom mykaní zastonala. Prešiel mi nimi po ruke a ja som ňou trhla a zasmiala sa. Pierka si ďalej razili cestu po mojom hrudníku, až sa začali posúvať po mojej ľavej nohe, zvlášť pri stehne som nohou trhla, ale žiadny účinok. Jonathan tam ešte naschvál prechádzal pierkami hore dole, na čo som sa vrtela, ale márne. Tak isto sa pohyboval po druhej nohe, až som si s úsmevom zahryzla do spodnej pery. Odrazu šteklenie prešlo a ja som si mohla vydýchnuť. Náhle som zacítila ako mi jedným pierkom prechádza od podbruška úplne dole. Zavzdychala som a ruky i nohy skrčila, no o veľa nie, pretože nohy mi Jonathan starostlivo pripevnil.

Práve pre toto.

Začal mi pierkom prechádzať po citlivom mieste a moje vzdychy sa miešali so smiechom a mrnčaním. Jonathan si to zrejme užíval, ako vždy, pretože si dal záležať na každom pohybe a dráždil ma čoraz viac, až mi to dlhej dobe, po dlhých možno i desiatich minútach prišlo neznesiteľné.

„Jonathan." zamrnčala som a pod viečkami sa mi tlačili slzy. I tak pokračoval.

„Jonathan prosím," žobronila som a nohy sa mi triasli od kŕčov, „Dosť."

V tom prestal.

„Nebolo to až tak ťažké povedať, Alisson." ozvalo sa mi nad hlavou. Hrudník sa mi prudko dvíhal a klesal. Bola som udýchaná, no ani to nebránilo Jonathanovi zmocniť sa mojich pier, čím mi sťažil dýchanie. Potiahol mi spodnú peru a pustil. Jeho ruka prešla od môjho krku cez trup až medzi nohy a ja som hlasno zvolala, keďže po toľkom dráždení som cítila aj najmenší dotyk. Začal sa prstami pohybovať.

„Jonathan." hlesla som umrnčane ale on ma dokonale umlčal bozkami a cítila som, ako sa nado mnou obkročmo opieral. Mykla som hlavou do boku, čím som prerušila bozk a on ma prestal dráždiť.

„Chcela si hru, tak ju neruš." povedal potichu pri mojom uchu.

„Vravel si, že si pri mne mierny." hlesla som. Teraz mi to tak neprišlo.

In the power of the mafiaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz