Cap 4 Amanta

5.5K 257 7
                                    

Când se îndepărta de Maria, după câțiva pași primi un sms. Simți telefonul cum vibrează în buzunarul pantalonului. Se încrunta, era târziu, spera sa nu fie de la birou. Asistenta lui avea obligația sa fie la dispoziția lui și să îl anunțe 24 din 24 de ore. Zâmbi când își aminti de ea, era o femeie foarte competenta. Antonia, căci așa o chema, era blonda..micuță de statură, dar cu o silueta de invidiat. Bine, nu de asta o angajase... femei sexi găsea pe toate drumurile, ci din cauza Cv-lui ei impecabil. Iar cv-ul ei nu mințise era într-adevăr o profesionistă. Se putea baza pe ea în orice situație. Dar acum, spera să nu fie ea. Deja avea destul probleme, dacă mai apăreau și altele ar fi urlat. După întâlnirea neprevăzuta cu monstruletul, era foarte încordat și indispus. Nu dorea decât sa ajungă acasă să facă un duș și să uite confruntarea dezagreabila.

Încruntat Severus lua telefonul și il deblocă. Când citi sms-ul simți cum se detorsionează: era Elena, amanta lui. " Iubitule, te aștept fierbinte joi în pat cu o sticlă de șampanie. Și pe lângă baia spumoasă, te vor aștepta și alte surprize..." Gândindu-se la surprizele care îl așteaptă, simți cum se întărește. Da, ea putea sa îi alunge tot disconfortul creat de.. mârâi în sinea lui când își aduse iar aminte de conversația de adineauri. În drum spre mașină închise ochii și o văzu pentru câteva clipe pe Elena. Era o roșcată superbă, picioare lungi..kilometrice și niste sâni ca niște pere, care se potriveau perfect in mâinile lui. O cunoscuse, acum 3 ani, la o petrecere. Pusese imediat ochii pe ea, o dorise din primul moment. Parcă o și vedea stând la bar, îmbrăcată într-o rochie simplă, elegantă, cu un machiaj natural care îi scotea în evidență buzele roșii ca focul. Simți cum înghite în sec când își aminti privirea ei asupra lui. Parcă timpul se oprise în loc, pentru câteva secunde nu mai stiuse cine era prada: ea sau el? Oricum nu contase, pentru că nu îl dezamagise.
Elena era prin definiție o femeie superbă, energică, nesatioasa și inventiva. Și pe lângă toate aceste lucruri mai era și deșteaptă. Pentru că își daduse din timp seama ca el, Sirius Severus Black, nu poate fi fidel nici unei femei, iar ea fără scandal, doar prin senzualitate și istețime îl făcuse să revină iar și iar la ea. Ca dovadă ca erau împreună de 3 ani. Joia era ziua lor, se vedeau mai ales în această zi din cauză că el era un bărbat foarte ocupat, iar ea înțelesese acest lucru si nu se plansese. Severus zâmbi: "poate ar fi bine să îi fac eu o surpriză și să mă prezint acasă la ea" dar scutură din cap la acest gând. Unu că nu putea, avea o grămadă de dosare de studiat și acte de completat, iar doi era că nu dorea ca nimeni să își dea seama de tulburarea lui, în realitate de căsătoria lui. Elena, imediat ar fi realizat că ceva nu e in regulă pentru că aproape niciodată nu se prezentase la ea neanunțat, nu îi statea in fire.

Severus oftă, din pacate,oricât ar fi dorit să fie în brațele Elenei nu putea. Era constrâns să meargă fie acasă si să doarmă la cât era de obosi, fie să meargă într-un club ca să își facă de cap, sau să se ducă la birou ca să se înmormânteze în dosare. Oftă, alesese ultima variantă.
Trase mașina în parcarea clădirii, salută portarul de noapte și se îndreaptă cu pași hotărâți spre birou. Totul era pustiu, luminile stinse, dar oricât încerca să se concentreze la dosarul din fața lui nu putea. Mintea îi fugea la cu totul și cu totul altceva. Poate nu fusese o idee atât de buna să vină aici. Se uită la ceas, era ora 11pm și nu avea nici un chef: nici să meargă acasă, nici sa doarmăl nici să se distreze cu o tipa, nici să lucreze, nici sa bea... să bea un whisky, hmm asta parcă da. Rectfica repede..da! Clar, să bea avea chef!

Dupa al treilea pahar, stând tolanit pe fotoliul de piele se trezi în cameră cu Marc, fratele lui.
- Nu mi-a venit sa cred, spuse el, când am văzut că toată clădirea dormea, dar numai biroul tău în întuneric lumina.
- Mereu ai fost poetic, așa le amețești pe tipe cu poezii?
- Vorbind de fetițe, hai in club!
Severus se uită la paharul cu whisky, la culoarea de chihlimbar a licorii și spuse sec:
- N-am chef de nici o pi*da.
Marc pufni.
- Dar ce ai azi, omule, ce ai pățit?
- La ce ai venit? -Dadu pe gât restul de alcool- hmm ... bani nu am!
- Ma jignești Black, când ți-am mai cerut eu bani?
- Ieri! - se uită când la sticlă când la pahar și hotărî să bea cu sticla- Da Marc, ieri mi-ai cerut bani. Cecul nu îți mai ajunge. .. pe care-l primești lunar.
- Mărunțiș frate, mărunțiș! Acuma serios, când ți-am mai cerut bani în adevăratul sens al cuvântului?
Se așează în fața lui Sirius pe canapea.
- Ieri, spuse rece, când ai să îi faci tu...atunci am sa cred ca tine că e doar mărunțiș, până atunci - făcu o pauză,iar apoi vocea lui sună ca un tunet - Nu vei mai primi nimic de la mine!
Marc făcu ochii mari, înghiți în sec și adaugă repede:
- A.. hai să nu luăm decizii pripite la supărare. Ești cam supărat, ce s-a întâmplat?
- Sunt supărat și foarte serios. M-am săturat să întrețin lipitori. Așa că, fă bine, și mișcă -ți fundul afară din biroul meu până nu te dau afară chiar eu!
- Oook... văd că nu se poate vorbi cu tine. Eu ... am plecat!
Ieși cât putu de repede din cameră.

Severus rămase sigur, defapt era el și whisky-ul care în ultimele zile devenise un foarte bun amic. După ce mai lua o înghițitură, bagă mâna in buzunar și lua telefonul Samsung S6. Ofta, era 2 am ceasul, așa că fără să se gândească prea mult formă numarul Antoniei:
- Te-am trezit? -o intreba cu răutate în glas-.
- Nu, domnule Black, vă rog spuneți. - Severus își dădu ochii peste cap, chiar și la ora asta târzie tonul ei era profesionist și sigur. Zâmbi, dar dacă i-ar trage-o o noapte întreagă, cum ar mai fi atunci tonul ei? Alunga acest gând, bause prea mult.
-Maine să o suni pe contabilă să îl taie de pe statusul de plată pe Marc. Din acest moment, nici un ban nu îi va mai fi virat în cont. Tot mâine, dimineață la 7, să iei costumul de la spălătorie și să mi-l aduci la birou. Atât.
- Am înțeles! O noapte frumoasă domnule. ..
- O secundă, când vii mâine adu-mi și niște pastile de cap. Știi. .. ce iau femeile de obicei, sunt experte!
- Atât?
- Da, noapte buna!
- Noapte buna domnule Black.
Cu o bufnitura răsunătoare picioarele îi ateriza pe birou, ca apoi cu privirea fixată într-un punct bău toată sticla.

În tot acest timp nici Maria nu putea să doarmă. Aflase adresa lui și debia aștepta să își cumpere rochia mult dorită, care o va elibera din logodna nesuferita. Pentru că ea era sigură că poimâine legătura nu va mai exista.
Așa că joi veni repede!

-----------------------------------------------
Vreau să vă urez Crăciun fericit!
Sper să vă placă, aștept părerile voastre și voturile.
Crăciun fericit!

Allaria

Maritata cu Forța Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum