3.kapitola (venku s Riley)

141 12 0
                                    

Z pohledu Stelly

Mami můžu jít ven s Riley? Volala jsem na mamku. Stello můžeš proč by ne :). Ok mami ahoj večer. Ahoj Stello. Šla jsem si vzít svoje nové tenisky. Vyšla jsem z domu a šla jsem asi 4 minuty k Riley. Riley bydlí odemne docela kousek. Přešla jsem delší ulici a došla jsem k Riley. Jako vždy jsem vylezla na velký strom ,abych zaťukala na okno kde má pokoj. Zaťukala jsem, a ona po chvilce otevřela okno. Ahooooj Stello usmála se na mě. Ahoj Riley jdeš ven? Zeptala jsem se, jen odpověla jasně jen se převlíknu čekej na mě dole dneska vyjdu dveřmi :D. Jasně zasmála jsem se u toho. Slezla jsem ze stromu a po chvilce vylezla i Riley. Společně jsme šly ke skateparku kde bývají naši kamarádi. A jediný kdo tam byl byl Danny. Kluk po kterém jede už od 6.třídy Riley. Je vážně hezkej Riley hodně moc přeji aby ho dostala.Ahoj holky přišel k nám a obejmul nás. Mám ho
ráda ,ale jako kamaráda. Ahoj odpověděly jsme zborově s Riley. Danny pujčíš mi skateboard? Zeptala se Riley Dannyho. Jasně Riley. Usmál se na ní a pujčil jí skateboard a Riley jela na rampy. Riley vylezla na jednu z ramp a sjela jí ,seskočila a přijela zpátky k nám.Šli jsme s Dannym k Dannymu domu , aby si odnesl skateboard. Přecházeli jsme přechod a já za sebou slyšela volat Dannyho s Riley ať stojím, a já šla asi uprostřed přechodu jsem se otočila a najednou jsem viděla jen černo.

Z pohledu Riley
Šli jsme přes přechod já a Danny jsme volali na Stellu, ať stojí a ona neposlechla a šla dál. Uprostřed se otočila a najednou do ní narazí auto a hned jí obělo a jelo dál. My s Dannym jsme k ní běželi. A snažili jsme se jí vzbudit,byla v kómatu. Danny zavolal záchranku popsal co se stalo a čekali jsme až přijede záchranka. Chytla jsem Stelly jednu ruku a já jsem se hned rozbrečela a Danny mě vzal do jeho objetí a utěšoval mě. Cítila jsem jak mi kápla slza na rameno poznala jsem že i Dannymu se chce brečet. Pak jich na mě káplo víc a už jsem poznala že už ty slzy nezvládl udržet. Záchranka přijela a záchranáři jí dali na nosítka odvezli do záchranky. Já se zeptala jestli můžeme ject taky a oni že jo. Sedli jsme si do záchranky a jeli do nemocnice.

Na obrázku Riley (tu fotku jsem změnila)
Doufám že se vám líbí můj příběh

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now