17.kapitola

65 8 0
                                    

Z pohledu Sama
Koukali jsme na film a Stella najednou lehla. Já se koukl co jí je a ona spala,tak jsem jí nechal spát. Až skončil film bylo 6:00. Sundal jsem si kalhoty nastavil budík a lehl jsem si k ní. Nemohl jsem usnout, ale proč? Furt jsem myslel na to že Stella leží vedle mě. Miluju jí, ale řeknu jí to později. Usnul jsem a zdál se mi sen.

Same davej pozor. A já padl na zem. Lidé se mě snažili oživit,ale nešlo jim to. Když jsem měl pohřeb brečela má rodina, přátelé a hlavně Stella. Stella měla proslov a řikala tam. Same budeš mi tu chybět miluju tě vždycky jsem ťe milovala a to muselo dopadnout takhke.

Vzbudil jsem se šokem že jsem umřel a šokem co mi řekla Stella. Dlouho jsem to tam rozdýchával ,až jsem se uklidnil šel jsem spát. Probudil jsem se až ráno na budík. Vedle mě se ihned probudila Stella. Dobré ráno. Řekl jsem jí ospalim hlasem. Otevřela oči a byla překvapená že spí tady. Dobré a jakto že jsem tady? Protože jsi tady usla při filmu. Aha to je divný že ani nevim že jsem usla u filmu. Řekla překvapeně. Mnooo... Tak na to odpověď nemám. Řekl jsem se smíchem v hlase. A rychle je škola. Stella vyskočila vzala si bundu a řekla. Já půjdu domu se převlíct a tak čekej na mě u našeho baráku. Jo počkám.

Vyšla z domu a běžela k sobě. Já se převlékl do čistého prádla a šel si vyčistit zuby. Vyčistil jsem si zuby vzal batoh do školy a šel se dolu najíst vzal jsem si cereálie.

Dojedl jsem a šel čekat na Stellu. Po pár minutách vyšla a říká. Nestíhame musíme utíkat na autobus. Tak jsme utíkali.

Doběhli jsme na zastávku, kde stála Riley. Ahoj řekli jsme všichni. Kde jsou ostatní. Zeptala se Riley Stella. Takže.. Napínala Stellu Riley. Bill kouří s Markem za rohem a Danny to nevim. Aha. Řekla Stella. Už to jede. Řekl jsem. Ne to je jinam. Zasmály se tomu holky. Aha a tenhle? Ukázal jsem na autobus , který vyjížděl ze zatáčky. Jo tenhle jo. Řekla Riley. Kluci jede to. Vyšli ty kluci. Jednoho znám to je ten Mark jak jsme si včera povídali na lavičce a toho druhého už neznam. Ahoj. Řekli mi s úsměvem. Ahoj. Odpověděl jsem.

Nastoupili jsme oni si sedli na čtyřku , tak jse si sedl sám.

Z pohledu Stelly
Já si k němu přisednu ať tam není sám. Řekla jsem jim a šla k Samovi. Same můžu si přisednout? Jo. Odpověděl a dal na stranu batoh. Celou cestu jsme byli ticho. On byl dneska nějaky jiný co se mu stalo. Je smutný, ale proč, že jsem tam usla? To ne.

Same? Mno... Co je z tebou jsi nějaký smutný. Řekla jsem smutně. Zdál se mi hrozný sen. Jaký?to už říkat nemusím snad ne? Řekl tak zoufale že jsem mu řekla ať mi ho řekne. Když mi dovyprávěl ten sen na sucho jsem polkla. Tak to mě mrzí. Řekla jsem a dala mu ruku na rameno. Nemusí je to jen sen a já nejsem smutný jen přemýšlím. Zasmál se u téhle věty co vypustil z pusy. Ale vypadal jsi tak. Řekla jsem rázně. Vypadal ,ale nebyl. Jojo chápu. Usmál se na mě a bylo dlouhé ticho.

Dojeli jsme a všichni jsme se rozloučili s Billem. Společně jsme šli do školy a na chodbě jsme se rozdělili, protože já mám francouštinu s Riley a Sam má Němčinu a Mark je ve vyšším ročníku.

Doufám že to budete číst až do konce.

Bláznivá PuberťačkaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora