15.kapitola( 1.den školy)

69 7 0
                                    

Z pohledu Stelly
Stello...Stello... Staaaveeej školaaa. Vzbudil mě někdo. Já rychle otevřela oči a vyskočila z postele, ani jsem nestihla postřehnůt kdo mě vzbudil. Běžela jsem k židli ,kde už jsem měla připravené oblečení spodní prádlo jako vždy,džíny, černé tílko a černou mikinu. Šla jsem do koupelny a oblékla jsem si to na sebe. Pyžamo hodila do špíny. A šla jsem se k umyvadlu učesat a namalovat.

Běžela jsem po schodech do kuchyně se nasnídat. Tentokrát jsem si vzala jen banán. Vrátila jsem se do pokoje a vzala si svůj batoh do školy. A vrátila se dolu. Nandala jsem si své vansky. Vzala jsem si klíče od domu vyběhla jsem z domu a běžela směr autobus. Musím jet autobusem jinak bych to nestihla.

Měla jsem to jentak tak jinak by mi ujel. Nastoupila jsem zaplatila a uviděla jsem už sedět vzadu Riley s Billem, s Dannym a s Markem. Riley jde s semnou a Mark jde taky. Mark a Bill chodí do školy která je hned naproti té naší takže.... Ahoj. Pozdravila jsem a přisedla si k nim na pětku. Ahooooj. Odpovědeli mi. Zase nestíháš prcku. Řekl Mark a u toho mi rozcuchal vlasy. Jsem docela malinká proto mi tak říká .Hey neříkej mi prcku a na vlasy mi nešahej. Řekla jsem uraženě a skřížila si ruce na prsou. Dobře "prcku". To prcku zdůraznil já to raději celou cestu ignorovala.

Vylezli jsme a s Riley a s Markem jsem se vydala ke škole. Každá třída šla ke své učitelce. Aspoň že vim jak vypadá má třídní učitelka jinak bych nevěděla kam jít.

Tak ahoj holky teda Riley a prcku. Řekl Mark a zase mi rozcuchal vlasy. Šel ke své třídní učitelce on je ve čtvrťáku. Holky okolo něj oblézaly , ale on mezitim koukal se zoufalstvím na nás, jako kdyby to co mu ty holky dělaj nechtěl. Mark je hezkej mno... Ale oblejzat by ho ty holky furt nemuseli oblejzat když si to nepřeje.

Šly jsme s Riley k naší učitelce. Sam tam ještě nebyl. Chtěli jsme jít do školy ale v tu chvíli přibíhal Sam. Některé holky z něho vlhly a některé na něj čuměli s otevřenou pusou já koukala z otevřenou pusou, protože on vypadal tak sexy.

.Přiběhl k nám a udýchaně řekl. Sam Williams těší mě. Stello on je fakt hezkej. Řekla mi Riley. Já ho znám. Odpověděla jsem jí s klidným hlasem. Koukala na mě s otevřenou pusou.

Šli jsme do budovy školy a zavedla nás ke skříňkám
Ve skříňkách už byl strčen klíček. Já měla skříňku vedle Riley a Sama. Šli jsme do naší třídy. Naše třídní učitelka je prej hodná , až na to že nikdy nemohli sedět s kým chtěli nám ráno říkal Mark. Chtěla jsem si sednout k Riley , ale učitelka hned. Ne.. ne.. ne ty si půjdeš sednout támhle do zadu. Sedla jsem si a ona zatím rozsazovala lidi.

Sam přišel později. Učitelka ho poslala ke mě. Tak s ním budu sedět na biologii, přírodopis a na výtvarku, protože máme tuhle učitelku.

Doufám že se líbí.

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now