9.kapitola

95 6 1
                                    

Z pohledu Stelly
Ráno jsem se probudila a opatrně vstala ,abych nevzbudila Ruby. Šla jsem do koupelny, vlezla jsem si do vany a začla jsem se sprchovat. Umyla jsem si i vlasy.

Vylezla jsem z vany a šla jsem se převlíct. Vzala jsem si na sebe šedé posrávačky se světlomodrým nápisem live , světle modrý tílko a samozřejmě spodní prádlo a ponožky :D.

Vrátila jsem se zpátky do koupelny. Dala jsem si make-up , korektor, pudr , řasenku a jemnou rtěnku. Učesala jsem si vlasy a nechala je přírodně uschnout.

Z pohledu Ruby
Probudila jsem se a šla jsem do koupelny. Vlezla jsem do vany a začala jsem se sprchovat. Umyla jsem si i hlavu.

Vylezla jsem z vany na dlažbě jsem se rozplácla ,protože mi to podjelo. Usušila jsem se a hned obmotala osušku okolo pasu. Šla jsem do svého pokoje, abych se převlékla. Vzala jsem si na sebe spodní prádlo jako vždy :D, obyčejné černé legíny a bílé tílko s černým nápisem " I love you".

Šla jsem do kuchyně se naobědvat , protože už bylo k ničemu snídat ,když bych hned po tom měla oběd. Sešla jsem schody a už na mě mamka volala, ať jdu jíst. Sedla jsem si k jídelnímu stolu a začla jíst rajskou omáčku. Holky dneska jdeme k tim Williamsům. Ano my víme. Řekli jsme naráz se Stellou.

Na obrázku Stella
Doufám že se vám příběh líbí

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now