20.kapitola

54 7 0
                                    

Z pohledu Stelly
Probudila jsem se a vylezla jsem z postele. Převlékla jsem se do černých džín, bílého tílka,černé košile a bílých tenisek. Šla jsem dolu se nasnídat dala jsem si cereálie a mlékem.

Dojedla jsem a vrátila jsem se zpátky nahoru. Vlezla jsem do koupelny kde jsem se učesala dala vlasy do drdolu a namalovala se. Šla jsem si připravit batoh do školy, protože jsem na to večer zapoměla. Koukla jsem se na rozvrch a zjistila jsem že máme Angličtinu, matematiku, biologii, fyziku, chemii a tělák. Dala jsem si věci do batohu a vzala si i vak na tělák.

Seběhla jsem schody a vyšla z domu. Hey Stello čekej na mě jedu taky autobusem. Volal na mě Matt když jsem chtěla zavřít dveře. Jo ,ale dělej.

Matt seběhl schody nandal si boty a vyšel ven. Šli jsme společně na zastávku. Tak jak se máš? Zeptal se mě. Jdu do školy blbě. On se na tom jen zasmál a pokroutil hlavou.

Došli jsme na zastávku kde už stála Riley, Danny a Mark. Ahoj. Řekli jsme si navzájem. Kde je Bill? Zeptala jsem se Riley. Kouří. Ten bude kouřit snad furt. Matt si sedl do budky a vytáhl si Iphona s kapsy. A volal s nějakou holkou. Já jsem ho už potom ignorovala. Ahoj. Řekl Sam a přišel k nám. My mu pozdrav opětovali.

Přijel autobus a my do něj nastoupili. Sedla jsem si s Mattem a hned vedle byl Sam, tak jsem vyndala nohy do uličky a začala jsem si povídat se Samem.Matt mě vystrčil ze sedačky a já spadla. Co děláš Matte? Jdu vystupovat. Tak to nemohl říct to je debil. Pozdravil nás a vystoupil.

Jsem ve škole u skříněk a jak mě včera ten debil jak mě strčil přišel znova. Ahoj kravko. Přišel a vlepil mi facku. Hey ty aspoň by jsi mi mohl říct jak se jemnuješ když mě mlátíš a ani mě neznáš. Otočil se a dal mi pěstí. Já spadla na zem a nic nevnímala. Omdlela jsem tam, kéžby by tu někdo byl ,ale nebyl, proto mi ublížil byli jsme tu jen my dva ostatní měli hodinu, kdyby jsem si nezapoměla sešit od angličtiny tak bych tu nebyla.

Z pohledu Sama
Zdálo se mi to divný že tu Stella ještě není, tak jsem zvedl ruku a zeptal jsem se. Pani učitelko můžu jít na záchod? Ano Same. Vyšel jsem ze třídy a šel jsem ke skříňkám , protože říkala že si zapoměla sešit tak si skočí do skříňky.

Došel jsem ke skříňkám a uviděl jak Stella leží na zemi. Rozeběhl jsem se k ní. Stello....Stello... Proberse potřebuji tě.... Prosím .... Neopouštěj mě. Stékala mi slza a za ní už další a takhle to bylo pořád dokola.

Z pohledu Stelly
Jemně jsem přiotevřela oči a nedemnou klečel Sam a měl dlaně na obličeji a vzlykal. Chtěl si stoupnout ,ale nešlo mu to takže si zase klekl. Dala jsem mu ruku na stehno a on tím zjistil že jsem vzhůru. Chytl mi ruku a snažil mě zvednout,ale nějak to nešlo , protože ani jemu samotnému nešlo vstát. Já si sedla a obejmula jsem ho kolem krku a začla jsem vzlykat. Zazvonilo a kolem nás začli chodit lidi , ale my to nevnímali spíš asi já mě to bylo v téhle situaci jedno. Prošla kolem nás Riley a přiběhla. Co se děje? Zeptala se ze strachem v hlase. Začínám tu být šikanovaná. Řekla jsem a víc jsem se přitiskla k Samovi.

Líbí? Mockrát děkuji za votes moc to pro mě znamená. :*

Bláznivá PuberťačkaKde žijí příběhy. Začni objevovat