8.kapitola

79 6 0
                                    

Z pohledu Stelly
Vzbudila jsem se a podívala jsem se na mobil kolik je hodin. Nechtěla jsem se otáčet na parapet kde mám budík, ani nevím k čemu ho mám když se stejně koukám na čas do mobilu. Bylo 9:15. Šla jsem se do kuchyně nasnídat. Vzala jsem si cereálie s mlíkem. Ahoj zlato. Řekla mi mamka když zcházela schody. Ahoj. Odpověděla jsem s plnou pusou mamka mi říkává ať nemluvim když mám plnou pusu ,ale já to neřešim. Kolikrát ti mám říkat ať nemluvíš s plnou pusou Stello? Ale mami nejsem malé děcko neudusím se. Zase jsem to řekla s plnou pusou. Ale Stello co když....ne neboj mami. Skočila jsem jí do řeči. Mamka zakroutila hlavou a vzala si jogurt vypadalo to že má kostíky. Mami? Odkdy jíš kostíky? Zeptala jsem se se smíchem a najednou jsem se začala dusit , protože jsem měla tu plnou pusu. Ja ti to říkala že se začneš dusit. No jo prosimtě. Řekla jsem po době záchvatu. Raději jsem ani neřešila to, že mi nechtěla odpovědět na tu otázku s tima kostíkama.

Šla jsem do pokoje , ale uslyšela jsem jak mamka telefonuje v ložnici tak jsem dala ucho ke dveřím. Uslyšela jsem jenom jedno dobře já se s dcerou stavim. Kdo jí volal? Už psychiatr? A nebo lekař? Nebo učitelka?
Tyhle otázky se mi honily hlavou celou dobu než mamka přišla za mnou do pokoje. A to asi bylo po hodině toho telefonátu. Stello, moje stará kamarádka ještě ze střední se sem stěhuje bude bydlet hned vedle nás.Má syna a dceru. Ten syn je tak přibližně starej jako ty a té dceři je okolo 10 let. A proto že tu nemáš bratra , který spí už týden u kamaráda kterýho moc nevídá ,protože bydlí docela daleko tak nemůže jít k nim na návštěvu. A Ruby musím zavolat kdy má v plánu přijít už domu už je 11:00, protože je u kamarádky u které spala 2 dny jak mi řekla , ale taky mi řekla že do 10:00 příjde. Půjdeš možná jenom ty jestli nebude chtít tam spát ještě dneska. Řekla mi dlouhý proslov mamka. Ano mami budu to muset vydržet sama. Což určitě nevydržím ,ale aspoň se pokusím. Mamka šla volat Ruby a řekla mi ,že mám jít otevřít Ruby. Vyskočila jsem z postele a seběhla schody. Radostně jsem otevřela obejmula a poděkovala za to že nebudu muset být u nových sousedů sama. Ona jen přikývla a šla do svého pokoje.

Ruby? Zaklepala jsem na dveře kde měla pokoj. Mno....? Odpověděla otráveně. Nechceš si s semnou pustit Divergenci? Ten film miluje tak jako já je to naše libovka. Otevřela dveře a šly jsme ke mě hned naproti do pokoje. Pustily jsme si jí a společně si lehly na mojí postel kde jsme jako vždy společně usly.

Na obrázku Ruby.

doufám že se vám líbí a bude líbit můj příběh dál.

Bláznivá PuberťačkaOnde histórias criam vida. Descubra agora