18.kapitola

64 6 0
                                    

Z pohledu Stelly
Je poslední hodina a tu mám se Samem. Sedla jsem si do své poslední lavice a čekala až začne hodina. Sam přišel a přisedl si. Jaká že je to hodina? Zeptal se mě. Ehmmm... Matika. Riley má taky matiku,ale je to rozdělený na chytrý a blbý a já jsem v té horší části.

Přišla učitelka a začla nám něco říkat.
Něco nám říkala ale já jí nevnímala. Paní Cowmanová co jsem teď právě říkala. Řekla rozzuřeně. Mnoo.. Že když je 1% 20 korun je 100% 2000 korun. Všichni se začali smát ,ale vždyť jsem si musela něco rychle vymyslet. Ne to jsem neříkala říkala jsem že vám napíšu něco na tabuli. Aha já se vám omlouvám madam. A sedla jsem si. Začala jsem si psát do sešitu " best friends forever " ...

Z pohledu Sama
Stella psala na papír "best friends forever" bylo to hezký. Stello je to hezký. Děkuju ,ale vždyť to jsou jenou nějaké čmáranice z mé hlavy. Řekla se smíchem. Ale hezké čmáranice. Usmál jsem se a sledoval dál ptáčka , který poletoval u okna kde sedím.

Skončila hodina a já šel se Stellou k šatnám. Šel k nám nějaký kluk namachrovanej jak něco. Co ty tady prcku. Strčil do ní a ona spadla na zem. Hey co jí to děláš dělá ti něco? Nic neříkal jen čučel na mě co říkám tak jsem pokračoval. Ne tak jí nech napokoji. Pomohl jsem jí vztát. Jsi v pořádku Stello? Zeptal jsem se se strachem v hlase. Asi jo. Asi jo? Tak to jí určiťe něco je. Ten kluk co stričil Stellu odešel. Kdo to byl? Zeptal jsem se. Jeden prý z nejhorších tyranů mi říkal Mark , ale nechápu proč mi řekl prcku. Řekla a koukala do stropu. Šli jsme spolu domu tentokrát jsme nejeli autobusem chtěli jsme se projít.

Doufám že se líbí votes koment potěší. A mockrát děkuju za votes.
^^

Bláznivá PuberťačkaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon