14.kapitola

70 8 0
                                    

Z pohledu Stelly
Jak jsme přišli domu Rubby si šla lehnout. Já se najedla a šla do pokoje. Vzala jsem si svůj notebook. A šla se kouknout na facebook. Někdo mi poslal žadost o přátelství. A ten někdo byl Sam. Přijala jsem mu jí a hned mi napsal.

S: ahoj :)

Hned jsem mu odpověděla.

Já: ahoj :)

S: jak se máš??? :)

Já : dobře ty ? :D

S: fajn a copak děláš ?? :)

Já: nudím se :/ ty ? :)

S:  taky.
....nechceš jít ven?? :)

Já: třeba.... V kolik? :)

S: teď :))

Já: jo ale přijď pro mě :D

S: jasně šéfe :D

Vypla jsem notebook a vyskočila z postele. Rychle jsem chtěla jít do koupelny ale mezitím zazvonil. Už jsem zase pomalá a vypadám ještě k tomu hrozně. Sešla jsem schody a otevřela mu dveře. Čaaauu. Řekla jsem. Ahoooj. Řekl mi na zpět. Pojď dál. Nabídla jsem mu vešel chtěl pozdravit , ale já ho zastavila že Rubby spí. Vešli jsme ke mě do pokoje a já se šla v klidu malovat.

Z pohledu Sama
Stella je tak milá, hezká až sexy. Šla se namalovat. Achjo jak ty holky nevýjdou ani ven bez make-upu. A některé to až přeženou. Vyšla z koupelny a ptá se mě. Same nechceš zajít na skatebordy a jeli by jsme serfovat ? Klidně. Stoupl jsem si a šel si domu pro skateboard, serfovací prkno a plavky . Vzal jsem si i bluetooth bedničku a šel k jejímu domu. Už vycházela tak jsem nemusel na ní čekat. Jeli jsme k moři které bylo docela daleko a mezitím jsme si povídali.

Dojeli jsme k moři. Slezli jsme ze skateboardu a šel se za skalku, která tady byla převléct do plavek. Vystřídala mě Stella. Jak se převlékla a šla zpátky mi stoupl,protože byla tak sexy měla tak krásné tělo, že mi z toho stoupl mno.... Já už jdu. Rozeběhl jsem se a chvíli běžel i ve vodě. Položil jsem prkno a lehl jsem si na něj a začal jsem se rozjíždět(nevím jak se tomu říká :D) .

Až jsem byl na vlně a stál už i Stella byla ve vodě. Serfoval jsem na vlně. Z vlny jsem po tom sjel a jel zpátky k břehu. Stella dělala to co já.

Dojela i Stella a my jsme jeli v plavkách domu. Věci jsme měli v baťohu. Dojeli jsme domu. Tak Ahoj zítra. Řekl jsem ,když mi došlo že zítra je škola. Jdu do nové školy. Aspoň že tam bude Stella. Ahoj ano zítra ve škole. Usmála se a zavřela dveře. Já šel taky do svého domu. Navečeřel jsem se, šel si dát sprchu a potom jít do říše snů.

Doufám že se líbí. A děkuji za votes.

Bláznivá PuberťačkaWhere stories live. Discover now